Sziasztok,
én is vagyok, csak olvasó üzemmódban
. Nézzétek el nekem...
Benianya: annyira jó, hogy ilyen sokáig szoptattad Benit és hogy saját maga szokott le. Szerintem így sokkal jobb.
Gab: szerintem tök jó munkát fogtál ki és ha szerencséd van és te is akarod, akkor talán később 8 órásban is csinálhatod.
Katus: tényleg jó olvasni, hogy vki ennyire kiegyensúlyozott, bár most már én is kezdek belejönni a kétgyermekes anyuka szerepébe. Az egyetlen nehézség a napközbeni alvása Marcinak, mert nem mindig jön össze.
Sétálás egyenlőre úgy megy, hogy apukám viszi Marcit én pedig babókával sétálok egy hatalmasat.
Viera: olvastam, hogy mi volt veletek. Kitartást, mást nem tudok mondani. Azért nem semmi, én is tiszta ideg lennék, ez azért nem egy hétköznapi helyzet.
Alziza: tök jók ezek a játékok a gyerekek között
. Eszembe jutott, amikor mi voltunk kicsik és könyvtárasdit és pénztárosat meg hasonlókat játszottunk. Imádtam!!!
Wawel: úgy várom már, hogy megszülessen a babóka, lássam a képeket és hogy neked milyen tapasztalataid lesznek. Gondolok rád
!
Juca: nagyon jó ez a két kép. Apuci szeme fényei
!
Vicky: Bálint találákony
. Látom mindenkinél ezermegyegyféle játék van. Én már gondolkodtam, hogy úgy mint Reni, nagytakarítást végzek a játékok között és néhányat hagyok csak elöl.
Most a bébitaxit akarom száműzni a lakásból, mert iszonyatosan nagy hangja van, ami addig fel sem tűnt, amíg meg nem születet Olivér.
Néhány szó rólunk:
Olivért tegnap átvittem a dokihoz, mert kb. 2 hete már, hogy náthás és hiába szippantom a nóziját nem akar kijönni, legalábbis nem annyi, amennyi bent van és folyamatosan olyan horkantgatós hangot ad ki. Szopizni tud rendesen, érdekes.
Doki kiszippantotta neki és vett torokváladék mintát, amit ma adott be az ÁNTSZ-be Isti, pénteken lesz eredmény.
Mivel a köldöke váladékozott még mindig, ezért a doki lekezelte neki. A nózija és a köldöke miatt is még holnap vissza kell menni.
Velem is történt vmi jó is. Nem számítottam rá és kaptam a cégtől ruhapénzt, mert a TGYÁS alatt jár
. Az olyan pénz, amire nem számítok, mindig jó kedvre derít
.
Ma elsétáltam a babókával a Gyerekek Házába (nálunk ott vannak a foglalkozások, mindenféle szakkörök stb.) és néztem vmit, amin Marcival részt tudnánk venni.
Találtam is 3-4 olyan foglalkozást, ami talán leköti Marcit. Próbáltam olyat, ami inkább a mozgásra épít. Már nagyon várom
Írtátok, hogy kinek mivel szeret foglalkozi a babókája: Marcinál továbbra is nagy szerelem az autók tömkelege. Ezeket rakosgatja, hozza-viszi, garázst épít nekik építőkockákból stb. stb.
Mágneses táblán rajzolgat de nem viszi túlzásba. A barkácsasztalát imádja. Mindig mondja, hogy "Marci dolgozik
".
A napokban kapott néhány új könyvet, amiket DVD-n szeret nézni, mert nagyon lekötötte a TV és nem akartam ebbe az irányba elmenni.
Thomas, Verdák, Noddy, ezt a hármat kapta és nagyon szereti. Azóta megint sokat olvasunk.
El kellene mennem a könyvtárba új könyveket is kivenni, mert amit korábban kivettünk, arra mondja, hogy régi és nem akarja olvasni. Azért vettem ki neki, mert mindig attól féltem, hogy azt keresi majd, amit korábban szeretett és én visszavittem, de úgy néz ki, hogy azért annyira nem ragaszkodik
.
Egyébként mostanában nagyon jól eljátszik magában. Ez azért jó, mert közben gyorsan összedobom a lakást és 10 órára, mire jön a papa menetre készen várja a sétát
.
Délig kint vagyunk, utána ebéd és jó esetben alvás, de van mikor csak 2 óra fél 3-kor alszik el (vagy egyáltalán nem alszik, szerencsére ez a ritkább).
Fél 5 körül hazaér Isti, kajcsizunk együtt, aztán ők játszanak én pedig vagy vasalok, vagy vmi hasonló fantasztikus dologgal töltöm az időt.
A szakdolimat szeretném gyorsan megírni addig, amíg ilyen sokat alszik Olivér, mert utána képtelenség lesz.
Hát nagyjából ennyi.
Bocsi, ha sok voltam, ritkán jövök, de akkor sokat írok
.
Puszi