na, túl az altatáson, édes gyermekszuszogás kíséri a billentyűkopogást (meg némi szörcsögés, ha ez a takony nem lesz jobb, holnap lehet elviszem dokihoz..)
toncsibébi
tudod, hogy csíplek nagyon, nem akartam én összepattanni vagy ilyesmi, én is nagy fikagép vagyok, de nem sztereotípiásan, inkább személyre szabottan, ha van alapja… és az izomagyra felmegy a pumpám (főként ha már kilenc napja nem ettem), fent említett okok miatt… meg a zenei ízlés fikázására is, hát mindannyian mások vagyunk, és a kedvenc zenéink valahol a lelkünk… ha jönne ide valaki és felszúrna valami számomra nagyon gázos mjúzikot, akkor is max próbálnám azon keresztül is megérteni… rólam például az eddig feltett zenéim alapján kábé az jöhetett le, hogy egy szexorientált seggrázós bige vagyok…
és ez így is van voltaképp…
legalábbis ha már zene, akkor legyen szenvedélyes, nekem ennyi, hogy valami bejöjjön…. Neked meg másra van szükséged, mások vagyunk, ne fikázzuk már egymást ilyesmikért….
ja, és nem nyaltál körbe eléggé, nem is nyaltál, ez csak figyelemelterelés volt, hogy örüljek már a fogyásnak, ne hülyeségeken szívjam magam te kis cseles… de ismétlem, tudod, hogy keblemre…
édacicc
megkaptad a privim? Fogadjunk nem, mert nekem megint csak a kimenőben, nem az elküldöttben…
csak velem csinálja ezt a bénet privije? Vagy valamit nagyon elcseszek folyton? Szóval itt is: köszi a fostert, nem is gázos….
nekem egy mélcímet bébi, és akkor tudok oda írni ha akarok (most például akarok)…
jim, te király
nem, nekem nem írt… mit írt neked? Várj, kitalálom: megbocsát, és imádkozik érted
Rádfér.
márticica
az a gatyóm a kúra előtt konkrétan térdig, vagy mondjuk félcombig jött fel, úgyhogy nagy az öröm, nagy az öröm…
a mai napom például isteni volt, kezdek furán nézni azokra akik esznek….
És holnap tizedik nap… akkora mazo vagyok, hogy azon gondolkodtam, hogy lehet csinálom tizennégy napig, azt írta a cikk max addig lehet orvosi felügyelet nélkül… úgyis pont addig van fogyó hold…. Wiwen én nem, pár hónapja töröltem magam, tököm tele volt, hogy fűfavirág bejelölget, meg a sok buzi körlevél, küdd tovább, vagy megdöglik a kutyád… szóval nem vagyok, na, ez a lényeg. Tejcsivel minden oks azóta?
Na, ezt elküldöm most