Sziasztok!
Mamacka!
Biztos, hogy el fogják zárni? Nálunk tavasszal kitettek egy értesítőt, hogy majd valamikor rá fognak mérni, és elzárják, ha nem megfelelő. Utána sokáig nem történt semmi, aztán szeptemberben kitettek egy értesítőt a pontos dátummal. Adott napon reggel meg is érkeztek, és a próbanyomás után azonnal elzárták. Nálatok a próbanyomás megvolt?
Attila a gázművekkel is beszélt, esetleg megkérdezhetnétek őket ti is, hogy mi a helyzet a ti házatokkal. Rámenősnek kell lenni, mert le akarják rázni az embert, de kötelességük felvilágosítást adni.
Edit!
Aha, áll már, meg fellép a fellépőre egyedül. Kapaszkodva oldalazva lépeget is.
Eszti!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, meg, hogy Benyót se viselte meg a hiányotok!
Nagyon várom a képeket, meg a részleteket!
Eszter!
Már azt hittem, nem akarsz velem találkozni!
Boscó!
Mért nem vezetsz? Nem szeretsz, vagy nem úgy alakul?
Anita!
Inkább most gyere! Boti már nagyfiú, meg legalább főpróba a kórházban töltendő éjszakákra, Te meg még egy kicsit kikapcsolódsz Emma érkezése előtt!
Na? Jól kigondoltam, ugye?
Szuper, hogy ilyen jól állsz méhszáj-ügyileg! Az enyém még a kiírt napon is kőkemény volt.
Testvérféltékenység nálunk egyáltalán nem volt, bár mi mindent megtettünk érte, hogy ne is legyen, amit csak ki tudtunk találni.
Nem nehéz ám két gyerekkel, ne izgulj emiatt! Én arra készültem, hogy legalább kétszer olyan nehéz lesz, mint eggyel, de csak picivel kell több energia, meg szervezés, az öröm viszont sokszoros! Lehet örülni az egyiknek, a másiknak és a kettőnek együtt!
Angi!
Voltatok dokinál? Mit mondott? Továbbra is mennek a gyógymanók a gyönyörű nagylányodnak!
Mi ma voltunk a homeopátiás dokinéninél. Hamarosan leállhatunk a bogyókkal, még ő maga is meglepődött, hogy teljesen rendbejött Déva bőre! Én meg meglepődtem, mert annak ellenére, hogy idős, nem akadt ki rajta, hogy még csak szopik a gyerek, sőt, még azt is mondta, hogy elég még neki a tej, majd eszik, ha már nem lesz neki elég. Kis Sikertörténetem!
Keve délelőtt úgy felbátorodott a Ringatón, hogy ő kérte a Sárkányparipát, sőt, még a hegedűt is segített odavinni!
Lassan csak oldódik ő is!
Mindjárt hozok egy csomó képet!