Szia andi0716!
Örülök, hogy veled is minden ok. Én majd hétfőn megyek terheléses cukorra. De biztosan minden rendben van.
Képzeld, amikor bent voltunk a kórházban, akkor szült meg egy anyuka, aki egyébként nem is abban a kórházban kellett volna, hogy szüljön, csak nem ért oda a másikba.
Amikor felhívtam a szülésznőnket, mondta, hogy épp szülőszobán van (akkor vajúdott az említett hölgy) és két óra múlva tudunk bent találkozni a kórházban ill. beszélni.
Ez valóban így is lett. Mire megjöttünk egy újdonsült anyuci volt a szülőszobában. Akkor tolták épp be a szobájába. Pont abba a szobába, amit megmutattak nekünk. Ez egy családi szoba, ahol az apuka is ott tud aludni.
A frissen szült anyuka pedig mondta, hogy persze, menjünk csak be és nézzünk körül.
Vidám volt, majd ki csattant a boldogságtól és csöppet sem volt meggyötört az arca.
Egyébként nem tudom, hogy láttál-e már ilyen családi szobát, de igen kicsi. Elvileg kettő van, nem tudom, hogy a másik is ilyen picike-e, de az tény, hogy ezt a szobát, ami a méreteit illeti, nem lehet családi szobának nevezni.
Mindazonáltal szép, tiszta, a fürdőszobája is nagyon klassz.