Sziasztok!
Régen voltam, el vagyok havazva. Lányok, hihetetlen hogy mennyien vagyunk, már nagyon nehéz számon tartani, hogy kivel mi történik éppen, ezért nagyon jó ötlet a táblázat, bár szerintem még nincs rajta mindenki!
NIKOLE! Nagy meglepetéssel olvastam, hogy ikreid lesznek! Nagy-nagy gratuláció! Ne izgulj, biztos fantasztikus érzés lesz ikres szülőnek lenni! Biztos nagyobb felelősség és kétszer akkora odafigyelést kíván, de az öröm is duplázódik! Nagyon jó lesz Nektek! Mindig a Két Lotti huncutságai jutnak eszembe ikrek esetén...
LYS! Neked is nagy gratula a 3. bébihez! Üdv itt közöttünk!
EUONYMUS! Üdv a csapatban! Mielőbb zebrásodjál!
VERNIKE! Vasárnap tesztelsz? Nagyon szurkolok Neked! Előjelek, megérzések??
KUTYAFÜLE! Meghökkenten olvasom, hogy 170 cm-edhez 56 kg-val leszóltak??? ! Normálisak? Ez teljesen normális érték, sőt, túl jó is! Bár nekem is hasonló paramétereim lennének!
utoljára 21 évesen voltam a legoptimálisabb súlyomnál: 163 cm-hez 54 kg. Sajnos most ez nem mondható el, sikerült 60 fölé tornásznom magam
és nagyon nem akar onnan mozdulni lefelé... ezek alapján nem tudom mit mondana nekem a védőnőd...?
Dokiválasztás: szerintem azt válaszd, akiben jobban bízol, akinek nagyobb a tapasztalata, aki alaposabb, aki hamarabb behív, ha gondod van.
Lányok, a Gabriel tesztet hol veszitek? Gyógyszertárban? Mert én csak a DM-be vagy a Rossmann-ba szoktam járni ilyen ügyben.
A kor megállapítása nálam is sokszor szokott humorosan történni. Volt, hogy többször keresték nálam a főnökömet, aki történetesen én lennék... aztán olyan is volt, hogy 30 helyett 18-nak néztek. Amúgy ez nagyon jó érzés, csak hát az ősz hajszálak mutatják az idő múlását....
Lányok, volna még egy kérdésem, hátha tudtok segíteni..., kihez is fordulhatna az ember így elsőre... kicsit szégyenlősen tenném fel, próbálok burkoltan fogalmazni:... szóval szerintetek a fogigátló abbahagyása utáni hormonzavar, vagy esetleg valami betegség, vagy mi okozhatja a családalapításhoz szükséges női szerv szokásostól eltérő száradtságát - így ciklus közepén? Remélem nem voltam túl bonyolult... köszi, ha valakinek van valami ötlete, javaslata....