Katica!
Egy picit megkönnyeztem a beszámolódat, de minden rendben lesz. A barátnőm ugyanígy járt, a 31. héten született meg a kisfia, aki azóta már szép, egészséges ötéves óvodás.
Lassan kész lesztek ti is a babaszobával, ne aggódj!
Nálunk: az ember két dolognak örül igazán, amikor megjön a festő és amikor elmegy. Kész a fal és szanaszéjjel a lakás. Dobozokból élünk, szerintem 1 hónap kell, mire kész leszünk. Szeretném a két régi ágyunkat kidobni, de a férjem nyakas, konok ember, azt mondja, majd ha a kórházban leszek, akkor ő elrendez mindent. Most durcás vagyok, remélem, sikerül meggyőzni, hogy inkább úgy menjek el itthonról, hogy minden rendben legyen.
Pulzusom a gyógyszer mellett is magas, vérnyomás alacsony. Tegnap voltam UH-on és dokibácsinál. UH-on rendben volt minden, a kislányom van egy kicsit kitekeredve, valószínűleg nem nagyon fér el, ő mocorog esténként nagyon, jól oldalba rúg néha. A kisfiunk szépen feküdt, olyan volt, mint dióhéjkirályfi. Értékek: A magzat: BPD:60 OFD:78 HC:223 AC:192 FL:41 B magzat: BPD:64 OFD: 74 HC:219 AC:193 FL:42 Dokibácsim szerint lassan készülődjek a bentfekvésre. Ameddig jól érzem magam, itthon tart, de ha már nem bírok mozdulni sem, inkább ők szeretnének kiszolgálni. Én viszont itthon szeretnék maradni jó sokáig...Ma vagyunk 24+5 naposak, szombaton kezdődik a 7. hónap.
Ja és tegnap voltam 36 éves
Puszi Mindenkinek!