Sziasztok!
Jaj lányok írtam egy csomót és eltünt!
Először is nagyon köszönöm a jókívánságokat és a kedves szavakat!
Szofi, örülök, hogy jobban vagy, és remélem minden betegeskedő gyorsan rendbejön!!!
Kutyafüle, szerintem erre (is) jó a fórum, hogy gondunk, bajunk megosszuk, hogy ne érezd magad egyedül a gondolataiddal, hiszen más is gondolkodik hasonlóan!
Amit a dokidtól tolmácsoltál, számomra nagyon hasznos volt, köszi!
Annus, lenne egy ötletem a táblához. Esetleg be lehetne írni a táblába azt is, hogy ki hol lakik, persze nem pontos lakcímre gondolok, csak hogy Bp., XIII., vagy II. ker., stb. Talán vannak, akik közel laknak egymáshoz és nem is tudják.
Ráadásul majd hasznos lehet, amikor babatalit szervezünk!
Természetesen nem akarok plusz munkát neked, csak egy gondoloat volt.
A kaja témához annyit, hogy én is úgy gondolom, ahogy Tinu: ne már!
Rengeteg anyuka van, aki nem is tudja hosszú-hosszú heteken át, hogy kisbabát vár, eszik hát mindent, sőt cigizik, alkoholt fogyaszt, azután mégis egészséges babája lesz! Nekem 15 éve csak annyit mondott a védőnő, hogy egyek sok vastartalmú ételt, illetve sok tejet/tejterméket. Valószínüleg többször is nyúltam nyershúshoz főzéseim során, mégsem lett a kisbabámnak semmi baja, szerencsére!
Ezzel persze nem az akarom mondani, hogy ne vigyázzunk, és ne tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a kicsi egészségéért! Én úgy gondolom, hogy képtelen lennék gumikesztyüben Brassóit főzni, viszont nyilván alaposan megmosom a kezem a hús szeletelése után! Nem tudom képes lennék-e 9 hónapig májkrémet nem enni, amikor ráadásul jelentős vasforrás!
Mindenkinek émelygésmentes szép napot kívánok!
Puszi: évi