A 18.-21. héten végzett (genetikai uh)a legkomolyabb,akkor elvileg már minden látszódik. Érdemes lenne akkor megnézetni egy "komoly" helyen. Itt most nem 4d-s mozizásra gondolok, mert a hagyományoson sokszor jobban észrevehető probléma. Egy jó szakember kellene. Nem tudom, hogy Írországban ez hogy működik, de itthon külön képesítés kell a genetikai uh elvégzéséhez. Ebből is van A,B,C kategória. A sima szülész-nőgyógyász nem feltétlenül ért a genetikai uh kiértékeléséhez!!!Rá kellene kérdezni....
Én tudom milyen érzés folyamatosan stresszelni a babóca egészsége miatt, már 3X jártam kálváriát miatta, persze teljesen feleslegesen. Nálad is tuti ez lesz, megszületik a baba, és vered majd a fejed a falba, hogy a 9 gyönyörű hónapodat végigstresszelted
Tudom könnyű mondani de: örülj a babádnak, mert ezeket a heteket-hónapokat nem tudod újra átélni. Keseregni ráérsz akkor, ha tényeg gond van (de nem lesz
,csak pozitívan) Gondolj arra, hogy amit átélsz, azt babócais átéli- ő nem is érti mi ez a sok szorongás!