Új privát üzeneted érkezett!

Katerina,
legutóbb hasonlóan jártam, 4. napon 13 szépség volt még, 3-at kaptam, 10-et vittek tovább, de egyik sem volt alkalmas fagyasztásra a 6. napon.
Biztos, hogy elhaltak mind a tieid? Mert sokszor beültire még lehet ám, hogy jók lennének, de a fagyasztás-olvasztás már nagy tortúra lenne...
Ezért (sem) fogok blasztocitázni még egyszer.

Tobikám,
köszi! :)
Te is kezdesz holnap!!!
angel37

Sziasztok!

Bella: magadról nem írtál!!!!!!!!!! :(

Kati: hazaértetek?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Az első lombiknál nálam is ez volt, sok szép embrike,Et után másnap meg telefonáltam és mellbevágó hír: 1 sem lett lefagyasztva, a 2 blasztó meg nem akart megszületni. :(

Alle, jó volt tegnap beszélgetni.

Bella????

Snufikám, hogy vagy?Rég beszéltünk.

babaimádó
Kép
babaimado

Hátha itt kéri valaki. Lindynette 30 fogámzásgátló, 21 szemes, de 2 szem hiányzik belöle. (lombik stimulációhoz is szokták használni). Lejárat 2008.09 Privit kérek ha valaki kéri.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bellának van 15 sejtje, amiből 12 útnak indult, így holnap ismét telefonálni kell.
Vendég

Lányok :P
Köszi a dícséreteket :D

Katerina :P
Azt hiszem, a holtfáradt szülőknek egyik kisbaba sem "jó", hát még kettő, de édesek és egészségesek. És amikor alszanak, tündériek is :mrgreen:

Angel :P - Katerina :P
Csak akkor nem fagyasztanak, ha nem fejlődik tovább az embrió. A 6. nap a bónusznap. Addig kell legkésőbb elérjék a blaszto állapotot. Ha nem érik el addig, nincs esélyük kisbabává válni, így nincs értelme fagyasztani... Sajnos én is jártam így, a 2. lombikomnál. Nagyon el is keseredtem miatta akkor.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bella :P
Remek hír! Csak így tovább :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bella! :D

Fanni! Azt én is tudtam, hogy a blasztocita fázis a jó fagyasztásra, beültetésre is a legjobb. Csak azt nem, hogy ezt az állípotot a 6. napra kellene elérni. Köszi, és a többieknek is akik leírták hogy hasonlóan jártak. Talán így a páromat is meg tudom vígasztalni, hogy nem egyedi eset e miénk.
A kisbabákhoz pedig sok erőt és energiát kívánok. A családunkban van négy ikerpár is, az egyik párra az anyukájuk halála miatt nagyon sokat vigyáztam. Szóval van némi kis tapasztalatom ebben. Egy biztos, minden fráadságot megérnek. :wink:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Fanni, Katerina
köszönöm

Katerina,
az előzőnél mi is így jártunk, visszakaptam 2 blasztot a többi 8 az kuka volt.
Vendég

Bella,
juhéj! :D +++++++++++
angel37

Bella :D :D :D Hurrá, nagyon örülök nektek!

Voltam pm kontrollon, minden OK, minden határértéken belül van. Örülök.

Baba, igen :D

Most rohanok dolgozni, este jövök.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bella! Drukkhegyek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cupp, Lányok! (vagyok, csak-olvasóüzemmódban)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Bella, hurrá!

Viktu, tessék írni, mi van veled!

babaimádó
Kép
babaimado

Bella, :)
csak így tovább!!!
kalkata

Bella :lol:
Lona?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a pozitív energiákat az a kettô szépen osztódik, holnap fél kettôre megyünk értük. Olyan jól megvígasztaltatok, így sokkal könnyebb.

Nagyon szomorúan olvastam, hogy ilyen sok embriót nem tudtak fagyasztani. Nehéz lehet ezt megemészteni.

Bella!
Gratulálok a szépségekhez!
lona1

Még valami eszembe jutott: mára már köhögök is... ez nagy probléma? Olvastam még régebben, hogy még jól is jöhet. De arról nem esett szó, hogy ilyenkor továbbra is lehet-e szedni az immun gyengítôt?

Próbálom megjegyezni, hogy ki hol tart, bár elég nehezen megy... tegnap szénné égettem hat zsemlét a sütôben, már majdnem kigyulladtak. Szóval a memóriám elég csapnivaló mostanában.
lona1

Lona
drukk holnapra

Majd jön Katica és tesz egy táblát, abban jobban követhető.
Vendég

sziasztok!

tegnap este jöttünk haza, elmentünk néhány napra pihenni.
majd visszaolvasok.

addig is mindenkinek drukkolok+++++++

katica
katica30

Lona :P
Immungyengítő :shock: Az mi a manó. Én olyat biztosan nem szednék, pláne betegen...

Katerina :P
4 ikerpár a családban :?: Az nem semmi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bella! :D Ez szuper! A folytatás is ilyen legyen!

Angel! Az együtt pocakosodásba benne vagyok! :wink:

Tobi! A holnapi kezdéshez! +++++++++++++++++++++++++++

Lona! Holnapra, és az azt követő időre nagy-nagy drukk!

A fagyasztás témához nem igen tudok szólni, nekem még sosem sikerült annyi sejtecském, h erre sor kerülhetett volna. Sőt! Volt egy leállított stimum is, mivel a 6-ból egy sem termékenyült meg :cry: Nehezen stimulálhatók közé tartozom, eddigi eredményeim: 1. lombik 4, 2. lombik 6, 3. (leállított) szintén 6. Már próbáltam a long és a short protokolt is, de nem volt nagy különbség :? Most azonban annyi változás lesz, h progi szurit is kapok (remélem 12 hétig kell szúrnom majd :wink: :wink: )

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Fanni!
Hú, lehet nem jól írtam? Metypred a neve, ez egy szteroid. Ha jól értelmeztem az információkat gyengíti az i.rendszert, hogy ne lökje ki az embriókat... de most elbizonytalanodtam, lehet valamit félreértettem. Te nem kaptál ilyet? Megkérdeztem Harcikát és azt mondta szedjek mindent továbbra is, úgyhogy megnyugodtam.

Bols!
Azt kívánom legyen t?párna a popód.
lona1

Bella: ez szuper!!! :D Továbbra is ++++++++++++++++++++

Alle: hurrá!!!!!!!! :wink:

Kati: táblában kérhetek javítást? IR és okt.-nov. lombik. Köszi.

Lona: erről még én sem hallottam. :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Én is olvasó-üzemmódban...

Bella! Csak így tovább :D

Lona! Nekem 4 embrióm lett, kettőt visszakaptam, de a többiek nem jutottak el a fagyasztásig (ők egyébként is lassabban osztódtak). Ma mindketten kapálóztak nekem a "tévében" :) Hajrá!!
Metypred nekem úgy rémlik, hogy antibio (én is szedtem, csak a maradékot már visszavittem a patikába, éljen a környezetvédelem :)) Megnéztem most a betegtájékoztatót a neten, és igen, gyulladáscsökkentő. Azért adják punkció után, hogy biztos ne legyen szövődménye a leszívásnak (úgy tudom). Szóval nyugi :)

Kép

a Metypred gyulladáscsökkentő. Abban a formában, hogy szteroid. Nem antibiotikum !
Antibiotikumként a Doxiciclint szoktuk adni a punkció után.

A Metipred pont annyira nyomja csak le az immunrendszert, hogy az embriókat ne idegen "betolakodóként" érzékelje. Ezáltal segíti a megtapadást.
Több példánk is van rá, hogy a megfázással lett terhesünk.
Ugye Fanni?! :wink: Ha még jól emlékszem, Te is.
,
Én úgy tudom, nálunk mindenki kap metipredet vagy prednisolont....rosszul tudom? :oops:

Baba!
küldtem neked képeket. :)
harcimokus

Harcika: köszönjük a részletes infót! Jövő héten remélem találkozunk!

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, Bols, Tobi, Skrisz:
megastart - hajrááá!!!++++++++++++++++++++++++++++++
ha Valakit kifelejtettem a 2startolók" közül, 1000 bocsánat, Neki is! :))

Bella!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nem is írtál Magadról, lemaradtunk!!! :roll: )

Lona,
szuper-drukkok!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu, Mó,
reméljük, jól vagytok, Kismamik! :P

Fanni,
gyönyörűek a Kispasik!!! :P

Katica,
jót pihiztetek? :P

Katerina,
Te hol tartasz? (Tudod, megbeszéltük, hogy együtt babásodunk! :wink: )

Harcika,
én totál nem emlékszem, kaptam-e ilyesmit! :roll: de most felírom a gyógyik nevét, és ha nem kapnék, kérek! :P

Tényleg,
mi a véleményetek az Aspirin protectről? És a progeszteron szuriról? (legközelebb rákérdezek KP-nél, kaphatnék-e valami "komolyabbat" az utrónál...)

Nálunk: megvolt az "5-ök találkája" az iskolában...háááát, nem tom, reméljük, hogy a Tantónéni alakul vmit... :roll: :?

tillidian

Sziasztok!
Próbálok képben lenni, de mire reagálnék a dolgokra, azóta már rég nem is téma...bocsi érte.

Bellám!
Húú, szuper a termés gratula hozzá!! Szurokszurok!!!

Éden!
jaj de örülök Neked!! :D Fránya IR, szerintem is az a bibi, hogy nagyon hirtelen kezdtél bele a metbe. Nekem sem mondta a dokim, hogy fokozatosan kezdjem el, de én okulva a többiek példájából már úgy csináltam, kb. 10 nap alatt értem el a teljes adagot, semmi különösebb bajom nem volt tőle.

Tudtommal a bp.-i kaáliban nem része a szokványos protokollnak a szteroid, legalábbis én sose kaptam, és másról sem nagyon tudok. A debreceni kaáliban szedetnek mindenkivel Medrolt, ott olvastam erről először. Én sose venném be.

Bocsi most ennyi voltam, igyekszem felzárkózni jobban!!

Ja és Angel:+++++++++ :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én azt hiszem Metypredet kaptam 5 napig mindkét előző lombiknál.

Bella, várunk a telefonálás után a hírekkel!4

Puszedli, hajrá lombik! Mikor mész Dr.B-hoz?

Till, szerintem ha kell, akkor K.P. adni fog magától is. :D

Katica, hogy vagy?

Alle, hajrá zöld út!!!Mikor és hogyan tovább? Dr.Sz.val beszéltél?

Angel, Tobi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Harcika,
Én eddig soha nem kaptam egyiket sem fent említettek közül és most sem. Eddig nem is hallottam róla.

Én Sumetrolint szedek, mert nem bírtam a Doxiciclin-t.

Akkor most gyorsan fázzak meg kicsit :?: :roll: :wink:

Angel, Tobi, Krisz
+++++++++++++

Köszi a gratulációkat, de ne kiabáljuk el, ez még nem jelent semmit, majd ma kiderül, hogy hogyan haladnak.

Alle, Lois
hajrá spontán
Vendég

érdekes....hm
ezek szerint protokollfüggő.
na , ma közvéleményt-kutatok a dokiknál és okosabb leszek délutánra. :)
harcimokus

Harcika,
köszönjük előre is:)
Vendég

Sziasztok!

Bella, Lona
drukk az embrikéiteknek! :) :)

Tobi,
ma kezdesz! :)

Krisz,
++++++++++++++

Harcika :) ,
egyiket se kaptam soha!
A prednisolon neve rémlik, hogy rá van nyomva a kezelőlapra...

Tilli,
progiszurit a 2. lombik óta kapom, eredményt tudjuk. Elég macerás, nem bánnám, ha nem kapnám, de most sem úszom meg. Sztem nem igazán ezen múlik.
Aspirin protectet be is szereztem a múltkori lombikhoz, de a doki azt mondta, ne szedjem.
Sokat segítettem, mi? :roll: :wink:

Drukkokat köszönöm!
angel37

Na, látom változó ki kap ki nem. Tulajdonképpen engem nem zavar, hátha ez segít. Újabb teóriákat állítottam fel arra én miért kaptam, de megkérdezem a doktornôt ma és majd referálok jól gondoltam-e.

Harcika :D
Nagyon köszi a részletes leírást! Minden világos.

Mó!
Óriási élmény lehetett. :D

Éden, hogy érzed magad?

Till!
Belátta a tanárnô, hogy helytelenül viselkedik? Sikerült jól kijönni a történetbôl?

Bella!
Szorítok.

Köszönöm, a drukkokat mindenkinek, begy?jtöttem!

Lona
lona1

Sziasztok!
Nekem KP. doki bácsi minkét punkciónál írt fel methypredet. De én is úgy tudtam, hogy gyulladáscsökkentő. asszem három napig kellett szedni.

Én még nem tudom, ki is pontosan Harcika! Kaphatnék egy kis személyleírást? :oops: Olyan jó lenne úgy menni legközelebb, hogy van egy "ismerős".

Ez a fránya időjárás, nem nagyon akar kisütni a napocska, pedig minden napra beígérik a meteorológusok.

Till!
Én még csak az egy szem metnél járok, egy éjszakai görcsös hasmenésen kívűl nincs baj. ( De asszem azt szőlő okozta, pedig csak tízóraira meg uzsira ettem 7-7 szemet. Hát többet nem fogok :() Szombattól indul a dupla adag. Hát persze hogy együtt babásodunk!!! :D

Kép
katerina

Bols,
booocs, véletlenül matadtál ki, gondoltam rád, természetesen neked is mennek a drukkok! :)

Harci,
várjuk a felmérés eredményét! :wink:
angel37

Katerina, ne haragudj, de majd Harcika megmondja neked, hogy ki ő. Mi nem szeretnénk kiadni őt. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
egyetértek én is ezért nem válaszoltam erre a kérdésre.
Vendég

Bella, nagyon drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok!
Hát persze.
Én is arra gondoltam, hogy majd ő válaszol nekem, ha akar. Csak nem akartam konrktéan rákérdezni. De akkor talán az a egjobb, ha megteszem:

Harcika! Ha nem látod semmi akadályát, akkor elmondanád nekem ki is vagy te pontosan? Küldök neked egy prvivt, és akkor utánam nézhetsz, ha gondolod. :)

Kép
katerina

Sziasztok!

Bella,Angel, Tobi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: jövő csüt. megyek. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli,
szóval lassan indul ez első lombikod! :wink:
angel37

Angel: igen! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Az 1. és egyben egyetlen (mivel sikerülni fog neki!) :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli!
Úgy legyen ahogy baba mondja!!!!!!

Kat

Kép
katerina

Puszedli,
már csak 1 hét és kezdődik a csoda :oops:
kalkata

Lányok, annyira édesek vagytok!!!!! :oops: :cry: :oops: KÖSZÖNÖM!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

na, beszéltem Krizsa dr-al.
Ő nem szokott adni. Ezt nem is tudtam, :oops: Szerinte a szteroid volta miatti mellékhatás/ pl gyomorfekély/ esélye nagyobb mint a nem bizonyított megtapadás segítő hatása, ahhoz még nagyobb mennyiség kéne, de különben sem biztos, a megtapadás segítő hatása. Szerinte.
Hát ennyi.
Tehát egyik doktor így gondolkodik, másik máshogy. Nem gondolom, hogy nincs igaza mindkét félnek. Tehát halgassatok továbbra is orvosaitokra. :wink:

Katerina!
írok privit.
harcimokus

Sziasztok!

Ma hazahoztam a két kis magoncot. Minden simán ment.
Nem tudják miért nem termékenyült meg a többi 12. Minden petesejt érettnek és szabályosnak nézett ki és a spermákban sem találtak kivetnivalót. A doktornô azt mondta nincs olyan vizsgálat amivel utána járhatnánk az oknak. Kromoszóma vizsgálatunk volt, ott nem találtak semmi bibit.
Láttuk ôket mikroszkópon, elmondhatatlan élmény volt. Nagyon örülök, hogy az uram is látta ôket és ott volt a beültetésen. Így sokkal valóságosabb neki is.
Bár nekem még mindig kicsit olyan mintha álmodnék...

Harcimókus :D
Köszi mindent! :D
lona1

Lona: :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?