Fanni!
Olyan jól is viselkednek, amilyen szépek? Mert akkor kikaptad a főnyereményt!
Amina!
Hát ilyen egy hólyag dokit!
Szerintem is keress egy másikat. Én házidokim még a transzferek utáni két hétre is kiír, bár nehéz rá okot találni., de mégis.
Zakinthoson voltunk, mindkettőnknek nagyon tetszett. Az emberek, a tájak, az ételek.... Jövőre ha tudunk elmegyünk még Görögországba.
Nincs messze és ki lehet fogni olcsó utakat.
Sannah! Teljesen megértem, hogy nem tudtad tartani magad. Én még csak egy hete szedem a metet, csak én épp mostanság lefogytam 4-5 kilót és többet már nem is nagyon kéne, mert sovány leszek. Assse jó!
Nm tudom mennyire tartsam ezt a diéta dolgot. Különben nekem nem mondta a doki ( vagy nem emlékszem
) hogy kéne diétázni.
Lona! Hajrá kis embriócskák!
Egyébkét ezt a biológiát annyira nem tudom felfogni. Első punkciómnál 10 ből 7 petesejt megtermékenyült, 5. napon lett négy blasztocita, amiből kettőt lefagyasztottak, kettőt kaptam. A második punkciónál 14ből tíz petesejt megtermékenyült, nagy volt az öröm. Aztán 5. nap megkaptam kettőt, a beülti napján a többi nyolc is szépen osztódott, aztán másnap amikor telefonáltam sikerült e fagyasztani, kiderült, hogy minde a 8 kis embriócska elhalt.
Miért lehet ez? Egyik nap mindegyik tuti, másik nap mindegyik elmegy.
Na, végül is a szomorú meg nem értésemen kívül igazából arra akartam kilukadni, hogy tényleg nem a mennyiság számít. !!! Szóval hajrá Lona!!!!