sziasztok,
elveszett bárányka jelentkezik.
Az az igazság, hogy mióta apa nincs itthon minden nap anyunál vagyunk, és mire este gép elé kerülök, már csak olvasásra van időm.
Enikő,
Lehet már szülsz?????????
Alexa,
Jobbulást Martinkának.
Chrissy,
Boldog szülinapot, nagyon jól néz ki ez a torta. Az ilyen pont nekem való lenne, mert sütésből analfabéta vagyok.
Andesz,
Örülök, hogy kezdesz belejönni a vezetésbe.
Te is imádni fogod majd.Bencusnak jobbulást.
Nati,
Hogy vagytok??Anyatej mizéria megoldódott?
Bessy,
4D-hez nagy-nagy drukk.
Vicuska kismami,
Gratulálok a kiskönyvedhez.
Kata,
Várjuk a képeket Geri baby szobájáról.
Tündi,
Tényleg nagyon ügyi vagy "bútorszerelésben" Azért az ilyen dolgokból ne csinálj rendszert. Neked pihizni és vigyázni kell magadra.
Ani,
Hogy vagytok??
Gabi,
Noel baba nagyon szépen fejlődik.
Ilyenkor már nem is igazán várnak fél kg hízást. Látszik jól tartod a kis lurkót.
Alíz,
Gyönyörű a kis Hunor baba.
Őszinte részvétem.
Vikcy,
Babókád még nem akar kibújni?
Rólunk.
Sajna Barbika és Danika tiszta takony, illetve már kifelé mennek belőle. Kiscsaj nagyon utálja az orsziporszit, de muszáj neki szívni. Láza nincs, étvágya is jó, így dokihoz nem vittem. Kúrálgatom itthon.
Bazsi jól van, remélem mostanában ő nem lesz beteg, mert ő rosszabbul tűri a betegséget, mint a többiek.
Egész jól beállt a naprendünk apa nélkül, persze hiányzik esténként az ágyikómból, de muszáj volt ez a lépés a deficitünk miatt.
Kibújt ma a 2. fogacskánk is, amivel 2 éjszakát végigüvöltöttünk.
Eléggé fáraszt volt, mert ugye én nem vagyok hozzászokva, hogy éjszaka fent van, de túléltük.
Sajna nekem is kapar a torkom, meg köhögök, remélem hamar helyrejövünk.
Anyu vett Barbikának egy kompot, nagyon imádja és már szuperul közlekedik ele. Majd dobok képeket, ha lesz egy kis időm.