Olyan jót nevettem ma. Bement előttem egy csajszi uh-raés képzeljétek el: 2 embriót ültethettek neki vissza és abból az egyik nem ágyazódott be, de a másik KETTÉOSZTÓDOTT!!! Így lesznek egypetéjű ikrei. Behivatta a férjét, akinek szintén elmagyarázta a doki, hogy egy petezsák, de két szikhólyag. Pasi: Most akkor hány gyerekem is lesz? Szegényt jól beledobták a mélyvízbe. Nem igazán értette, hogy most mi van. Olyan aranyos volt. Jó volt ilyen sztorit hallani. Nem is értette a doki se, hogy ez hogy lehet.
Hogy magamról is írjak: nőttek a tüszőim, de mind csak olyan 10 mm körüli. Most 1 Merionalokat kell szúrnom péntekig és megyek uh-ra. Tehát nálam csak pénteken derül ki, hogy lesz-e inszem. Továbbra is várom a drukkokat. Kiirattam magam táppénzre, mert beteg is vagyok. Úgyhogy most többet leszek gépközelbe.
dita: De te hogy fested magadnak a tincseket? Annyira nem izgulok, csak egy kicsit ideges leszek, ha megint elmarad az inszem. Egyszerre csináltuk az elsőt és neked már a 3. is megvolt. Én meg a 2.-ért küzdök. Remélem nekem és neked se lesz már több.
boniko: Olyan kis édes pofija van a fiadnak.
kata: Hesegetem én a náthát, de nem akar múlni. Még csak most megyek befelé. Remélem inszemre elmúlik. Jó sokat kell majd tanulnod.
viki: Lackónak is szép pofija van.
A barátnőmnek barna van, a párjának zöldes. A fiának olyan kék, mint a nagyapjának!
nemone: Azt hiszem azért érzem a hasamat, mert a mennyiség már megint a minőség rovására megy.