Sziasztok!
Te jó ég!!!!Most már el sem bírom olvasni, annyit írtatok!
Annamari: nem nem normális, hogy ilyen korán vágták el. Arról fogalmam sincs, hogy miért vérzett ennyire, meg, hogy kell-e vérezni, de az a jó, ha már nem lüktet a köldkzsinór.
Szülni készülő lányok: a múltkori felkészítőn valaki rákérdezett erre konkrétan, és azt mondták, hogy ma már minden doki megvárja, hogy abbamaradjo na lüktetés, és csak akkor vágják el. (én azért majd külön szólok V. dokinak, mert ezt nagyon fontosnak tartom.)
Lola: nekem ő csinálta a genetikai uh-ot. Én nagyon ki voltam bukva utána, mert fél perc alatt lerendezett, és féltem, hogy valamit kihagyott, vagy nem nézett meg alaposan. De aztán sokan megnyugtattak, hogy nagyon jó doki, és nagyon ért az uh-hoz is. Köztük a saját dokim is ezt mondta, akiben teljesen megbízok. Így ha ő azt mondja profi, akkor profi.
Képzeljétek, annyira megviselt az uh , hogy azt álmodtam, hogy meg akarnak ölni, és ezért bújkáltam, de megtaláltak. És ki talált meg? Hát az uh-s doki! (Ráadásul valami katonai cuccban volt.)
Úgyhogy nekem Valent doktorról ez fog ezentúl eszembe jutni!
Panda: akkor legközelebb én is kérek egy pár orvostanhallgatót az uh-ra.
Erről jut eszembe, a felkészítőn azt mondták, hogy nagyon diszkréten kezelik az orvostanhallgató-beteg találkozást. Én csak arra emlékszem, hogy engem a műtét előtti vizsgálatnál találtak meg egy csapatnyian, és én annyira nem éreztem diszkrétnek, hogy én ott szétterítve, bennem egy doki matat, ők meg ott állnak ,és feltehetően nem a szép pofimat nézik. (Gondolhatjátok, milyen nagy egy vizsgáló). A nővérke, meg simogatta a kezem közben, és megjegyzésemre, hogy hú, milyen sokan vagyunk, csak annyit mondott, hogy dehogy, most kevesen vannak.
Egyébként nem volt nagyon megrázó a dolog, csak úgy eszembe jutott. Műtét előtt egyébként is már annyi vizsgálaton átesik az ember, hogy már úgy tettem szét a lábam,mint egy profi.
Gabi: én is elalszom a Szülőszobáig, de felveszem videóra és másnap megnézem.
Lányok: szerintem egészségügyi reformokat (legalábbis olyat, ami nekünk jó) a közeljövőben ne várjatok.- Lehet, hogy túl pesszimista vagyok, akkor ne figyeljetek rám, de én nem vagyok valami bizakodó ezen a téren.
Orsoly
Szia! De régen láttalak! Úristen, már 1 éves a kis Lackó! Hihetetlen!
Benő: szia!
Hogy vagytok?
Képzeljétek, Pocaklakóm nem bírja a mobilomat. Úgy sajnáltam szegényt. A kocsiban az ölemben volt a táska, amikor megszólalt a telefonom, és ráadásul vibrált is. na olyan műsort rendezett! Aztán ugyanezt csinálta, amikor a vállamon lógott. Úgyhogy levettem a vibrálást, hátha így elviselhetőbb neki.
Drukkoljatok, hogy szombaton mutasson magából valamit a Praxisban, hamár kiadjuk azt a sok pénzt!
sziasztok, shine