Új privát üzeneted érkezett!

Kata, jó reggelt a fagyikáknak, drukk megy ezerrel.

Zel, gratulálok a kisfiúhoz :lol: :lol: Volt valami megérzésed, hogy fiú lesz?

Dita, mikor kell menned a pozitív eredményért? Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, szépen felújítottátok a házat.

Boris, remélem Borka jól van és már mosolyog a ki pofija. Keresztlányom is leesett 7 hónaposan az ágyról, és tesóm is ott volt vele a szobában. Szegény gyereknek kicsattant a szája, de hála Istennek komolyabb baja nem lett. Azóta viszont nagyon vigyáz arra, hogyan jöjjön le az ágyról. Sőt az unokahugim is leesett az ágyról. Lehet, hogy ez minden gyereknek elő van írva? :)

Pandi jó, hogy itt vagy. Dóri hogy van?

KépKép
trinky

zel, neked nincs akadály, nagyon helyes! Örülünk Lukácsnak, nem is jó ha valaki túl szégyenlős, a kis szatír :lol:
Hogy veletek mik történnek :roll: Rettenetes.

katata, itt most nincs kecmec, mindkettőnek meg kell hallania az ébresztő harsonákat! Erősen szorítok, jobban...
Képzeld a BMC-ben 36 éves korig 2, 36-40 ig 3, 40 felett meg 4 embriót ültetnek vissza. Így van ez nálatok is?

pandácska, a ti lakásprojektetek hogy áll?

mágnes, jobb már Cacának?

gyöngyi :!: megnéztem az iwiwen a nagylányt, apán mekkorát nőtt! És bánatomra eltűnt az az ezerfelé álló kis haja. Mondd növeszti?

Szép napot csajszikák!

katata, mégegyszer ++++++++
bbilona

Kata, szép reggelt a két kis babónak! Jó ébredezést, holnapra pedig hatalmas szurkolás megy+++++++++++++++

Ilona, nálunk nagyon gyorsan mentek a dolgok, a doki megemlítette ezt az előadást, de mire kedd lett, már indultunk is. meg azt gondoltam , eélg amit tudok...
Köszi a vonalzót, így már sokkal jobb :lol: azt legalábbb látom, hogy ebből jövőhéten indulás lesz :lol:

Dita, nem semmi, hogy nekivágtattok egy ilyen felújításnak, de nagyon szép lett :lol:

Zel, már most tudjátok, de jó :lol: gratulálok a fütyishez! Lukács lesz a neve tutira?
nem tudom máshoz hasonlítani az érzést, nekem konkrétan olyan mintha rugdosna bentről. Ma reggel éreztem azt is, ahogy felébred. Teljes nyugi volt a pocomban, még a dudor is hátrahúzodott, és egyszercsak érzem, hogy Sali mocorog odabent, és a dudor is óriási lett :lol: Sali már 12 hetesen 7 cm ülőmagasságú volt, most már 10 -en túl lehet, szerintem ezért érzem őt(én meg elég pici vagyok)

Mi október 6-án megyünk a 18 hetes UHra, ismét az Istenhegyire. Addig még várnunk kell, hogy Sali Samu vagy Lili...
Tegnap megvolt az AFP és a rákszűrés (fura volt, mert utána véreztem egy fél napot :? )

Mágnes, olyan cuki a képeken :lol: mekkora pocakod van most? rakjál fel egy fotót, kíváncsi vagyok

én is rakok, bár még nem óriási :lol:
Kép

Kép
domo

Ilonkám, .... kis szatír........ :lol: :lol: :lol: megnevettettél. Köszi. puszillak, szép napot neked is.

KépKép
trinky

Domo, de jó, most már feljebb van a pocid, és mennyit nőtt!!!!Na, ha hazajött api mi is csinálunk egy sztárfotót.
Hol fogsz szülni?

KépKép
trinky

domo, jól csináltátok, legalább nem volt túl sok időd az agyalásra.
Vonalzó, hm remélem bejön, most attól izgulok, hogy a második nap nehogy hétvégére essen. De nem fog, úgyhogy csak pici az izgalom.
Klassz a pocakfotó, nem hasonlít az enyémre, mert mondtam volna hogy nekem is van, de hm ez egészen máshogy néz ki. Szuperjó lehet, ahogy Samu v. Lili mocorog, királyság igaz.
Képzeld a sógornőm márc. 8-ára várja. De jó lehet a nyavalyásnak! :wink: Ja csak Németországban kell szülnie, hogy megkapja a német pénzeket, mert az állítólag sokkal jobb, mint itthon. Na lesz nagy kavarodás, gondolom.

trinky, no majd meglátjuk a te csemetédből mi lesz :D
bbilona

Sziasztok!

Köszike a gratukat!

Pandácska! Régóta eldöntött tény már, hogy ha fiunk lesz, Lukács nevet kap. Találkoztam egy idős bácsival, aki Lukács és nagyon tetszett a neve. Mondtam Apának is, és ő is teljesen rákattant, azóta nem találtunk jobbat. Nem is kerestünk. Ha kislány lenne, Enikő lenne.... Az is régóta meg van.
Hihi, milyen érzés?! Szoktam mondani kedd óta, hogy van egy fütyi a pocimban!! Félelmetes. Nem tudom, mit kell majd egy icipici fütyikével csinálni... De rájövök! Aaaaz biztos!!!

Trinky! Valahol biztos voltam benne, hogy fiúcska van a pocimban... Nem éreztem, hanem tudtam. Apa is.

Ilonám! Fogynak a laza napjaid!!!!! Juhhééééj! Második napon uh és utána szuri? Vagy hogyan lesz? Ne aggódj azon se, ha a második nap hétvégére esne. Ha letagadsz fél napot, semmit nem befolyásol, a szurikat meg úgyis a 3-4. naptól kell zúrni!

Domo! Én is picike vagyok. 167 cm, de már legalább nem nehezebb nálam a gipszeszsák. Most 54 kilót nyomunk. Szóval rugdos! jaj, de várom. Lukács lesz tuttira. Voltak apa szerint hajmeresztő ötleteim, mint Nátániel, Így a Lukácsra lecsapott. Felmerült a Simon, Nándor, Csanád, de ezek közül majd a következő fiunk kap nevet. Tetszett az András, de csak András és Andris becézéssel, a Bandi nem jön be.

Katám! Ma megtudjuk, hogy milyen szépen ébredtek a picikéid? Nagyon gondolok ám rájuk én is!!! És akkor holnap a nagy nap?

Apának tegnap volt a szülinapja. Az ajándéka természetesen el van rejtve. Abba a szekrénybe, aminek az ajtaja előtt a sarokgarnitúra van....

Kép
Kép
Kép
zel

Domo! nekem is kell majd rákszűrést csinálni? Mert áprilisban volt. Akkor ugye nem?! Szép a pocid!

Kép
Kép
Kép
zel

DOMO
Sztem Lili lesz Saliból! :wink: :lol: :lol: :lol:
Nekem már most 5x nagyobb a pocim, főleg az utro szedése alatt!
Jó lenne ha már végre rá lehetne fogni a babára! :oops: :lol:

KATA BABÁK!!!! Ébresztő !!! Vár a mama!!!
GIGA-MEGA-HIPER DRUKKOK mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ILONA
No para! Indul a mandula. Minnyá' babás leszel Te is! :wink: :lol:
Te BMC-s vagy egyébként?
Ha igen számíts rá, hogy kifaggatlak rendesen, mert ha most tényleg a dokker pesszimizmusa nyer akkor október 2-án megyünk konzira a BMC-be! Egyelőre csak annyit tudok, hogy beutaló kell mindkettőnknek meg az összes lelet fénymásolata, személyi igazolvány. lakcímkártya.

TRINKY
Lehetnél az orvosom! :lol: :lol: :lol:
Idézet: "Mikor kell menned a pozitív eredményért!" :wink: :lol: :lol: :lol:
Jövő hét végefelére nem várom a mensit, és akkor kell tesztelnem!
Nálad közeleg a bűvös 12-es!!! Jippijééééééé! :D

Csajok ha az jó, hogy elterelem a baba dologról a figyelmem hát akkor rendesen el lesz terelve. Ma volt szerencsém még egy kollégám munkáját megkapni. Igy már 3 ember helyett végzem a melót. Még nem kezdtem bele, rohadtul fázom tőle és utálom, majd délutánra próbálok erőt venni magamon....

Jó lenne jövőre mán nem gyünni! :roll:

dita75

katata?

dita, ne készülj, nem kell neked a BMC.

zel, aszondod? 3-4. napon kezdődik? Bizti? Nekem azt mondta, ha pénteken reggel megjönne, akkor inkább 1 naposan kezdjük. Amúgy, tudom én hogy minden rendben lesz.
Na az András a mi tarsolyunkban is benne van, de a Bandit én sem komálom.
A Lukács meg kifejezetten egyedi és kellemes név.
bbilona

Zel, én is fiút érzek, méghozzá egy kis Boldizsárt. :) :) Pedig mindig lányos anyának képzeltem magam, de valahogy a "fiú lesz" érzés van bennem.

Ilonkám, miért baj ha hétvégére esik a 2-ik nap? A gyógyszereket mikor írja fel a doki? Ha még nem tette, akkor szerintem hívd fel és írasd fel, mert legalább nem akkor kell szaladgálni. A Déli Gyógyszertárban tényleg van minden, a János K. gyógyszertára sokszor hiányos.

Dita, nem is kérdés, hogy pozitív teszted lesz, úgyhogy ne várd a mensit, mert nem fog jönni. :) :) Nem is tudtam, hogy a BMC-be beutaló kell. Én magánúton mentem, és így nem kellett semmit vinnem.

KépKép
trinky

Csajszikák,

köszi a sok-sok drukkot, meghallották ám a kis Emrikék és szépen mind a kettő fel is ébredt. :D
Holnap 10:45-re kell mennem és gondolom némi csúszás után megkapom Őket!! 8)

Ilonka,
itt nem tudom, hogy van ez, hogy hány évesen mennyi babót adnak vissza, de itt is valami ilyesmi van, bár én még 4 db embrióvisszaültetésről nem is hallottam. Az én koromban indokolt a 3 db, ezt tudom. De most ugye kettő van, reméljük elég lesz és végre kismama lehetek 9 hónapig!!
Nekem a második napon volt az első Decapeptyl és a 3-dik napon már jött hozzá a Gonal-F is. De szerintem ez nagyon változó, hogy mikor kezdik a szurikat.

Zel,
gratula a kis Kukishoz!!! :D

Dita,
és érzel valamit? Hogy vagy?
katata

katata, már megijedtem, hogy rosszul szorítottunk, olyan későn jöttél! Hallottad te is? Szerintem Richter skála szerinti 7-es földrengést produkált a szívemről lezuhanó kő. Örülök, és naná hogy elég lesz a kettő, majd ott is ügyesen szorítunk, bár nehezebb lesz 2 hétig nekifeszülni, de ezen nem fog múlni! Embriókkal meg dumáld meg, hogy új házikó, szép Magyarország, szerető család nem rezeljenek be, tapadjanak meg!

trinky, nemtudom pl. hétvégén lehet-e menni. Nem ajánlotta fel a doki. Gyógyszert szerintem nem tud előre felírni, hiszen előtte megvizsgál és az alapján dönti el mit kapjak, szerintem ez így jó, engem megnyugtat. Mindig is így csináltuk.
Mi eddig mindent be tudtunk szerezni a János kórházban, igaz egyszer mégiscsak a Délibe kellett menni, no ezt majd meglátjuk.

Most koncentráljunk rátok! Hajrá leendő anyapócok!
bbilona

Ilonka,

hallottam ám! :D Aranyos vagy.
Azért nem jöttem eddig, mert gyorsan elmentem még a Corába, megcsináltam a nagybevásárlást, mert utána nem cipekedhetek, párom meg vasárnaptól nem lesz 2 hétig.
Még ma egy hajmosás, aztán csak lazulni fogok. :)
katata

Ja, egyébként én is nagyon izgultam, hogy felébrednek-e, ez mindig olyan kritikus helyzet. Főleg, hogy most nagyobbacskák voltak, mikor le lettek fagyasztva. Alig tudtam aludni és reggel az első gondolatom az volt, hogy na, nemsokára ébredeznek és, hogy jajj minden rendben legyen. Izgultam, hogy legyen beültetés, nehogy azt közöljék, hogy hát most hagyja abba kérem az utrót,meg mindent, mert nincs mit beültetni. De szerencsére a doki azt közöle, hogy minden a legnagyobb rendben, mindkettővel. 8)
katata

katata, szerencsére :D Holnap nagyon szorítunk, és huh apa nélkül nem lesz könnyű, de f.sza :oops: csaj vagy menni fog!
bbilona

Kata!

Az én kövem is bejátszott a rengésbe. Nagyon ügyesek a picurkák!

Jaj, de örülök!

No, parketta csiszálós bácsit hazavittem gépestül, mindenestül délben. Reggel csak azért nem zavartam a francba, mert tudtam, hogy még egyszer át kell tolni a gépét a nappalin. Jött be az udvarba, közben szóltam Pannámnak, hogy jöjjön hozzám, kutya el is indult felém. Erre a baromarcú utánarúgott, hogy ezt így kell csinálni. Szerencsétlen kutya azt sem tudta, mi van, erre kapott egy hasbarúgást, erre megroggyant, így kapott még egyet a popsijára is. Amikor hozzám ért, lepisilte a lábamat. Én meg először se köpni, se nyelni. A könnyeim jöttek ki, hogy ezt miért csinálja egy idegen az én kicsimmel. Na ki is ugrott belőlem a cifra, mondtam az öregnek, hogy ez volt az utolsó, hogy a kutyámhoz ért, különben nagyon ronda verekedést fogok rendezni. Meg, hogy ment már el innét iparos meg családtag is sírva, mert nem úgy bánt a kutyámmal, ahogy nekem tetszett volna. Nézett is kurtán -furcsán a paraszt, és szó nélkül ment is csiszálni. Lehet, hogy egyébként délutánig csinálta volna, de így délre végzett..
Nem hittem, hogy valaki űbereli még a parasztságot... De mindig sikerül valami idiótával összefutnom.
Ez is mehetne sztorinak a könyvbe?!
De ha az kis dög legalább ugrált, harapott volna! De neeem, akkor ébredt, félkómában csoszogott az udvaron.
Lesz nekem még bordói dogom is! Na attól nem félnék, hogy valaki utána rúg. Most mondjátok meg, van a ki attól érzi magát erősnek, meg bátornak, hogy a kölyökkutyába belerúg?!

Na kidühöngtem magam. Bocsi.

A mai nap pozitívuma nálunk, itthon, kerítésen belül az a bőrös malackaraj, ami már pirul!

Kép
Kép
Kép
zel

KATA
Ez szuper! KÍna összes termését küldöm neked!
Tehát holnapra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz, nem tudom a te férjed milyen de én külön örülnék ha nem lenne itthon abban a két hétben, mert iszonyat kupit tud csinálni és max. egy tojást tud megsütni! Persze nem bírom elnézni és felkelek. Tehát ha olyan állapotban leszek, akkor elküldöm majd szépen a mamához, még jó hogy itt laknak a közelben!
Ja érzek valamit: HIDEGET!!!! De azt nagyon! :twisted:

A szurikkal kapcsolatban én még két egyforma kezelést nem láttam, ezek nagyon személyre szabott dolgok, hogy kinek a szervezete hogyan reagál.
Ez nem csak a lombikra jellemző hanem az inszemeknél is!

ZEL
Annyira ideges lettem a történetedre! Állat és gyerekkínzással kapcs. ki tudnak üldözni a világból. Én is annyira imádom a cicáimat, hogy kétszer el is költöztem miattuk, a szomszédok nem bírták őket az első lakásomban, az albérletben meg a tulajnak nem tetszett! A cicát választottam és most is azt tenném! Én biztos visszarúgtam volna, amilyen vérmérsékletem van! :twisted:

Bordói dog..... kettő is van a telephelyünkön, volt egy harmadik is de tavaly karácsonykor beadta a kulcsot, pedig eszméletlen jópofa kutya volt.
Nagyon aranyosak, persze akkor nem szeretem ha a cipőfűzőjüket belém törlik.
Amúgy ők mind jámborak, az a kutya amelyik elpusztult sztem a betőrőnek még segített is volna. :lol: :lol: :lol:

dita75

Zel,
húúúúúúúú, én is nagyon bepipultam. :twisted: Nem is tudom, mit csináltam volna azzal a pasival. Mégis mit képzel, hogy más kutyáját rugdossa?? Na, hát én is tuti beolvastam volna neki, hogy lehet valaki ilyen paraszt? Én is imádom az állatokat, a kölyköket meg mégjobban, de tulajdonképpen mindegy is, hogy kölyök vagy sem. El tudom képzelni szegénykét, kis ártatalanul előbotorkál ez a barom meg belerúg. Húúúú, vissza kellett volna rúgni tényleg!!
Na de ne idegeskedj, a lényeg, hogy elhúzta a belét.

Dita,
férjem nem pakol szét nagyon, de hogy is mondjam, jól esik neki, ha fini vacsi van, és persze nem ő főzte. Szóval nyugi, pihenés szempontjából jobb lesz így. Így tuti többet fogok pihenni, mintha itt lenne.

Köszi lányok a drukkokat, már várom, hogy a pocimban legyenek. Fura, mert ez lesz a 9-dik transzferem, de még mindig úgy örülök ilyenkor. MIndegy mi a vége, de ilyenkor akkor is babás vagyok és olyan jó. Persze jó lenne már egyszer annak is maradni... Hátha most!!!
katata

katata, minden gondolatom a titétek!

zel, apja nemtudommicsodáját az ilyennek. Néha sajnálom, hogy az ostobaság nem fáj. Lehetnének pedig jó kis fokozatai. Na megszólalt belőlem a szadista :evil: Persze hülye vagyok, mert néha tuti nekem is fájna. :?
Lehet kutyust kiengesztelni. A kis rosszcsontot.
Te figyelj én azt a szekrénybezárt ajándékot nem értettem. Miért van elzárva?

Szép napot csajszik! Na és költözős, pocaksimogatós, jól befűtős, gyorsan meggyógyulós, szüretelős hétvégét kívánok!
bbilona

Sziasztok!

Kata! Az tök jó, hogy örülsz! Babókáid is érzik, hogy anya szereti, várja őket! Gondolom, most már kismami vagy! nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat, meg sétálgass is kicsit!

Ilonám! Hú, tényleg eléggé össze-vissza voltam a szekrény és ajándék terén. Szóval a gardrób szekrényben van az ajándék, a nappaiból az ülőgarnitúrát meg odarakták elé, amikor elkezdték a nappali parkettáját csiszálni. Így az ajándék a ruháim közé rejtve elég rendesen el volt zárva. Annyi szerencsém volt, hogy kis résnyire ki tudtam a szekrény ajtaját nyitni, alig fért be a kezem, de az ajándékot, meg pár pólót ujjheggyel ki lehetett szedni. Apa örült az ajinak. Kapott eg ynagyon szép virágot, flamingó, naaaaagy, csrepes, van rajta 6-7 virág, meg óriási leveli vannak. Meg a kedvenc parfümjét, sprayvel, golyóssal. Akartam még egy számítógép asztalt, de az kicsit csúszik, majd, ha kész lesz a lakás, megkapja, mert most még becsomagolva se lehetne letenni.

A tököm ki van a tatarozásos munkákkal.

Kedves állatvédő barátnéim! Panna is köszöni az együttérzést. Meg én is. Kutyi jól van, pár perccel a történtek után már nem látszott törés fejlődésében. A bunker parkettás meg soha többé nem teszi be hozzánk a lábát.

Ditus! Minden irigységem a tiétek a bordóik miatt! Őket a tekintély miatt lehet igazán őrzésre alkalmazni. Imádom a fajtát. Volt kettő is. Az első jó 70 kg-osra nőtt csajszi volt. A nappali szőnyegén alukált, én meg félig rajta néztem a tévét. Simán párnának használtam, úgy kb derekamig kitámasztott. Meg se moccant, aludt.
De tőle aztán nem jött be senki. A postaládát a kapuról a ház falára kellett tenni, mert a szomszédba hordta a postás a levelinket. A szomszéd meg telcsizett, hogy menjünk át érte...
Jártunk vele kiállításra is. Mindig első lett!

No megyek csinálok egy kis főzeléket! Éééén, aki eddig meg sem ettem.... Szépen átformáz Lukácsom!

Kép
Kép
Kép
zel

Na itt is vagyok. Mindkettő embrike ügyes volt, mára az egyik 9 sejtes, a másik 16 sejtes. Nagyon szuperek,már fél 12 óta a pocimban őrzöm őket. Ma diliház volt a Kaáliban, ezért csúszott minden, de már itthon vagyok és pihizek. 1 hét múlva kell hívnom a dokit, hogy hogy vagyok. :) Október 2-án meg menni kel vértesztre.
katata

Kata, ez nagyon jól hangzik :lol: Őrizd őket nagyon, sokat gondolok rátok!

Trinky, én maradtam a Jánosban, ott fogok szülni. Már jártam is ott terhesgondozáson, és mindenki olyan kedves. Elkészült a pocakfotód?

Zel, hát én még a 160 cm -t sem érem el :?
szörnyű, hogy milyen emberek vannak, de jó, hgy Panna hamar kiheverte.
A főzelék nekem is nagyon bejön :lol:

Ilona, az a lényeg, hogy jövőhéten te is nekivágsz. A beültetésig pedig gyorsan telik az idő!

Kép
domo

KATA
Tapassz, tapassz! Pihenj, lazulj és igyál, aludj!!!
A világ szeme rajtatok van, nagyon szorítok!
Az október 2. nekem is nagy nap lesz ha most a 3. inszem sem lesz sikeres!
De ahogy a táblátokat elnéztem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem szeretnék kilógni a sorból! :wink: :D 8)

Ma megint vásároltam, nálam nem szabad pénznek lenni. Egész héten költekeztem. Ma egy vagyonért vettem sportcipőt a gyereknek iskolatáskát. Adidas. Tegnap egy csomó cuccot vettem neki, (naná hogy magamnak is!)
Remélem legalább megköszöni. Azt sem nagyon szokta, sőt!
Tegnap kivertem a dilit a férjemnek, mert kértem, hogy maradjon otthon a gyerek egyszer az életben. Soha egy hétvégém, egy ünnepem! Fáradt vagyok, és kimerült, szeretném tapasztani a babót nyugodt lelkiállapotban, persze ellenkezett, de én a sarkamra álltam és mondtam neki, hogy akkor ketten lesznek mert én elutazom anyuékhoz és csak vasárnap késő este jövök haza mire már nem lesz itt! Na egyből hívta a gyerek anyját, hogy most almás a hétvége. Nagyon vártam már, rengeteg bent a munka.... itthon is lesz, mert még gyorsan le kell festeni ezt azt a tél előtt.... de akkor is ketten nyugodtabbak leszünk!

Voltam ma fodrásznál is, ennyire már rég cseszték el a hajam. Tököm tele van a barátnőmmel aki csinálja, mert folyton újítani akar, rajtam éli ki magát!
Alig várom, hogy megnőjön, nagyon gázul nézek ki vele! Utálom!
Még jó hogy szar idő van, legalább felvehetem a sapkámat! :roll:

dita75

Kata!

Nagyon örülök! Hú, de ügyes embrikéitek vannak! Nagyon vigyázz rájuk és magadra is!

Dita! A hajad hamar megnő, ne aggódj! Az enyém is nagyon gyorsan nő most. Jó tudni, hogy hova ne menjek fodrászhoz! ( mák, hogy messze is vagytok! ) Legközelebb gyere nyugodtan az enyémhez. Nagyon kedves, meg ügyes. Azt csinálja, amit kérsz, na persze elég sok fodrászos rásegítéssel. Tehát az alapot kéred, ő meg hozzá teszi, amit a hajad, a forma megkíván. Apja is kapjon ám valamit a nagy vásárlásokban! Elhiszem, hogy szeretnél néha a pároddal lenni. Meg is érdemlitek . Szerintem. De igazán nem ismerem az ilyen helyzetet.

Elméletileg kedden már vissza is pakolhatjuk a lakást. Drágám meg épp suliban lesz. :cry: Majd a családi csipet-csapattal megoldjuk!
Én is hisztiztem ma. Úgy minden összejött kupacra. Szégyellem is magam, mert Életem nem érdemelte meg a műsort, de sajna kibuktam. Hát hmmm, ez is előfordul a legjobb családban is , ugye?!

No elindulok lassan anyuékhoz. Megérkezett a lakkozós parkettás. Ő szereti a dilis kutyámat. Piros pont. Ja és mindjárt bebüdösít rendesen.

Pusszanat. Holnap du, ha tudok jövök!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Csajok!

nem a tiétek a 3 milliárd???? 8)

Dita,
neked miért lesz nagy nap október 2-a???
Én is vásárolgattam ma, már nagyon kellett, a lelkemnek.
Hogy sikerült a hétvége kettesben?

Zel,
a hiszti a nőkkel jár, szerintem. 8) Na és egy kismamának, meg szinte kötelező. :D

De jó lenne már, ha kisütne a napocska valamelyik nap végre!! Bár, ahogy nézem az előrejelzést, talán jövő hét második felében lesz végre napsütés. :D
katata

KATA
Hát mi eltaláltuk mind a hat számot csak nem egy sorban! :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig apa mondta, hogy vettünk volna egy kosár gyereket!
:lol: :lol: 8)

Okt. 2.-re kaptam időpontot a BMC-be, mert ahol most csinálják az inszemeket ott lombik nincs. Én a BMC-t választottam, mert Tapolcán az idén már nem fértem volna be!

Remélem nem lesz szükség a BMC-re! :roll:

Csütörtöktől mondanak napocskát. A párom itthon is marad azokon a napokon szabadságon. A barátunk hazajött Hollandiából és elmennek pecázni, meg dolgoznak a házon. Ma itt volt a családjával, 3 éves a kislányuk. Hááááát lány is tud irdatlan rossz lenni, az anyja haja már égnek állt. (néha az enyém is :oops: )

ZEL
A fodrász csajszi egy nagyon jó ismerősöm, barátnőnek azért nem nevezném, de már rég ismerem őt és a férjével meg együtt dolgoztam éveken át. Szóval azt gondolja, hogy mivel jól ismerjük egymást rajtam kisérletezhet. Folyton valamit újítgat, csak az a baj, hogy nem egyre jobb, hanem egyre rosszabb lesz az egész! Lehet, hogy váltanom kéne, de idegenhez meg nem szívesen mennék. :roll:

Tudom milyen egy lakásfelújítás én már 6 éve ebben élek. Voltak időszakok amikor el is bőgtem magam, mert nem láttam a végét és már baromira úntam az egészet. Kitartás neked. Az öröm viszont utána leírhatatlan amikor minden kész van. Nekem fél évig nem volt fönt függönyöm, Mire végre feltettem lefeküdtem az ágyra és egész délután gyönyörködtem benne! :lol: :lol: :lol:

Persze, hogy szeretnék együtt lenni a párommal kettesben, hiszen ha nem egy helyen dolgoznánk nem is látnám. Reggel 5 körül elmegy itthonról és kb. 7-8 mire megjön este. A melóhelyen sem mindig látom, max. amikor beérek még egy fél órát, de hát ott pörgés van. Végre eljön a hétvége, beszélgetnénk vagy ilyesmi, de a fia annyira leköti, nem lehet tőle két szót váltani. Nem tudunk összebújni, (mondjuk a párom nem is az az összebújós tipus, de ha én hozzábújok azért átölel :) ) mert egyből közénk furakodik és addig ügyeskedik míg teljesen kítúr az ágyról. Baromi féltékeny rám a kezdetektől, és nem tudom mi lesz ha meglesz majd a baba. Remélem azért legalább akkor felnyílik majd a párom szeme, és megvédi tőle Bébi Bogyót. Baromi durva tud lenni néha! :roll:

Egy kis derű ebben a borúban: :wink:

Kép
Kép
Kép

dita75

Sziasz!

Hát mi nem is adtunk fel lottót. Sőt, azt szoktam mondani, ennyi nem is kéne. Szerintem kb max 17 millából megcsinálnám, aztán az egész családomnak jó lenne, melója is lenne, meg a kutyám se lenne sánta. Ja, és azt csinálnánk, amit szeretünk, akarunk.

Dita! A csúcs az, hogy én szeretek ilyen munkában lenni, addig, amíg csinálhatom. A boltunkat én járólapoztam le, drágám vágta méretre a lapokat, amiket kellett, de még a ragasztót is én kevertem hozzá. Csempét is raktam már fel. Festeni is mi szoktunk. De most szerencsére a lakásrenoválásból kimaradok. Én a takarítást utálom utána. De arról meg a család fog letiltani. Már előre hallom, "te nem vegyszerezhetsz". Szóval a legtöményeb cucc a mosogatószer meg a sampon, amivel kapcsolatba kerülök.
Biztosan kemény harcotok lesz még a gyerekkel, a pici miatt. De gondolom nem bánnád, ha már ott tartanál. Ne félj, hamarosan!!! Mármint nemsokára be kell jelentenetek Bébi Bogyó érkezését!!
Mikor is tesztelsz??

Katám! Én is várom a napsütést. De sajnos most megint esőt ígérnek szerdáig..

Drukkjaim továbbra is mennek! Remélem, hamarosan nektek is lesz házirókátok!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

katata, juhéjjj! Hajrá! De jó lenne! Nagyon szorítok! Miért kell beszámolnod 1 hét múlva? Tud valami extrát a doki?
Én tegnap már láttam a napot! Legközelebb leküldöm Szegedre is :wink:

dita, no remélem jól telt a festős, mázolós hétvége!

zel, akkor lassan lehet berendezni a lurkó szobáját! Az is milyen jó lehet, hahhh!

Szép hetet lányok!
bbilona

Ilonka,
nincs semmi komoly oka, hogy fel kell hívnom a dokit, ő mondja mindig, múltkor is ez volt, hogy szeretné tudni, hogy vagyok, minden rendben-e. Tulajdonképpen csak ennyi. Szerintem nagyon megható, nagyon jólesik. Lehet, hogy pont ez a cél? 8) Lelkileg segít. :D
Nálad mi újság pirivel? Kopogtat már???? :wink:
katata

katata, aha, értem. Tényleg rendes tőle, ez nem jellemző.
Jaj, már egy hete kopogtat barnán, eddig azért szurkoltam, hogy nem a hétvégére érkezzen, most meg hogy egyáltalán legyen már valami. Várok.
Kaptunk a múlt héten egy levelet az örökbefogadós alapítványtól is, 344-ről 268-k helyre érkeztünk.
bbilona

Sziasztok!

Nálunk nem süt a nap. DE legalább az eső sem esik.

Kata! Tényleg tök jó, hogy a dokid ennyire érdeklődik!

Ilonám! Mondtad ugye a dokinak, hogy a mensi előtt barnázni is szoktál? Gondolom van jelentősége! Várd is a mensikédet, mert hosszabb időre úgyis ez lesz az utolsó! Aztán hamarosan te is elkezdthetsz a babaszobán gondolkodni.

Mi még csak a felújítás részen tartunk. A parketta készen van. Megbeszéltük, hogy mivel a ház szigetelése nem a legjobb, így Lukács szobáját belülről ilyen vékony hungarocell lapokkal szigeteljük. Olyan , mint a gipszkarton álmennyezetek, de ezt is lehet festeni, tapétázni. Szívem szerint valami jó kis tapétát tennék rá, szép bordűrrel, de ez még nem eldöntött dolog. Deeee láttam tegnap Verdás függönyt! Jaj, nagyon bulin néz ki! Bár, amibe belezúgtam azon sima piros kisautók voltak. Annyi a jó, hogy párom simán eldöntött néhány kérdést, vagyis nincs kérdés mert kompletten berendezett szobát szeretne a lurkónak. Kis szekrényekkel a kiságyhoz, pelenkázóhoz. Olyasmit, mint amilyenek a nagyobb lakberendezős üzletekben össze vannak rakva. Én ennek nagyon örülök.

De még kicsit várunk. Mert ilyenkor még "nem szokták"!!! Mondták anyáim... Még egy kis bébizoknink sincs....

Kép
Kép
Kép
zel

zel, nem szokták? Túl korai még? Verdás, az nagyon vagány!
Külön szobája lesz majd a huginak, vagy ha ő születik az egyik oldalon hófehérkés lesz, a másik oldalon, meg a verdás?
Tudod mik nagyon jók még, hát a lámpák? Olyan csudajókat tudnak kitalálni, hogy csak na. Persze semmit nem adnak ingyen, ezt sem.

Tudja a barnázást, ez lehet nálam a bibi, szerintem, de egyik orvos sem foglalkozik vele, mert a hormoneredmények rendben. Szóval várok, félek, remélek.
bbilona

ZEL
Én is szeretem a felújítást, hisz szeretem a szépet, biztos szakmai ártalom........építőiparban dolgozom! :lol:

Ezzel csak az a baj, hogy én megálmodom, de kivitelezni már nem tudom, ehhez vagy a párom vagy szakember kell. Szoktak szídni rendesen! :oops:
A takarítás meg valóban a legrosszabb. Azt a sok port évek alatt sem lehet eltűntetni! Beleissza magát mindenbe! :twisted:

Hét vége felé fogok tesztelni, remélem nem köszönt be pirianyó! :evil:

ILONA
Hétfőn ilyet mondani, hogy szép hetet? ( :D :D :D )
Én hétfőn nagyon Garfield vagyok! :lol:
Eleve nem lehet szép, mivel hétfővel kezdődik! :?

Nem tudtunk festeni, nem nagyon csináltunk semmit. Barátaink voltak nálunk látogatóba vasárnap. Szombaton meg egy fél napig nem szóltunk egymáshoz, mert összevesztünk a Jysk-be, hogy milyen bútort vegyünk, milyet ne! :roll: :oops:

Veszprém megyébe is küldhetnél némi napocskát, mert itt már több mint egy hete nem láttam. Ezért is nem dolgoztunk a hétvégén, mert végig esett és fújt a szél. NAgyon hideg volt! :twisted:
Követelem vissza a nyarat! :roll:

Ami a barnázást illeti van rá valami gyogyi. Most nem jut eszembe de majd megnézem neked. Amúgy sztem sem normális hogy egy hétig ez megy!

KATA
NAgyon rendes a dokkered!

dita75

meg is találtam:

Bryophyllum D6
80 tabletta

Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D6-ot. Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: 2x1 tablettát naponta (reggel 1 és este 1)

Összetétele: csak Bryophyllumot tartalmaz

80 tabletta 2,5 ciklusra elég.

dita75

dita, ez profi, köszönöm szépen. Megkérdezem a dokit, már nem merek semmit sem magamtól, még cickafark teát sem.
Jaj, ilyen gyagya dolgokon olyan jókat lehet veszekedni. Furán vagyunk összerakva.
Akkor küldöm a napot, mert azért ha nem is ragyog teljes pompájában, azért látszik. Én nem tudom máshogyan kezdeni a hetet, a hétköznapoknak is megvan a varázsa. Nagyon szeretek példálul hazaérni, mert olyan jó otthon és mindig tudok egy picit alakítani, rendezkedni a lakásban, kertben, hétvégén meg sokszor lotás futás van, mert minden családi dolgot akkorra tolunk, sokszor rosszabb, mint a hétköznap.

Együtt reménykedem veled, hoznod kell a statisztikát!
bbilona

dita, honnan tudod, mikor van peteérés? Hőmérőzni kell?
bbilona

ILONA

Igen amig spontánkodtunk hőmérőztem úgy tudtam mikor volt pé.

Én pont az ellentéted vagyok, mindent kipróbálok amit csak lehet. Már egy kisebb vagyont költöttem ilyen-olyan csodaszerre! :oops:

Jövőre (remélem) már nagyon fogom élvezni a hétköznapokat! :wink: :lol: (akkor már nem óhajtok dolgozni!)

dita75

Helló Csajok,

ismét a munka frontján vagyok, ami tök jó, csak be kéne vezetni a délutáni alvást. Főleg ebben a trutyi időben.

Kata, remélem pihensz, és sorozatokat nézel :D

Ilonkám, akkor a héten tuti kezdés, de jó!!!!

Dita, nem lenne értelme annak, hogy a gyerekkel csináljatok ketten valami közös programot? Hátha kiderül, hogy mi a bibi. Elhiszem, hogy idegörlő, hogy nem tudtok kettesben lenni, de ezt a párodnak is látni kellene. Egyáltalán nem kétheti a láthatás? Nekünk még az volt. A lényeg hogy most egy dologra koncentrálj.

Lányok, úgy izgulok a csütörtök miatt. Úgy szeretnék már a dokitól jönni. Igaz minden rendben lesz??????

Zel, Domo hogy vagytok??

Reni, Boris, Tücsi, Babszi mi van veletek?

KépKép
trinky

Csajok,
tiszta zizi vagyok, véletlenül bevettem szájon át az utrot,pedig azt reggel és este kell, pluszban egyet, erre én most bekaptam és úgy szédülök,mint aki narkós. Vagyis nem tudom milyen a narkós,de tippelem, hogy ilyesmi. Félelmetes és egy óra múlva el kell indulnom itthonról. Húúúúúúú, remélem addigra elmúlik,mert így menni sem tudok, nem hogy vezetni... :shock: Engem mindig kiüt,amit szájon át vezsek be. Nemtom, hogy lehetek ilyenhülye...

Trinky,
mi is lesz csütörtökön? nagy vizsgálat? bizti minden rendben lezs. ezt tudom... :ÍD

Jajjj,csak ne dülöngélne minden........ :roll:
katata

trinky, naná hogy rendben lesz! Mit is néznek ilyenkor? 1 hónap múlva már lehet a neme is kiderül a kis porontynak! A munkával csak óvatosan!

dita, én is minden csodaszert kipróbálok, de most nem szeretném semmivel elrontani, vagy befolyásolni a dolgokat, és a hormonkezelés alatt nem is hiszem, hogy sok értelme lenne, a gynevac maradt emlékeztető oltásban.
Ha lesz még ilyen vacakolós ciklusom, mondjuk a tesó előtt, akkor lehet kipróbálom, de őszintén :?: nem szerettem hőmérőzni. És szerintem nem is lesz már rá szükség.
Reméljük!
bbilona

Ilona! Ja.. Még korai. Imádom a népi babonákat! Tudod, piros az ég alja, alacsonyan szállnak a kéményseprők... Egyik fele azt mondja, majd ha megmozdul, másik, majd félidő után. De igazából annyira nemis érdekel. Már több, mint egy hónapja látom mozogni Lukácsot! Kell ennél több?
Ja, meg van még a faluban a kérdés: a kritikus időn túl vagytok már? Na, mi a kritikus idő? 6-8-10-12 hét? Ki se tudják számolni. Csak arra kíváncsiak, hanyadik hónapban vagyok. De legaláb pozitívan foglalkoznak velünk. Nekem kinyitották az abc-ben a másik pénztárt, hogy ne kelljen állnom a sorban.
Szobák. Van még szoba, elfér a hugica is. Majd kiköltözünk a nagyhálóból. Nincs azzal gond. Meg idővel a tetőteret is be akarjuk építeni.

Trinky! Naná, hogy minden rendben lesz, hogy lehetne másképp? Csütörtökön megnézheted, hogyan rúgkapál a picikéd! Lesz ám izgés-mozgás! Apát is vidd magaddal, hadd menjen be. Imádják ők is látni a gyereküket!
Köszönöm, mi jól vagyunk. Tegnap délelőtt kicsit elgondolkodtam, hogy juhhéjj, nem volt két napja hányingerem. Még jó, hogy ezsembe jutott, másfél órára lekötötte az émelygés a figyelmemet.

Jól van Dita! Látom, nem csak engem ért el hétvégén a zizi!

Kata! Egyébként is kell szájon át szedned az utrot? Mert a mellékhatásokon kívül más gond nem lesz tőle. Dőlj el kicsit. Esetleg nem lehet a programot csúsztatni?! Különben is muszáj most autóznod? ( én beülti után csak addig ültem benne, amíg hazaértünk, aztán jó két hétig nem, nemhogy vezettem volna!)
Maradj otthon és fogd rá a gyogyira!!!!

Pandácska is régen volt...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
igen, napi 3x2 kell hüvelybe és reggel és este pluszban egy-egy szájon át is. Szerencsére már múlóban,már nem húz a fejem annyira,csak egy icipicit. 8)
Nekem doki azt mondta, beülti után 2 nap fekvés, utána szanatóriumi életmód, szóval sétálgathatok, mehetek ide-oda, de csak lassan, nyugisan. Délben utróval egy kis fekvés.

Az előbb kisütött a nap egy fél órára és most is kicsit világosabb van. :D
katata

TRINKY
Meddig szeretnél dolgozni?

Ez kérdés lehet, hogy minden rendben lesz-é??? Naná! Még jó! Hát persze!
Képet feltétlen kérünk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De kétheti a láthatás elvileg, de a kedves édesanyja sem bír vele ezért könnyebb minden adandó alkalommal lepasszolni máshoz! :evil:

ZEL
Én pösti lány vagyok original, itt vidéken kb. 8 éve élek. Baromi furcsa volt, hogy itt mindenki mindenkivel foglalkozik, pesten még csak nem is ismertem a szomszédokat! :oops:
Nem igazán barátkozom itt senkivel, mégis a fél város ismer engem. Szinte mindent tudnak rólam. Nem értem és tudom, hogy honnan. Pedig nem vagyok egy feltűnő jelenség vagy ilyesmi.
Na és hát ezek az okosságok tényleg......... néha feláll a szőr a hátamon. Pl. hogy ne simogassam meg a cicát, sőt pateroljam el a háztól mert amig itt macska van addig nem lesz gyerekem. Ez még a leglightosabb beszólás.
Jut eszembe apa nemrég telefonált, hogy mind a négy kölyökcicámnak talált új otthont, remélem nem csak hülyitették. Örülnék, ha mind együttmaradhatnának, így könnyebb lenne az elválás mindenki számára!

KATA
Én annyiféle bogyót eszem, hogy most már kiporciózom mint a kórházba szokták, reggel/délben/este mert vagy elfelejtem bevenni, vagy fél órán át gondolkodnom kell, hogy bevettem-e.
Remélem már jobban vagy! Ha nem SOS, igazán otthonmaradhatnál inkább!

ILONA
A Gynevac elmékeztetőt mikor érdemes beadni? Én végig csináltam a kúrát apával, de nem adattunk be emlékeztetőt. Valamikor nyár közepén volt a kúránk!

dita75

dita, azt írja a szer, hogy havonta, de egyébként 1 évig megmarad a hatása, ha jól tudom. Szóval ne aggódj, pont kitart amíg neked, meg a kölyökgólyának kell :D
Hajjaj vidéken ilyen az élet, nem bújhatsz el túlságosan! Jó is meg nem is.
bbilona

Ilonka,
remélem megjön már végre holnap. Izgi nagyon, hogy kezditek!! :D
katata

Dita!
Jaaj, én már nem is tudom, kb 12 éve költöztem ki ide, falura... Ezért szoktam írni, hogy falurú gyüttem.
Én kipateroltam a lakásból a macskákat. Tavaly aug.-ban, amikor az első lombikot kezdtük. A fürdőben laktak, napközben, csak akkor jöhettek ki, ha itthon voltunk, mert Frigyes szeretett jelölni. A wc mellett volt az alom, így azt elég könnyű volt tisztán tartani, de amúgy meg mindig mindent összekoszoltak, és állandóan fertőtlenítenem kellett. Szóval perzsák kiköltöztek a műhelybe, saját lakrészt kaptak.

Most hívott a komasszonyom! Lesz a keresztlányomnak kistesója. Az előbb pisilt zebrát.

Visszatérve kicsit a macskás dolgokra. Az állatorvosom épp csak nem a rendelőből ment szülni. Amikor gyors, éjjeli műtéteket kellett nálunk a kutyánál, vagy a macskánál csinálnia, mindig babás volt. (Mindegyik eset császármetszés volt..) Az egyik alkalommal beszorult a szekrényajtó és a műtőasztal közé.

Kép
Kép
Kép
zel

Pandus!

Lehet gratulálni? :lol:
m. reni

Sziasz!

Reni!!!
Miről maradtunk le?!

Kép
Kép
Kép
zel

reni, mihez kell pnadácskának gratulálni? A blogban nem találtam semmit.

katata, szédülés elmúlt? Az út megvolt? Minden ok?
Vonalzómon nem kellett állítani semmit, ritkán örül így az ember lánya az első napnak. Remélem kb. másfél év múlva eszmélek rá újra, hogy jé mi is ez!

zel, na jó akkor jöhet az autós függöny, klassz szőnyegek is vannak. Kép
Ilyen jó lesz?
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?