Jó reggelt:)
Ancsika,
Szerintem ma már látni fogja a szikhólyagot, és benne a kis fehér pötylit, amiből a baba lesz...
A petezsákban lehet áramlást bemérni? Elképesztő... Az én régi orvosom még a petezsák méretét sem mondta meg, még amikor rákérdeztem akkor sem, és azt mondta, hogy ő akkor beszél terhességről, amikor már van szívhang. Hát, én nem így élem meg. Egy kicsit jobban bíztathatott volna.
De most már mindegy, úgysem nála szülök, mert ő már csak magánkórházban van, és anyagilag sok lenne.
Nekem egyáltalán nem feszül a mellem. Ha megnyomogatom, akkor fáj, de ennyi. Mindenkinek feszül rajtam kívül?
Panndi, neked most fognak először szívhangot látni, ugye?
Annus, látod, te már túl vagy a parán.. A táblába még lemaradtak infóim, légyszi tedd be őket: testvér: nincs, köv. vizsgálat: szeptember 29. baba neve: Prüntyő
kipróbálom a hajolást pisiléskor! Tényleg, miért kell már korai terhesen is többször menni?
Edua, nekem a nevetéstől feszül és ugrál a hasam, attól jobban féltem a kis prüntyőt, pláne ha egy jó filmet nézünk... Lehet, hogy inkább drámákat kellene nézni?:)
Böbe, a füstölt kolbász nyersnek számít, ugye? Csak mert nekem is tegnap lement egy fél rőf! Akkor moatstantól nem eszem... De ez már lement.
Nekünk most van egy cicánk, akit nézettünk toxo-ra és negatív, és nem kap csk száraz kaját, hogy nehogy elkapjon bármit is. Aztán majd elköltöztetjük szegényt, mert kisbaba látványára fúj, iszonyúan, és morog is. Sziámi. Nem merném egy légtérben tartani egy kisbabával. Aztán majd visszaköltöztetjük, ha a második baba is elég nagy:) Én kettőt szeretnék egyelőre.
Tényleg lányok, nektek hamar jött a második! Nekem ez nagyon szimpi. Olyan szép egy anyuka, amikor az egyik baba alig bírja az iramot, szedi a kis lábacskáját, a másik meg ott lóg a mamiján, vagy épp gurul a babakocsiban. Tényleg, Pumukli, Farkas, Edua, nektek duplababakocsitok?
Pumukli, veszek kesztűt, csak olyan leszek mint egy kórboncnok:)