Új privát üzeneted érkezett!

Beszti,
Óriási gratulaKép!

Az esti elalvás nálunk is nagyon zűrös mostanában. Általában 10-11 körül lehet Lilit elalvásra bírni, előbb egyszerűen reménytelen. Igazából én sem értem miért, mert eddig jól működött.

Judy,
Gratula az elinduláshoz!
A januárral kapcsolatban egyet értek, már én is nagyon utálom ezt az időt. Egyik nap kimentünk Lilivel a kertbe sétálni, és annyira jó idő volt, hogy tiszta tavaszi hangulatom lettKép. Sőt felfedeztem, hogy a tulipánok már jócskán kibújtak a földből, azóta minden nap meg kell őket nézni Lilivel, hogy mekkorákKép.
Az allergia vizsgálatot a babadokink javasolta.

Csics,
Köszi a történetet, minden jót kívánok nektek.

Kataa,
Azért kell mégis tojás mentes diétát tartanunk, mert a dokinéni szerint a szurkálás nem ad 100%-os eredményt. És sajnos a pöttyök is nagyjából azóta vannak mióta tojást kap. Pluszban most étkezési naplót is kell vezetni.

Áfonya,
Neked is nagy gratula!

Manó,
Hát igen, régi szép idők, amikor a vacsiba aludtak el ezek a kis manók, visszasírom én isKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti
gratulahegyek!!!!!!!! én megsejtettem, csak kicsit előre Kép úgy másfél hónapja kérdeztem meg, hogy nem-e, emlékszel? KépKépKép

CSics
de jó, hogy minden simán ment, csak az eleje volt hosszú. ez volt nekem is a rémálmom, hogy nehogy túl korán menjek be, mert akkor már nem engednek haza és egy percel sem akartam többet kórhában lenni. én is túlhordtam 1 héttel, és a végén annyira időben mentünk be, hogy már szültem is egyből.
Minden szépet és jót nektek!!!
tényleg hogy is van ez a nevekkel????

Kataa
Ő bírta, mi kevésbé. 3 óra egy székben - hát már mindenem fájt. Bár a film nagyon jó volt, a végét szerintem nagyon elhúzták. Az nem tetszett Kép az utolsó fél óra belefért volna 5 percbe is. Ráadásul épp kijött megint az aranyerem... szóval részemről kicsit kínlódtam. Ők meg itthon táncoltak + építőztek. A csaj végül a pasijával jött, aki úgy eljátszott, hogy nagyon. Telepakolta a gombánkat labdákkal, de teljesen feltömte őket, vagy 30at belepréselt biztosKépKép + végre kiépítgette magát a végén mondtuk is, hogy elviheti 1 hétre játszani, ha már ennyire hiánya vanKépKép Dodesz mindenesetre élvezte.

ILke, Manó
Nálunk még most is megy a vacsibaalvás, pedig én lelkesen diavetítenék, de eddig még csak 2x ment .) estére hulla, viszont nappal kész kín mire elalszik

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok
Remelem ma nem elsz akkor szel mint tegnap.Megint csak fel oracskara vittem ki Alexet,mert majd elvitte ahogy gyalogolt: )Este moziba megyunk vegre: ) jon a lanyka vigyazni Alexre,bar szerintem akkor mar aludni fog,ugyhogy csak nezi majd a tv-t: )
Mostanaban mar mindent eler az en fiacskam,azt is ami eddig biztonsagban volt,mar nem tudok hova pakolni egyszeruen.Mondtuk is hogy mar a plafora kene mindent telepiteni tole.A tuzhely gombjai a kedvencei,megjo hogy hallom jogy bug ha bekapcsolja.
Nalunk nem problema az alvas,olyan ugyesen megtanult hogy delben alvas,sotvan hogy ugy ebresztem harom ora utan hogy mar talan eleg lesz: 0este emg majdnem pontosan ugyanakkor kezdi dorcsolni a szemet,ugyhogy a tapi tan meg van egy peces odabujas,simogatas a reszemrol aztan be az agyba es szepen elalszik.Kb eves volt amikor kezdett raszokni az egy alvasra delutan es este is arra hogy mindig ugyanakkor fekszik le.Persze ebbben benne volta mi rasegitesunk is,de johogy belejott a rendszerbe : )Ha hagynam szerintem felelenkulne par perc pihi utan az olemben este es jo keson menne lefekudni.

Beszti
Gratula a babahoz!
Hat igen,szerintem ez is olyan hogy jo reklam .Folyamatosan omlik a tv-ben ez a felnottkepzes reklam,es nyomatjak hogy a kismamaknak igenis lepest kell tartani es tanulni mig otthon vannak.Ja es hat lehetoseg is van ra ingyen,aki nem hasznalja ki az lusta.Hat akkor en az vagyok mert egyszeruen nem birom megoldani hogyminden nap delelott a gyerke nelkul tanulgassak valahol: )

Ilke
Ez erdekes hogynem ad biztos eredmenyt,remelem azert nalatok csak kiderul mi is okozza ezt.Hat a tulipan hagymaknak nem lesz jo ha jon egy fagy,bar en remelem mar nem,de tud lenni hideg es ho meg februarban is: (

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!KépKép

Tüni!

Igen, jártam dokinál.KépKép A tesztet még a múlt héten csináltam, de pont azért nem szóltam, hogy eljussak a dokihoz, és megnézze, hogy baba-e vagy csak velem is a hormonjaim szórakoznak (vérezgetés, szoptatás, elég halvány második csík). Igaz nekem ebben a hónapban nem jött meg, ez bíztató volt.
A doki sem mondott elsőre igent a manuális vizsgálatkor, csak azt, hogy nagyon fiatal terhességnek kell lennie, utána rögtön csinált egy hüvelyi UH-t, és ott is sokat keresgélt, de végül megtalálta. Annyira picike, hogy csak petezsák vanKép, a baba még nem is látszik benne, viszont ami jó, hogy ő ez alapján biztosnak vette a terhességet, mert rögtön kiállította a szükséges igazolást, hogy a védődő megcsinálhassa a kiskönyvet. A tényleges kora alapján 1 héttel fiatalabbnak véli (utolsó menzesz alapján 6 hetesnek kéne lennie (ha a vérezgetést nem számolom menzesznek, de az annyira kevéske volt az én megszokott mennyiségemhez képest)), mert 6 hetesen már a babát is kellene a petezsákban látni (mindkét gyerekkel 6 hetesen voltam először, és akkor már látszódtak). Jó kérdés, hogy így viszont mikor foganhatott megKépKép, mert az pont karácsonyra esne, és akkor meg (mivel nem voltunk itthon), nem is voltunk együtt, csak karácsony után.
Most várom erősen a febr. 12-ét, akkor kell legközelebb menni, és bár akkor nem lenne UH, azért fogom kérni, hogy csináljon, hadd lássam, hogy ott van, meg a párom is (sajnos a vizsgálat után dokinak rögtön szüléshez kellett rohannia (még jó, hogy nem előttem, mert akkor várhattunk volna, és a pici már így is nyüglődött), így a párom nem látta az UH-t).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Milyen jó hírekKép

Beszti, szuperKép

Csics, de jó, hogy írtál. Ügyesek voltatok, én is kb. fél 9-kor kezdtem szülni, de csak du. 3,20-ra lett meg. Ha lesz időd, írd meg, hogy fogadta otthon Petike a kisöcsit! Gratula a járáshoz isKép

Kataa, Pont délelőtt vettem észre, hogy már pipiskedve a konyhapultot is eléri Betti, le is szedte a nővére piskótatallérját. Nagyon örült neki. Most mindent húsz centivel beljebb rakhatok.

Pocok, boldog első szülinapot AjsánakKép

Judy, gratula nektek is a járáshozKép Védőnő muffinKép
Én már ott tartok a népszerűsítésben, hogy ajándékba is sötőformát adok, pl. most a barátnőmnek. Még a recepteket akarom összegyűjteni neki egy kis könyvecske formájában.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!
Tegnap este írtam, csak valahol elveszettKép! Szóval kezdem előlről.

Beszti!
Itt is szertenék gratulálni a babócáhozKép! Nagyon örülök, hogy összejött nektekKép!
Igen, nagyon jól jönne mostanában egy tesó, de ha megszakadok sem tudom már sehogy sem elérni, hogy legyen egy Gyurcinál idősebb "babám", aki húzigálhatná őtKépKépKép! A kistestvér témát meg olvashattad a másik topikban, nem rajtam múlik.

Ilke, Sasha, Beszti!
Jók az új profil képekKép!

Ilke, Dió!
Gratulálok a sikeres vizsgákhozKép! Nagyon ügyik vagytok!

Judy!
De igen, fradistaKép. Már pár hetes korában fradis rugdalózóban járt, imádja a fradi indulót, és van egy picurka fradi címeres medálja is. Ezt ugyan még nem kapta meg, de apája már évek óta a fiának tartogatta. Neki is van, csak neki nagyban. Gratula Gergőnek az elinduláshozKép!

Csics!
Örülök, hogy rendben volt/van minden nálatokKép! Engem is érdekelne amit Manó is kérdezett. Tényleg, hogy hogy Imrének hívják a babát? Petikének is gratula az elinduláshozKép!

Gumicukor!
Mi újság? Dani jobban van már?

Dec8!
Mihamarabbi gyógyulást neked!

Szülinaposoknak!
Utólag is szeretnék mindegyik babócának nagyon boldog szülinapot kívánniKép!

Magunkról:
Vasárnap óta egy "rejtélyes betegséggel" küzdünk. Gyurcinak 3 napig 39 fok feletti láza volt, azóta csak hőemelkedése. Emellett semmilyen más tünete nincsen. Fogalmam sincs hogy mitől lehet. Dokinak mutattuk, de nem volt túl meggyőző számomra azzal, hogy összeszedett valami fertőzést. Ugyanolyan eleven, virgonc mint mindig, így nem nagyon tudom hova tenni a dolgot. Ha nem lesz semmi gond, akkor hétvégén megyünk le Almádiba egy kicsit kikapcsolódni. Az utóbbi időben nálunk is voltak kisebb problémák az evéssel, de szerencsére úgy néz ki, hogy ez is megoldódni látszik. Próbálom minnél változatosabban kínálni neki az ételeket, szépen kicsicsázom a tányért, másmilyen formájúra vágom neki a krumplit...stb., és úgy néz ki, hogy ez bejön. Most ennyi! megyek takarítani.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Pocok
Tényleg, bocseszku a késedelemért :
BOLDOG SZÜLINAPOT AJSÁNAK!!!

cONTI
Nálunk nem éri el a konyhapultot pipiskedve, viszont a babytaxira felállva már igen - iszonyú. mit tud művelni, mivel onnan gyakorlatilag már mindent elér. A játékait akár el is ajándékozhatnám, hiszen a mikrosuto, mosogép, hűtő, tv, sütő, radiátor, stb... mind mind sokkal érdekesebb. Viszont egy délutános gyerekvigyázás után apa is rájött , miért nem érek én rá napközben Kép
Kép

rit

anemona7

Sziasztok
Kataa
biztos hogy van de nem nagyon vetem észre bár az anyakönyvezést most kisé hanyagul végezték mert a papiron amit az anyakönyvi hivatalba küldenek csak az én adataim szerepeltek a páromé nem de ezt csak tegnap elött tudtam meg mikor elmentem az anyakönyvért ott helyben irta be az ügyüntézö hölgy és csodálkozot hogy ennyire hanyagul csinálták meg a papirokat .Mondjuk az én zarojelentésemet is elfelejteték megcsinálni meg még 2 anyukájét akik velem 1 napon szültek Kép csak imre baba zárojelentését kaptam meg .

Beszti
szülöszoba
én nem látam mert nem érdekelt meg amugy is csak bögtem volna rajta még a saját szülésemet sem engedtem hogy megnézük már amenyit a párom felvet .

Áfonya
Gratula az uj pocaklakohoz és kitartást az elkövetkezendö honapokhoz Kép

Mano
Gézábol azért lett végül Péter mert a vezeték nevünkhöz nem illet volna amugy csak megkellet forditani a két nevet mert eredetileg Géza Péter lett volna petike neve igy meg Péter Géza lett bár mindenki csak petikének ismeri csak az iratain van igy föltüntetve Gergelyböl meg ugy lett Imre hogy az aposomnak ez volt a kivánsága és mivel nem kért tul nagy dolgot igy bele egyeztem de a gergelyt sem akartam elhagyni igy lett Imre gergely imre baba .

Kataa,Beszti
én talán öszel megyek majd vissza tanulni ha minden jol megy de ezt már tavaly is mondtam Kép remélem sikerül Kép

Conti
szerintem jol bár mindig megakarja szoritani a kezét de szulunk hogy azt nem szabad csak simizni .

Beszti
Gratula a pocaklakohoz Kép

Pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

Köszi a gratulákat járás ügybenKép Azóta is egyre ügyesebbKép De ahogy elnézem, meg amiket írtok, lehet, hogy nem is kellett volna úgy sürgetni a dolgotKép Már próbál elszaladni előlemKép

Sajnos Gergő is betaknyosodott. Hiába, az enyhe idő mindig meghozza a hatását. Láza nem nagyon van, és szívni se tudok semmit, de hallom, hogy van cuccKép Kap c vitamint, meg orrcseppet, kalciumot. Remélem nem reked be, mert a kruppos gyógyszert otthon felejtettük Sopronban. Persze mindig hétvégére van ilyen gondKép

Csics
Mégegyszer gratulaKép Engem is érdekelne, hogy mit szólt Petike Imrebabához. És tényleg Gergelynek indult, én már csak tudomKép

Kataa
Jó mozizástKép Ismét irigykedem. Nálunk asszem szobafogság lesz a takonykór miatt. Majd hozatok videót.

Beszti
Először gondolkodnom kellett, hogy miféle zebrát szereztetek beKépKép
Neked is gratulaKép Jó pocakosodástKép

Banyóci
Jó kikapcsolódástKép Gyurci biztos hamar meggyógyul. Az én párom már állandóan ki akarná vinni Gergőt meccsre. Ha engednémKép

Alvás
Nálunk szerencsére nincs gond, ebéd után már olyan fáradt, hogy 1 perc alatt elalszik, lefektetem, és kimegyek a szobából. Max 1 percig tiltakozik. Ma pl ottmaradtam, mert ugye beteg, becsukta a szemét és már aludt is. Az apja is ilyen, lefekvés közben már a levegőben elalszikKép
Este meg szopival alszik el. Mármint a GergőKépKép

na megyek
pusz
Judy
Judy

Sziasztok!

Beszti! Áfonya!
Jó pocakosodást!Kép

Csics!
Jó, hogy újra jelentkeztél, ügyesek a fiúk, jó egészséget nektek!Kép

Szülőszoba: nekem az nem tetszik benne, hogy egy sima szülés nem is jó téma, minimum legyen szlovákiai nyomor kórház, vagy vákuumos szülés, vagy legyen a kismama rákos, a dokinak minimum haljon meg a gyereke, szóval valami "pluszt" folyton belecsempésznek, mintha egy szülés magában nem lenne nagy dolog. Na mindegy.

Alvás: nálunk is ordítás van újabban esténként, ugyanis apa majd három hét szabi után visszament dolgozni, és Peti ezt egyáltalán nem érti, hogy akkor most hol van apa, mikor olyan jó volt, hogy itthon volt. Folyton őt keresi, és éjjel is felébred, és kiabál, hogy "apa, apa". Napközben viszont nincs gond, alszik szó nélkül. Most is.Kép

Banyóci!
Mégis vírus lehet, legalábbis Petinek is volt ilyen kisebb korában, hogy csak lázas volt, azért olyan virgonc, mint máskor, mert a gyerekeket a láz önmagában nem viseli meg, sokkal jobban bírják, mint a felnőttek. Kb. három nap múlva nálunk is elmúlt. Szerencsére elég régen volt.

Zita!
Megkaptam, köszönöm.

Zsani!
Írtam mail-t!

Pussz

Dió
szabotimi

Csics
Tenyleg igaz lehet hogy minel kozelebb van ket szules egymashoz, annal rovodebb a masodik.De hat ennek gondolom csak orultel.Bar engem inakbb az erdekelne a korhazzal kapcsolatban, hogy sikerult –e nem 4 agyas szobaba kerulnod,vagy megint orultek ha talaltak helyet.Ja es hat a csecsemos noverek.Segitettek??Marmint a szoptatasban,vagy miutan megtudtak, hogy nem elso baba hagytak???Neztek-e hogy gyarapdott-e a baba mielott elengedtek?Feljegyeztek hogy mikor mennyit szopott?????

Conti
Hat ez az,nekem is eleri,foleg ha valami nagyon izgi neki,pedig ez egy magasabb pult a szokasosnal: )A szuleimnel meg plane,es hat nincsenek hozzaszokva hogy mar ilyen nagy kope,ugyhogy jott mar ki az ebedlobe tanyerral,villaval a kezeben: : ) Ugyhogy en mint sasszem allandoan pakolok barhol vagyunk: )

Banyoci
Jobbulast Gyurcinak,neked meg jo pihenest a Balcsin.En is mennek,csak ilyenkor olyan sotet van mar hamar es jo nagy szel a tonal: (Viszont legalabb nem elnne tomeg : )

Rit
Hu ez nem semi.Nalaunk szerintem azert nem maszik fel oda mert igy is eleri a gombokat: )
Ja meg a sutot mindig is tilos volt kinyitnia.Ezt az egyet valahogy veszi: )
Es jonnek tobbszor is vigyazni Dodora,ha mar igy belejottek a jatekba??

Judy
Hat igen,nekem foleg az utcan olyan hogy nem akarja fogni a kezem,apanak fogja minden ellenkezes nelkul,de tudja hogy nalam lehet cselezni: )
Jobbulast Gergonek,ne izgulj amugy sem kellene az a gyogyszer: )
Nekem ritkan van szerencem a videotekakkal,vagy tele van akcio es szex filmekkl vagy ami jo lenne,mar mind lattam: )

Hu mar fel is ebredt Alex,ugyhogy megyek,pedig a takaritas utan pont most akartam aludni: ))))
Kataa

Kép
Kép
kataa

Csics!

Így már mindent értekKép Bár megjegyze, én ha apósom térdenállva könyörög sem nevetztem volna a fiam JánosnakKépKépKép, pedig ez náluk családi hagyomány. de szerncsére nem volt senkinek ilyen ötlete. És mivel lány lett végképp mindegy voltKép
De az Imi egyébként aranyos, nekeünk van ilyen nevű huszonéves rokonunk. Bár az ő fia már Bence lett a mostani divat szerint.Kép

Judy!

Emma is nemrége sett át egy lyen, no láz, takonykór, köhögéses betgségen, nálka is úhy kezdődött hogy több napig cska annyi volta tünet hogy hallottam hogy nem szelel az orra, de semmi sem jött belőle. kB 1 hét után indult be, addigra száraz köhögése is volt. Én pár nap után elkezdtem neki a fluimucilt adni, nehogy krupp legyne belőle, és az jól fel is szakította neki és hurutosan köhögött. Ahogy megindulta hurutos köhögés már az orrát is lehetett szívni rendesen. és nem lett kruppos a légzése.
Úgyhogy szerintem ha kicsit is köhög akkor adj neki köptetőt, ez a legjobb megelőzés, én pl kálciumot most enm is adtam neki csak az 1. nap. Meg persze ment a hidegpárásító amig tartott. Végig láztalan volt, ez most egy jellemző vírus, de enyhe lefolyású, legalábbis ezt mondták a Heim Pálban.

banyóci!

3 napos láz? Állítólag ven aeg yilyen nevű vírus. Pár nap múlva néhány kiütés méga jellemzője ha jól emlékszem. De a 3 napig tartó lázon kívül mást nem okoz.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Újra itt!

Rit!
Cuki a képKép! Én valószínüleg infarktust kapnék hasonló látványtólKép!

Judy!
KösziKép!
Jobbulást Gergőnek, remélem hamar túl lesztek rajta! Apának is van 2 bérlete, évek óta együtt járunk ki,de már tervbe van, hogy az egyiket Gyurci fogja megörökölniKép!

Dió!
Persze, lehet, hogy vírus, nem is ebben kételkedem. Csak furcsa, hogy semmi más baj sincs. Se nátha, se köhögés, se semmi. Nem mintha szeretném, csak furcsa. A dokiban azért is kezdtem el mostanság kételkedni, mert mindig ugyanazt mondja. Amikor a foga jött, akkor is fertőzést mondott, és antibiotikumot írt fel neki. Most meg felírt hányás elleni gyógyszert, holott nem hányt a gyerek, meg azt mondta adjak neki Smecta port, hogy ne legyen hasmenése. Nekem meg eszemben sincs adni hasfogót egy olyan gyereknek, akinek napi 1-szer, legfeljebb 2-szer van széklete, és az is teljesen normális.

Kataa!
Köszi, aranyos vagyKép! Mi sem Örvényesre megyünk a nyaralóba, az még túlzás lenne nekünk is. Almádiban laknak barátaink, ők hívtak minket vendégségbe.

Manó!
Én is hallottam már erről a betegségről, csak semmi konkrétumot nem tudok róla azon kívül, hogy 3 napig lázas a gyerek. Lehet, hogy ez van/volt nálunk. Látod erre abszolút nem is gondoltam. Megnézem azokat a kiütéseket, hogy vannak e.

Na eldugulok!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Lányok, azt hittem felrobbanok, előszöra postás csönget be hozzánkm de mint az őrült, kb 6x nyomta mega csengőt, na erre szerencsér enem ébredt fel Emma, aztán meg az előttünk lévő közértnél elkezdteék csapkodni földhöz a raklapokat, mert ugye csak így lehet őket pakolniKép Persze Emma ordított ezerrel, mert felébredt és még nem aludta ki magát. Nagy nehezen visszaaltattam, de még mindíg pakolnak. Ő ha magától ébred nem is szokott sírni, csak szól nekem, most meg vörös fejjel üvöltött szegény és dobálta magát az ágyábanKép

Banyóci!

Hát pontosna én sem tudom, de azt hiszem, hogy csak ennyi tünete van, 3 napig magas láz, utána kiütések pár nappal.

Manó

KépKép
manó

Manó!
A fluimucil kapható recept nélkül? Én csak az ambroxolt ismerem.

Banyóci!
A mi dokink meg akármikor beteg volt a fiam, mindig torokgyulladást állapított meg és AB-t írt fel. Jövő csütörtökön megyünk a homeos gyerekdokihoz, kiváncsi leszek ő mit mond.

Judy
Judy

Banyóci!

NÁlunk pedig a gyerekszobában minden zöld színű, a bútorok, a függöny, még a szőnyeg is. Lila cucca nem lehet a gyereknek, de még a karácsonyfán sem lehet lila színű dísz. Ez azért már durva, nem? Csak nehogy újpestdrukker legyen a gyerekKépKép

Judy
Judy

Judy!
Jót mosolyogtamKépKépKép! Nálunk azért szerencsére nincsen zöld-fehérbe öltöztetve a lakás, csak a nappaliban van egy zöld-fehér csíkos kanapé, na meg párnák hozzá. Más nincs. Ne aggódj! Nem egyedi eset a férjedKép! Lila szín nálunk is kilőve, erre gondosan ügyel mindenbenKép! Egyszer nem figyeltem, és véletlenül lila-fehér fogkefét vettem neki. Na azt a leb.....t amit érte kaptam..Kép! Nekem kellett elhasználnomKép! Nálunk is azzal viccelődnek az ismerősök, hogy tuti újpest drukker lesz a gyerekKép! Mondjuk ilyen háttérrel kétlemKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Judy!

Igen, kapható, a kék színű a gyerekeknek való, napi 2x 1 tasakkal kell bevenni. Én 1 dl teába szoktam adni neki, és így megiisza kb 1-2 óra alatt. nekm azt mondták hogy kruppra csak az acetylcysteinum hatóanygú köptetők a jók, illetve ezk a leghatásosabbak, így a fluimucil, mucopront ACC. Aztán nem tudom ez így van e tényleg. De érdemes hamar elkezdeni adni, mert kb 3 nap mire igazán felszaggatja neki. Ezért kell az első vészjelre adni. És hosszabb ideig is lehet szedni, enm okoz gondot, Emam pl amikor kruppos hangja volt kb 2 hétig szedte folyamatosan. csak nehezebb beadni mert hogy por és fel ekll oldani folyadékban. Az ambroxolt én nem ismerem, de az kanalas, nem? Egyébként inhaláláshoz is fluimucil ampullát írnak fel krupposoknak. Legalábbis akiről én hallottam.
A torokgyulladásra nekünk is írtak már antibiotikumot, pedig ha vírusos arr nem is jóKép cska nehéz eldönteniKép Én már azért nem is megyek rögtön orvoshoz vele.

Judy, Banyóci!

Fradista apukákKép Részvétem, nem lehet könnyűKép Szerncsér enálunk nincs foci őrület, nálunk autóverseny van, de nem ilyen durván azért. cska annyi hogy nézzük a tv-ben meg már volt Emma autóversenyen. De semmi ferráris cucca nincsKép SajnosKép

manó

KépKép
manó

Manó!

Köszi az infókat, akkor hozatok fluiizét apával.
Autóversenyt is szereti a férjem, bár ő még a fedettpályás gyurmázást is megnézné, csak sport legyenKép NÁlunk az a baj, hogy ő Schumidrukker én meg nemKép

Judy
Judy

Judy!

ferráriból azt hiszem kiderül hogy nálunk is Schumi imádat vanKép De én is szeretemKép
mondjuk nekem a férjem ezt is dolgozza, addig nagyon élveztem amíg én is mentem velük, de mióta dolgoztam meg főleg hogy megvan Emma nem olyna jó munka. Most is mire jön a jó idő eltűnikKép
Nálunk azért szerncsére nem így van hogymindegy csak sport legyen, fociból is cska nagyon jót zserti nézni, az meg max vb, eb, bajnokok ligája nagy ritkán. Férfi kézilabda, na azt hiszem nagyjából ki is fújt. Engem egyébként ezek közül egyedül az autóverseny érdekel, d eabból is cska forma 1, vagy a magyar bajnokság, max rally vb, vagy az ilyen látványos dolgok amikor pl motorokkal ugrálnak, a többi nem köt le.

manó

KépKép
manó

Egyébként érdekes, mert sokan nem szertik Schumahert, mi nagyon jókat szoktunk ezen vitázni rokonokkal, mert azt mondják hogy nem vezet jól cska szerencséje van, de szerintem ennyiszer nem lehet valakinek szerencséje.
Bocs az offért.

M.

KépKép
manó

Manó!

Hozott apa, de ez nem zacskós, hanem por alapú Fluimucil. Akkor is beadhatom, ha nem köhög, csak az orra szuttyog, ugye?
Schumi: nálunk "vérre " menő ellentét, apa mindig szekál a versenyek előtt, hogy ugye készítem a zsbkendőket, mert ugyis Schumi győz. Tavaly azért már izgibb volt, nem mnidig ő győzött, mint azelőtti évben.
A párodnak izgi munkája lehet, gondolom nem olyan irodakukac, mint miKép

Judy
Judy

Manó!

Csak szerencséje?KépKép Érdekes... Akkor a többinek miért nincs? Én még emlékszem a Schumi előtti Ferrari-vergődésre, és ha mást nem is, de azt, hogy hogyan kell olyan kocsit építeni, amelyikkel már elég a "szerencse"KépKép is, azt az embereivel együtt tudja. Jó, lehet, hogy nem ő egyedül, de azért azt a kocsit el is kell tudni vezetni. Mondjuk volt olyan, amikor még szinte "vezetni sem kellett tudni", és úgy is lehetett VB-t nyerni (a Williams kocsikkal). De Schumi nem a jóba ült bele, hanem egy épp nem túl jó futó autóba és úgy sikerült nyernie, és az autót is felhoznia. És ezt kétszer is megcsinálta (Benetton, Ferrari). Ha csak ilyen teheséges lenne bármelyik fiam a saját területén, elégedett lennék...

Egyébként nálunk semmilyen sportrajongás nincs, sőt talán én vagyok az kettőnk közülKépKép, aki jóval előbb leül Forma 1-et, kézilabdát, úszást, stb. esetleg focit nézni...

Dió!

Elolvastam a TV2-n az ezzel kapcsolatos cikket, és bizony, biztos erre is mentek. Lesz itt még rokkercsaj egyedül, 17 éves szülése, otthonszülés... Szóval talán "sima" eset nem is. Bár szerintem mindegyikünkből lehetne valamilyen módon extrát csinálni akkor is, ha egyébként egy átlagos anyuka, átlagos szüléséről van szó.

Judy!

Állatokra (főleg ekkorára) valahogy a két gyerek mellé nem neveznék beKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Judy!

Igen, az az a fluimucil, biztos én fogalmaztam rosszul. Por alakú, kis zacsikban van, sok kis zacsi egy dobozban. Napi 2 zacsival kell badni, de rá is van írva.
Nekema zt mondták ártani nem árt, de én m,ost akkor kezdtem el adni amikor már szárazan krahácsolt. No nem sokat, csak néha köhintett, de igazam lett, elég jó hurutos lett pár nap alatt.

Beszti!

na mi is épp így szoktuk magyarázni, de aki nem schumi drukker vagy nem elfogulatlan minimum annk nem lehet megmagyarázniKépKépKép
Szerintem is ő a legtehetségesebb. és én is elégedett lennék ha Emma ilyen tehetséges lenn, de erősen reménykedem hogy ez nem az autóversenyben lesz. Ehhez ugyanis nekünk nincs elég pénzünkKépKépKép

Judy!

Hát nem irodakukac az biztos, pedig én örülnékKép

manó

KépKép
manó

Jaj, lányok, nekem napok óta egyfolytában fáj a fejemKép Már megint csak keveset van eröm irni, mert ez a migrén csak erösödik ha nincs becsukva a szememKép

BesztiKép Divat mostanában a csikos?KépKép
Beni már nagyon nagyfiú ezen a képen.
Nekem még nincs meg a Szoptatás könyvem, de hamarosan megveszem. Már többször szemeztem vele a könyvesboltban.
Julinál is volt karácsony körül, hogy egyszercsak nem akart elaludni (már magától elaludt elötte hónapokkal, csak lefeküdt, puszi, simi, és már fordult is a fal felé), hanem ha látta hogy indulok kifelé, akkor nagyon sirt, felállt, kapaszkodni akart, söt ha már elaludt, akkor is felébredt kb. fél óra múlva. Ez 1 hétig ment, bennmaradtunk vele, megvártuk mig elalszik v. megnyugszik és csak akkor jöttünk ki. Aztán ahogy jött elmúlt, és megint magától alszik el.
Én akkor arra gondoltam, hogy azért van ez, mert a karácsonyi kavarodás miatt (papa itthon, mama itthon, mama dolgoz, papa itthon, sok vendégeskedés) van, jobb ötletem nem volt. De lehet is hogy attól volt, mert mikor visszatértünk a rendes kerékvágásba, akkor varázsütésre elmúlt.

banyóci: a 3 napos láz nevü betegség az, amikor 3 napig lázas a gyerek, majd pár nap múlva kiütéses lesz. Nálatok szerintem nem az volt, mert a 3 napos láz után nem szokott höemelkedés lenni.

Áfonya: neked is gratulálokKépKép

Csics: ez a Peti-Gergö névsztori tetszikKép Gratulálok nektek is!!

Julinak jön 2 foga egyszerre, de ahhoz képest nem nyügös, csak megint kicsit kevesebbet eszik. Voltunk tegnap mérésen, és a 10,33 kilójához 82 centiKép

zsani
zsani

Ja:
Dió: köszi a levelet, ma nem biztos hogy eljutok addigKép

Szülöszoba: nekem is a kifeszitett békák jutottak eszembe, meg hogy miért kell ennyire "érdekes" szüléseket bemutatni, miért kell, hogy a nézök mindenáron kénytelenek legyenek véleményt alkotni a szülö nöröl (pl. a gyémátos zepteranyuka a telefonáló férjével). De azért néztemKép

Na, tényleg megyek már. Jó éjtKép
zsani

Manó, Judy
Te jó ég, hogy vágjátok a különböző gyógyszerneveket... én ehhez abszolút nem értek. Sajnos... vagy szerencsére. Nem bánnám ha értenék hozzá, de azért sem megy mivel nekünk még semmi nem kellett germiciden meg 1x smectán kívül Kép

Kataa
Nálunk sem szabad természetesen felmásznia egy csomó helyre, de komolyan, néha már nem győzök utána mászkálni. Itt pl épp telefonáltam, közben mézeskalácsot készültem sütni és mire visszamentem a konyhába ez a látvány fogadott. Ma míg főztem levert egy virágcserepet + bekapcsolta a számítógépet. Szerintem az a baja, ha nem vele foglalkozom épp..
Aha, szeretnénk bevezetni ezt a vigyázósdit, jól jönne + te is láttad mennyire anyás. Ma voltam beíratkozni a bölcsibe, hogy tutti legyen helyünk ősztől, mert ez a legnépszerűbb bölcsi a környéken. Itt tudtam meg, hogy van olyan is, hogy bevállalnak gyerekeket esetenként, ekkor 80Ft/óra, ha kajára is marad, az 250. Így lehet eljárni tanfolyamra - már ha nem minden nap x óra, mert akkor az sok, de heti 2 nap mondjuk belefér.

Mindenkinek milyen nagy már a babója .... most néztem úszáson az előttünk lévő csoportot - kezdők. Mi pont egy éve tartottunk itt, most meg már olyan furi, hogy azok olyan kis pindurkák, még nem is járnak KépKépKép hogy repül az idő

Rit

rit

anemona7

Rit!

Na nehogy azt hidd hogy mi sok mindent ismerünk, csak ugye amikor októberben kijött Emmána ez a kruppos légzés, akkor körbe érdeklődtem kicsit itt a neten. Mert hogy a gégészeten nem igazán világosítottak fel rendesen. Amúgy más dolgokról én sem tudok semmit.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Beszti!
Hatalmas gratula!KépKépKépKép
Kívánok neked azt, amiből nekem már három is van!Kép

Csics!
Neked is gratulálok!KépKépKép
Sok boldogságot a kis Imréhez!
Ja, és gratula Petikének a járáshoz!

Kata és D- o- d- ó

KépKép

KépKép
kata007

Rit!

Örülj neki, hogy nem volt rá szükséged. Ha lenne, biztos te is próbálnád begyűjteni az infókat.
Nagyon szar érzés, hogy ilyen beteges a gyerek. Az apja ugyanilyen volt állítólag, hetekig beteg volt non-stop. Ez van, hidd el nem ez a mániám, hogy gyógyszereket tanulmányozok.

Judy
Judy

Helló!

Pocok!
Ajsának boldog első szükinapot, így utólag, megkésve, de nagy szeretettel.

beszti!
hipp-hipp hurráKépKépKép

Rit!
Gyűrűk ura? hmmm. Az a baj, hogy én olvastam vagy százszor a könyvet és a vége egyéltalán nem volt elhúzvaKép kb 1 órányi részt kihagytak a végéből. Mikor a 4 hobbit visszatér a Megyébe, koránt sincs béke és nyugalom, mert a gonoszság keze elér odáig. Láttad az első részt? Volt benne egy rosszindulatú ember, még Bríből. Na az és bandája szépen rátelepedett az egész hobbithobra és a főhadiszállásuk Frodó oduja volt. Persze szervezkedés, lázadás és csata is volt és csak utána utaztak el a tengeren. A könyv szerint ott ki is derül ki az a 3 aki a tündegyűrűket viselik... ott ragyogott Gandalf, Elrond és Galadriel ujján.
Vége az offnak, csak ez a klöny a szívügyem, imádomKépKépKépMég 15 évesen olvastam előszörKép

na olvasok tovább,
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Tudom nagyon eltűntem, de csak ma reggel óta van újra net itt az új helyen! Bórzasztóan hiányoztatok, ez a 3 hét egy örökkévalóságnak tűnt. Sajna nem tudok visszaolvasni, remélem azért egy-két mondatban leírjátok hogy kivel mi történt, hogy képben legyek.
Az új hely nagyon jó, december 22-én költöztünk ki, Levi nagyon élvezi, sokat csavargunk! A karácsony kicsit érdekesre sikerült, doboz hegyek, zsákok, azt sem tudtuk hova lépjünk. Levi sikított mikor meglátta a karácsonyfát, az ajándékok annyira nem is kötötték le. 2 nap alatt megkopasztotta a fa alsó ágait (pedig olyan szépen feldíszítettem) Kép
Szánkóztunk kint a téren, azt is nagyon élvezte.

No egyenlőre ennyi, rólatok is szeretnék hallani egy-két szót! Most már rendszeresen tudok majd jönni!

Puszi mindenkinek
Forti és Levi

Kép
Kép
forti

Zsani!

Írtam emilt!
sasha

Kép
sasha

Forti: Levi is milyen nagyfiús lettKép Örülök hogy újra jöttél, és irj bövebben hogy merre vagytok (mert arról meg én maradtam le).

sasha, Dió: irtam választ-kérdéstKép

zsani
zsani

Sziasztok
Kataa
megint 4ágyasba feküdtem mérni csak az utolso elötti nap mérték mennyit szopot de akor is csak azért mert másnap már bent volt a föorvos asszony amugy az ünnepek alatt alig volt orvos bent a töbségük szabin volt szerintem.A szoptatásban azért segitetek ha kérted a növérek mint mindig ilyenek is meg olyanok is voltak kedvesebbek és nem kedvesek .

Mano
én kedvelem az aposom nem akart és nem is szol bele a mai napig a dolgainkba inkább kér és rán hagya hogy tejesitjük e a kérést vagy a tanácsot igazábol az imre név csak anyukámnak meg a hugomnak nem tetszik azt mondták rola hogy parasztos név pedig szerintem nem az mert hogy tudtomal 1 isván király fiát is igy hivták Kép meg az is a baja anyukámnak ezel a nével hogy nem tucat név nem olyan felkapot nekem meg pont ez tetszik bene ha majd társaságban szolok neki akor biztos hogy nem 5 másik gyerek is futt majd felém Kép.

Zsani
petike névadásán még apja is meglepödött mikor megkérdezték hogy mi lesz a fiucska neve közöltem hogy Péter Géza ere megszolalt a párom hogy nem géza lesz mondtam neki nem mert nem hanzik tul jol a vezetéknevünkhöz Kép .

Lányok
Képzejétek ugynézki imibabának szájpenésze van Kép csak azt nem tudom hogy honét szerezte be .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Sziasztok
Latom kezd visszaterni a regi porgos elet a topicba;) Ezt szertem: )
Hu tegna pa mozi,nagy odurva volt,egy thrillerre ulunk be,de aztan kiderult ez inkabb horror.Magasfeszultseg volt a cime.A poen az volt hogy meg a vegen sem tudtuk kibogozni .Hazajottunk es egy orat kutattunk aneten,mire rajottunk a lenyegre: )Szeretem azokat a filmeket amiken gondolkozni kell,na de hogyegyikunk se ertes,az mar tulzas: )
Alex jol aludt,ugyhogy Csilla csak olvasott itthon es vigyazta az almat: )
Ma Cora turan voltunk,es le van arazva egy csomo jatek,bar inkabb bebiknek,de nevetsegesen olcson,jatszoszonyeg,babygym,keszsegfejlesztok,ugyhogy akinek hamarost jon a teso annak megeri korulnezni: )

Hat nalnuk nincs se foci,se Forma 1 orulet.A ferjem nem rajngo,en meg alapbol nem mivel a batyam birkozo volt,apu mega mai napig edzo,ugyhogy a foci nalunk mindig is tabu tema volt: ))))

Mano
Jot nevettem ezen a terdenallvan: )Na az en aposom sem szolhatott volna bele,az tuti: )Bar eloszor a szuleim is csak neztek a kivalaszott neveken,na de hat az en ferjemehez nem lehetett volna meg Attila sem,pedig az Magyar es meg tetszik is: )
Mitol job ez a poros gyogyszer mint a folyekony koptetok?Alex a multok amikor eloszor volt beteg,a Mucoprontot kapta.Na azt meg is ette,ugyhogy valamit be kene szereznem,a kovetkezo betegsegre hogy amjd nem kelljen rohangalni akkor.Ti hasznaltatok mar Rhinatiolt?

Banyoci
Bar nekunk van lent futes (ez egy appartman)es ilyenkor senki nics a medence is csak a mienk lenne,de valahogy Alexxal mar inkabb a byar jobbnak tunik,akkor gyerekek is lesznek neki jatszani: )

Beszti
En arra vagyok kivancsi hogy csaszar lesz-e a musorban,bar lehet hogy azt nem lehetne ilyen dramian eloadni,igy nem erdekes a musorkeszites szempontjabol.

Rit
Ismeros,ha probalok valamit fozni,mar sztrajkol,sokszor az is eleg ha uleok a szobaban es csak ra figyelek aztan O eldonti, hogy kellek –e az aktualis jatekhoz vagy nem: )
Tudom itt is van olyan bolcsi,ponta szomszedben hogy napkozben 9 es 3 kozott be lehet adni par orara,meg is kerdeztem.De nekem napkozben erre nem igen van szuksegem.

Kata007
Szia,irj egy kicsit Dodorol,biztos nagylany mar: ))

Forti
Udv megint!!!Akkor jol gondoltam hogy eddig nem volt net.Szuper hogy Levinek tetszi ka videki elet: )Sokat van ki,igaz?

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Nem tudom hogy jobb e a por alakú, de kruppra jobb állítólag ez a hatóanyag.
Nekem a mucoprontra azt mondta a gyógyszerész hogy 2 éves kor alatt nem adható és nem javasolta. Merte gyszer nemvolt fluimucil a gyógyszertárba és azt akartam helyette.

csics!

nekem úgy hogy Imi tetszik, az Imre még nagyon komoly egy ilyen pici manónak, d ehát ez a jó hogy tényleg nem tucatnév. Emma ha fiú lett volna Bertold lett volnaKép na ettől a fél család ki volt akadvaKép

Forti!

De jó,hogy újra tudsz jönni!

Judy!

Én is olyan vagyok, hogy amilyen betegségnek a gyanuja felmerül annak azért utána nézek, mrt jobb ha felkészült az ember. mikor Emma tavaly campylos volt, meg rotás a férjem fél éjszaka neten kutakodott, amíg mi kórházban voltunkKép

Egyébként én nem érzem úgy hoyg Emam betegs azért mert volt párszor náthás meg hasmenéses. nem óvjuk annyira, járunk közösségbe, természetes hogy időnként kijön rajta valami enyhe formában. Nálunka doki néni is azt mondja hogy azokkal a gyerekekkel több gond szokott lenni oviban vagy bölcsiban akik egy-két éves korukig még náthásak se voltak, mert nem fejlődik annyira az immunrendszerük. Mondjuk gondolom ez főleg azokra vonatkozik akiket a széltől is óvnak.Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Hát az éjszaka ma sem volt semmi! Kívánjatok nekem sok türelmet, mert most már azon gondolkoztam, hogy felöltözök és elmegyek sétálni pár órácskát éjszakaKépKép, amíg elnyugszik a gyerek. Megint semmi sem volt jó neki, és mindezt 3-szor is eljátszotta. Először elalváskor, aztán 1/4 11-kor, végül 1/2 1-kor. És üvölt, mint a sakál, mindenre. Dehogy mi a baja? Nappal mindenesetre semmiKépKép.

Kataa!

Dehogynem! Ezért is írtam, hogy bármelyikünk sztorijából lehet ilyen műsor csinálni. Nátán születése pont (altatásos, sürgősségi császár) beleillet volna ebbe a műsorfelfogásba. Nagyon drámaian lehetett volna előadni, bár az események egy jó részéből kimaradtak volnaKépKép, mert nem volt publikus...
Amúgy statisztikailag is kellett volna , hogy belekerüljön, mert a szülészek majd 20 %-a császár, és ebből nagyon sok nem előre tervezett.

Forti!

Szia!KépKép Vidék, de merre? Jól emlékszem, hogy Fót?

Kata007!

Köszi, elkelne már, nagy a férfitúlerő. De majd csak szeptemberben derül ki...

Név: nálunk kettőnek is van hagyománya, amit szerintem jó szép lenne továbbvinni (Gábor (ezt mindig a legidősebb fiú legnagyobb fiúgyereke viszi tovább), István), de ez nem az én dolgom, hanem a bátyáméKépKép. Már így is nagyon rendesek vagyunk, amikor a lánykori nevemet továbbvisszük az apukától örökölt mellé.

Zsani!

Nálunk nagyon divatos!
Alvás: az a baj, hogy nekünk nem igazán kapcsolódott semmihez ez az alvásos dolog. Pele biztat, hogy csak kb. max. egy fél év!KépKép (Életkori sajátosság az újra nagyon anyázás és az ehhez kapcsolódó dolgok. A sok szopi meg csak azért érdekes, mert állitólag nagyon sok baba elutasítja, ha megérzi a testvérke jelenlétét, de ezek szerint Nátánt nem nagyon izgatja a kérdés.KépKép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Zsani
Én is örülök hogy Te is újra jöttél (igaz nem tudom mikor), sokáig el voltál tünve. Átköltöztetek? Hogy álltok?
Julcsi tök sokat változott, nagyon édes "nagylány" lett!!
Mi Fótra költöztünk, megvettük anyósomék kertesházát! Nem egy hű, elég sok mindent kellett és még kell is majd csinálni rajta, de szerintem megérte! Levi miatt főleg!

Zsuzsa
Tök jó érzés hogy hiányoztam! Kép Kép
A karácsonyi pihenés napolva volt, még most sem tudunk pihenni, minden nap csinálunk valamit. Nagyon gyorsan mennek a napok!

Beszti
Én is szeretnék gratulálni a pocilakóhoz! Miről maradtam le nem igaz!!!!!! Kép
Igen Fót!

Csics
Neked is szívből gratulálok Imihez. Sok tejcsit neki és jó egészséget! Mikor született a végén? Pont karácsonyra hozta a gólya? Kép

Kataa
Igyekszem minnél többet kivinni, a kert egyenlőre abszolút nem bababarát, teli pakoltuk sittel, úgyhogy egyenlőre csak felügyelettel tudom Levit kiengedni! De előttünk van egy hatalmas nagy tér, ott mehet amerre a szeme lát, nekem csak kísérnem kell.

Forti

Kép
Kép
forti

Halihó!

Alig győztem olvasni, annyit ítatok az elmúlt napokban!

Beszti!
GRATULÁLOK!!! A táblázatba is beírhattad volna a picurkádat Kép!
Mostanában Ádám is cirkuszol éjszaka, bár az ébredések száma nem nőtt, maradt a 3-4, de sokkal nehezebb elaltatni. Van, hogy 1 órát is fent kell vele lennem Kép.
Sok szopi: az ismerősöm kislánya 11 hónapos, a pocakjában ott van az 5 hónapos tesó, de a kiscsaj vígan szopik.

Forti!
De jó, hogy írtál!
OFF Szalvéta képeket gyártottál már Kép???

Ez a hét úgy látszik, a babák hete Kép. Egy nap alatt 3 kedves barátunk is bejelentette, hogy babát vár Kép! És még Beszti is!!! Micsoda dömping, nagyon jó!

Amúgy velünk semmi különs nincs, zajlanak a hétköznapok. Se baba, se semmi, minden megy a régi kerékvágásban.

További jó hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Panda
Nem, még nem volt rá időm! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Halihó!

Forti
Üdv újra a fedélzetenKép Sok örömet az új helyenKép

Zsuzsa!
Nagyon huncut ElődKép

Csics!
Jobbulást ImibabánakKép Bóraxos glicerint vegyél az jó rá.

Kataa
A kórházban mi is mucoprontot kaptunk. A rinatiolt a bronchitises gyerekek kapták.

Manó
Figyi, ez a Fluimucil nem zacskósKép Hanem üvegben van a por, hozzá kell a vizet, és napi 2*2,5 ml-et kell beadni. Még nem adtam, mert még egyetlen köhögés se volt.
Hát igazad van, én se óvom a széltől, közösségbe is viszem. Csak mindig pánikolok, ha beteg, pedig a gyerekdoki is azt mondta, mikor először beteg volt és meg voltam ijedve, hogy már épp ideje volt, mit ijedezek. Csak néha magamat okolom, hogy már megint mit csináltam rosszul, hogy beteg, pedig biztos alkati dolog is, mint ahogy az sem érdem, ha valakié sose beteg.

Beszti!
Jobb éjszakákat kívánik! Azért lehet, hogy mégis a pocilakót érzi, nem? Mármint, hogy többet gondolsz rá. Olyan kis szenzitivek ezek a bébik.

Judy
Judy

Beszti, Forti, Csics, de jó, hogy megint aktívak vagytok topikilagKép

Jómagam ma suliban voltam, Betti jól elvolt anyuval. Persze ma nem reggel 6-kor kelt, mint hetek óta, csak hn.8-kor, úgyhogy reggel nem is találkoztunk.

Sasha, én egy beteges gyűrűk ura fan vagyok, mindent összeolvastam, és a 3. részbe egyszerűen időben nem fért bele a megyés rész. De a rendezői változatban benne lesz. A tünde gyűrűsök meg az Elrond, Galadriel meg a férje. És ott vannak a hajóra szállásnál. Többiektől bocsi.

Manó, mindenhol ilyenek az emberek, fel sem tételezik hogy esetleg valaki nappal alszik mondjuk egy kisgyerek. Az egyik szomszédunkban van egy kamasz fiú, az tavasztól őszig motorozik, de persze nem csak őt halljuk. Ha jön a jó idő, kirajzanak a motorosok.

Puszi, megyek fürdetni.
Conti

conti

Beszti
Gratula! Hát szépen lassan feltötlitek a gyerekszobákat Kép
A mi Mancink is csak petezsák volt az elején (akkor 4 hetes volt) és ő karácsony este fogant (mondjuk ebben biztos voltam, mert utána férjem elég sokáig vidéken volt Kép)

Conti
Hanna is nem igaz hpgy nő. Főleg hogy a kis sámliját cipeli magával és ahol valami jót lát lerakja és rááll. Így aztán nagyon magas lesz Kép

Rit
Én is nagyon vágyom már a moziba, de egyenlőre még 10 percet sem tudok ülni anélkül, hogy fájna, nemhogy 3 órát Kép
A férjem is teljesen kivan, amióta ugya neki kell ellátni a háztartást (pedig főznie nem is kell, és mosni is anyám szokott), azóta nagyon fáradt és kezdi megérteni miért nincs katonás rend a lakásban, mire hazaér a munkából Kép

Sasha
Szóval a vége benne sincs a filmben? Hát biztos mert ezek nem olyan látványosak. Azért remélem valami csak maradt belőle. Persze már az első 2 részből is egy csomót vágtek, én is elnézegetném akár 3x ennyi ideig is, ha tényleg olyan lenne mint a könyv. De hát ugye nem lehet olyan mert film. Én is nagy rajongó vagyok és olvastam csomószor. Most próbálom beszerezni a többi Tolkient is (1-2-t azért már sikerült elolvasnom is Kép)
És megőrülök, hogy még mindig nem láttam Kép

Kataa!
Én is azon gondolkodtam, hogy vajon lesz-e császár. Azért most mindegyik szülésnél minden rendben volt és az orvos kiemelte, hogy jó együttműködő volt az anyuka. Hát ez marha jó, mintha a diliházban akartak volna megvizsgálni valakit. Jó hogy együttműködő volt és nem etette meg az orvossal a műszereit v mi?

Puszi
dec8
dec8

Gyűrűk Ura: ma láttuk a 3. részt. Jó volt, de helynként vontatott, különösen a vége. Kicsit sokalltam a nyáladzást is, de végső soron tetszett, hiszen imádom... A szanészi teljesítmények is javultak: Elrond elmosolyodott, Aragorn pedig egyszer tök normálisan nézett, nem úgy, mint a komor bika, plusz a haját is megmosta Kép. Na de ez csak gonoszkodás: aki szereti, annak úgyis meg kell néznie...

Zita
parazita

Forti: FótKép az jó hely, lakik ott egy pár ismerösöm. És anyósodék most hol laknak?

Fluimucil, ACC, Mucopront: A Fluimucil egy hatóanyagú az ACC-vel, azt is lehet adni helyette, gyereknek a 100-t. A Mucopront is Cisteine, csak nem Acetyl, hanem Carbo, és ezt a három gyógyszert ki szokták egymással váltani. Nem tudom miért mondta a patikus hogy 2 év alatt nem lehet adni a Mucoprontot, mert nálunk minden doki adja, persze ez nem nagy indok. De megnéztem a nagy gyógyszerkönyvben, és ott is 1 éves kortól ajánlják.

Judy: amit a férjed hozott az valószinüleg a "granulátum sziruphoz" kiszerelés, ami azért nem praktikus, mert ha nem fogy el megadott idön belül az egész, akkor ki lehet önteni.

Kataa: ha Alexnek egy bizonyos köptetö bevált, akkor nem érdemes másikkal próbálkozni, hacsak kifejezetten nem orvosi javaslatra.

Gyürük ura: szerintem a lehetöségekhez képest egész jól visszaadták a könyvet, bár mi is nagyon sok részt hiányoltunk belöle. Szerintem aki nem olvasta, az normálisan meg se érti az összefüggéseket. Nekem nagyon tetszett Gollam! Annyira visszaadta az arca az érzéseit, hogy borsódzott töle a hátam néhaKépKép

zsani
zsani

Hu de hosszu volt ez a delutan,mire mindennel vegeztem elkezdett esni az eso: (UGyhogy szabad program torolve,mivel Alex a kocsiban 10 percet aludt nem lehetett rabeszelni az alvasra,ugyhogy itt nyuglodtunk,mire 6-kor mar enni sem akart a faradtsagtol(Rit ,eszembe jutottal)ugyhogy furdes utan,tapi be es mar alszik vagy masfel oraja: )
Ja reggel adtam neki tejet,kiprobalva hogy okoz-e hasmenest,hat eddig semi,viszonta felnott joghurt mar csinalta ugyanezt,ugyhogy meg beprobalkzok egy harmadik fajtaval aztan varunk meg egy kicsit.Ugye az ha a joghurttol hasmenese van,nem jelenti automatikusan hogy tejerzekeny lenne????Szoval eleg ha varok vele???
Ja es erdekes modon a tej utan tudott eleg jol reggelizni,a tapi utan sosem ehes pontosan 3 ora hosszat: )

Zsuzsa
Elod,nagyon edes a kepeken: )

Csics
Koszi,hat akkor nem ertem a SOTE topicban csomoan irtak,hogy vannak pozitiv valtozasok.
Adsz cumit Imi babanak,attol lehet szajpenesz,mert ugye Petike mellett mar nem tudsz mindent sterilen tartani: )Nekunk a cumisuvetol is mondta adokino,de ha nem hasznalsz akkor passz.
Igazad van jo is ha nem tucat neve van a babanak: )Ne hallgass anyukadra,a ti gyereketek es kesz: )Ez a baj hogy manapsag mar nem adnak szep Magyar neveket(mondom en,megjegyzem en adtam volna,csak iszonyu hulyen hangzott volna;(
A noveremnel is mindenki szornyulkodott,hogy Amerikasban miert Andras es Zsolti a gyerk,miert nem mondjuk Kevin: )

Mano
Hat ez jo: (Nekunk meg a doki mondta a Mucoprontot.Sajnos mar nincs mega doboza: (Apjuk ma le is ment a gyogyszertarba ahol nem volt es hozott Rhinatiholt( a gyogyszeresz ajanlasara),de akkor dobhatom ki ,na veszek en is fluimucilt(en is szoktam a felnottet hasznalni),nem kell most de azert legyen.
Hat ez,az hogy ki ennyiszer beteg,tenyleg adottsag.A batyam kisfia bar meg anyatejes mar egy honapja kisebb megszakitasokkal beteg,pedig nem jarnak sehova,Alex meg kap tapit is,jarunk is vele mindenhova,,ritkabban az.Igazad van en is vartam (na nem szivbol: )hogy legyen beteg mert adoki is mondta hogy job most az immunrendszer erosites: )

Beszti
Akkor sok turelmet: )Hat ejszaka en is anti turelmetlen vagyok,de azert ha setalsz is ,inkabb ne a sotetben: )
Nalunk ha jon a foga csak ejjel ordit,napkozben egy angyal,probaltal mar panadollal???Erdekes modon ahogy megerzi az izet,abbmarad a siras: )Mindig csak fel adagot adok.Tenyleg es Te a csaszi utan bevalallsz egy simat,vagy a doki segit eldonteni?
Ja en erre nem is gondoltam,bar az enyem sem a megbeszelt idoben volt,de megsem volt semmi surgosseg benne,ugyhogy az ilyen tv-nek ez dog unalom lenne: )Remelem a kovetkezo is ilyen lesz: )
Azert az lehet hogy erez valamit Natan,sose tudni a kicsiknel.En ugy vagyok vele hogy ok meg latjak az ember aurajat.. Pl:Alex pl,kifejezetten allergies ket pasira ,es erdeekes modon ok nem tul jo emberek,ugyhogy a megerzese eleg eros meg: )

Forti
Lenyeg ,hogy van olyan hely ami biztonsagos,a kert meg raer meg szepulni tavasszal: )
Panda
Az is ha nincs semmi kulnos,mert akkor minden rendben: )

Dec8
Hat igen,ki az h.aki nem egyuttmukodo,az az erdeke hogy tul legyen rajta : )
Bar enegyszer(mar jo 15 eve volt: )hallottam egy szulest,a nagynenemnel voltunk a terhesosztalyon es a no ugy kiabalt(gondolhatod ha meg most is eszembe jut), hogy az mar talan surolta az egyuttmukodes hatarat: )

Rit
Tenyleg,a bolcsiben nem kernek majd olyan papirt hogy Te dolgozol?Nekem most ket ismerosom gyereket is ugy vettek be fel napra hogy hozott munkahelyi igazolast,egyik a II. a masik meg a XVI.kerben volt.

Kataa

Hu ez volt az 1000. uzim: )))))))))))Ropke masfel ev termese: ))

Kép
Kép
kataa

Zsani
Koszi az infot,most megnyugodtam hogy Te mint szakerto mondtad,akkor marad a Mucopront: ))
Kataa

Kép
Kép
kataa

Conti!

off!
Szerintem olvasd el újra a végét, mert bizony Gandalfé a piros köves gyűrű és nem Galadriel férjéé, bár tény, hogy ő is elhajózott. Ezért is volt az, hogy Gandalf annyira ért a tüzes dolgokhoz. Ha egyszer időd engedi, tényleg nézz utána.Kép Én is megteszem, bár 1000% biztos vagyok benne, mert nagyon örültem hogy az övéKép
onKép

Forti!
üdv újra! Tudtam, hogy valami hiányzik, de csak most jöttem rá, hogy nem mi, hanem ki.Kép

sasha

Kép
sasha

Sasha, igazad van, de eredetileg nem Gandalfé volt a gyűrű, hanem Círdané aki végül a révbe vezette őket. Hát ezért furcsa, hogy Gandalf hogy viselhetett tünde gyűrűt, de a lényeg, hogy rábízták.

Puszi, Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?