Sziasztok!
Jó ideje már csak olvasom azt a rengeteg egymás mellé illesztett (hol kisebb, hol nagyobb sikerrel) betűt, amivel megtöltitek a topik oldalait!!!
Van véleményem-sőt diplomám is (egyetemi, s ebből is élek, nem dicsekvésképpen írom), de inkább nem írom le, senkit sem szeretnék megbántani!!!Csupán egy kis békességet szeretnék!!!
Lányok/Fiúk!!! Valóban felesleges a vérszívás mindkét oldalról!!!!El kell fogadnunk a másikat olyannak, amilyen.Ha ez nem megy, akkor viszont tudomásul kell venni, s tudni kell tovább lépni!!!!
Biztos vagyok benne, hogy legalább egy eseményt/dolgot mindannyian tudnánk mondani ami nekünk sem tetszik Bosziban (nekem pl. az állandó anyagiaskodása, régen a pelenkára+bébikajára költött havi összegek feltüntetésével lepett meg a legjobban). Ne haragudj kérlek Boszi, muszály voltam leírni, de anno is elmondtam már ezt.
Orvir és a többiek pedig talán még többet is tudnának említeni, de mégis : "szeressük egymást gyerekek", ettől csak jobb lehet az ÉLETÜNK, s emberi jellemünk is csak fejlődhet, míg a gyűlölet, szurka-piszka csak megbetegíti az ember lányát/fiát!!!
KÉRLEK TITEKET PRÓBÁLJÁTOK meg föltenni magatokban a kérdést: egészségesek akartok-e maradni, s gyönyörködni a gyerkőceitekben, vagy megbetegedni, s elveszíteni az értékes csodás perceket, melyeket a szépséges babókáitokkal tölthetnétek???
Nem volt célom a nagyívű szónoklatozás, de így a végére úgy érzem, hogy nekem is jogom van elmondani a véleményem, s mégis élek ezzl a lehetőséggel!!!
Ha valakit ezzel megbántottam-bár nem volt szándékomban-, kérem ne haragudjon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kia!
Jobbulást nektek!!!!!!Teljesen átérzem most a helyzeteteket, Bencus is beteg, már második hete köhög+hörög+folyik az orra, bár hálistennek nem volt lázas!!!
Ettike!!!
Édes a pocid!!!!!Vannak már várandós tüneteid????
Nika!!!
Szurkolok nektek a babóhoz, nekünk is már ez a 3. hónapunk, jövő hétvégén kiderül, hogy sikeres volt-e vagy sem!!!
Szép napot mindannyiótoknak!!!!