Sziasztok!
Most pedig akkor is előbb fogok írni, és csak aztán kiteregetni.
Jól eltűntünk mi is. De megvagyunk.
Nem nagyon voltam jó passzban, sokat veszekedtünk mostanában apával, ezért is nem írtam.
Meg közben voltunk júliusban lent a gyerekekkel három hétig a Balcsin, Laci sajna csak egy hetet volt lent velünk, dolgozott. A három hétből majdnem kettő esős és hideg volt.
Ilyen rosszul még sosem időzítettünk. A végén azért tudott Bendegúz úszkálni. Főleg miatta sajnálom, hogy ilyen rossz időnk volt, mert imádja a vizet. Meg magam miatt is, mert én meg a napot.
A kellős közepén Bendegúz lezúgott a teraszról, és majdnem kitörte az egyik metszőfogát, felcsúszott az ínyébe.
Jártunk fogorvosnál, és felhívtam több fogklinikát is, az az álláspont, hogy nem kell vele csinálni semmmit, a tejfogak gyakran visszahelyezkednek szépen lassan. Mintha kicsit már lejjebb ereszkedett volna, de még mindig feljebb van jóval mint a másik. Hárman ültünk mellette a teraszon úgy esett le.
Nagyon bántott a dolog, napokig nem bírtam enni. Meg ő is alig szegénykém.
Saci jó sokat nőtt és ügyesedett, majdnem feltolja magát ülésbe, de azért még nagyon dülöngélve ül, viszont már kúszik, és rárabol mindenre ami érdekli, baromira kell vigyáznom mit hagyunk elöl Bendegúz játékaiból, hogy meg ne egye. (Ja, ő meg a gyerekszigeten kizúgott a babakocsiból, de nem lett baja szerencsére.) Néha próbálkozik mászni is, de az még nem tökéletes.
Irtó aranyos, sokat "dumál", jókedélyű, szeret hintázni a játszón, nagyokat vigyorog közben. Reggel este szopizik még, és továbbra is jó alvó, este fél9től reggel fél8-8ig alszik. Ja, és két fogacskája van.
Bendegúz mostanában jobb kicsit, de még mindig elég verekedős a játszón sajnos, és vannak hisztik is, de sokkal könnyebben megnyugszik mint régebben.
Pisiügyileg szobatiszta, és az éjjeli pelusok is majdnem mindig szárazok, le is veszem most róla. Viszont komoly gondok vannak nálunk kakiügyileg, sajna visszatartja, soha nem kakilt szívesen bilibe, de amióta a fogbaleset kapcsán augmentint szedett, és jó kis fosija lett tőle (éjjel kifolyt, többször, minden tiszta kaki lett, le kellett tusolni az egész gyereket), annyira megundorodott a kakitól,és úgy utálja a szagát, hogy 2-3 napig is visszatartja, és aztán belemegy az alvópelusba. Egyszerűen nem hajlandó WCbe vagy bilibe kakilni. El is vagyok keseredve emiatt, mert nem tudom hogy fog megoldódni. Nagyon türelmes vagyok vele, mert látom rajta hogy mennyire zavarja őt is a dolog, de már kezdem elveszteni a türelmemet. Talán ha leveszem róla az alvópelust, és párszor bekakil csak úgy rájön, hogy jobb mégiscsak elintézni a WCbe a dolgot.
Ha van valami ötletetek, szívesen veszem, én már kifogytam.
Félek, hogy hiába van helyünk az oviban, nem fog tudni kezdeni Bendegúz emiatt. Pedig voltak családlátogatni az óvónénik, irtó jó fejek, és Bendegúznak is nagyon tetszettek, meg viszont is szerintem.
Ayse!
Nyaralós képek szuperek, irigy is vagyok kicsit (nagyonnnn!!)
Meg a bécsiek is, látszik rajtatok milyen jól éreztétek magatokat!
Timi!
Kemény lehet ez a hajnali felkelősdi.
Helyesek a balatoni képeitek! Fanni iszonyú nagyot nőtt!!
Cristi!
Sajnálom, hogy Bence ennyit beteg. Én is tartok tőle, hogy ha Bendegúz ovis lesz mennyi mindent hoz majd haza. De ez elkerülhetetlen.
Réka!
Meglestem az iwiwes fotókat a gyerekekről, annyira aranyosak!!
Majd teszek én is frisseket, most nincs erőm kicsinyítgetni, meg ki is kell teregetnem, mert a kupac azóta sem mászott fel a szárítóra.