Sziasztok!
Andy, nekem tetszik a honlapod:) Valamiért mindíg keverlek kisvirággal, és állandóan rácsodálkozom, hogy már nálatok megvan a baba. De javuló tendenciát mutatok, mert ma nem így volt.
Nati! Ebben az időben nem csodálom, hogy ki vagy akadva! Szerintem ha tudsz azért sétálj egy kicsit, még akkor is jót tesz, ha nem süt a nap, ha meg igen, akkor pláne jó.
Vércukor: nagyon vigyázz, (bár ezt nem is kell mondanom, mert állandóan diétázol
) bár azt nem hiszem, hogy inzulinra állítanának be. A rossz hír ezzel kapcsolatban, hogy valószínüleg szülés után vissza fog menni a norm tartományba, de hajlamos leszel időskori cukorbetegségre.( az időskori annyit jelent, hogy nem gyerekkori, szóval inzulin nem kell, hanem gyógyszeres th.)
Neocitrán: ezt hagyd ki! Forró tea lassan, és csatlakozom a C vitaminhoz!
Ditta! remélem minden ok lesz, ne hogy bármi bajotok legyen.
Nálunk nincs sok változás, tegnap csináltam egy pocifotót újra(pont egy hétre az előzőhöz) magamon nem észleltem a változást, de a képen egyértelmű. Majd, ha lesz időm feltöltöm. Férjem azt modta, hogy nem is nagyobb lett, hanem feljebb került. Szerintem nagyobb is. Mocorgás: egyre többet mozog. Most amikor felébredtem reggel az én kiscsajszim is azonnal felébredt, és nekiállt nyüzsögni. És este is állandóan nyüzsizik, amikor lefekszem. Egyre többet érzem akkor is mozogni, amikor én is mozgásban vagyok. Szóval egyértelműen növekszik.
Ti hogy vagytok a zokni felvétellel? Nekem nem megy túl könnyedén. A lehajolással már kezd baj lenni. Bár amikor állok, még simán megy.
Valaki kérdezte, hogy mi lesz a kislányunk neve, nem tudom, hogy azóta írtam-e már, de Zsófiánk lesz.
És amikor most volt a névnapja a férjem beállított egy csomó sütivel, és közölte, hogy Zsófinak hozta a névnapjára, és leszek szíves leküldeni neki.
Nekem sem kellett több, nekiálltam a fincsi falatkáknak( bocs Nati
)
Bocsika, kicsit hosszú lettem.