Új privát üzeneted érkezett!

és mégegyszer én :oops:

VALIKA

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Hűűű én is most látom az iwiw-en... :)

Vali! :D
Kép
szilbee

Vali!
Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!

Cleo!
Nyitva hagyta rakott bele valami vacakot aminek elég rossz íze van,még mindíg zsibog ha összekoccan az alsó és felső fogam,de hidegre viszont nem érzékeny :twisted:
cataflamot szedek,de szerintem már a gyomrom sem bírja,mert folyamatos hányingerem van gyógyszer után

Erika!
hogy vagytok,így nem zavarnánk holnap,majd szólj ha nektek jó

Kép

Kép
katlina

Én is, én is....!!
VALIKA!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Voltunk bnőmmel a kórházban,szerencsére minden rendben van velük.17mm a kis babucika :) Sok sok pihenést javasolt neki a doki.

Erika,hogy vagytok???

Katlina,te fogacskád?

Linda,ti éjszakátok milyen volt?

Nóri,holnapi randi?Ti kimentek,talizunk akkor?Meg mikor? :wink:

Szilbee,reméljük Leventének csak rossz napja van,és nem beteg!!

Vali,nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!! :) :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Vali!!!
Boldog születésnapot! Kép

Tündi, megint szenvedtünk egy sort elalvás előtt. Vagyis én szenvedtettem Rékát, mert ragaszkodtam volna a kiságyban alváshoz. De inkább nem erőltetem. Mellettem nagyon jól alszik. És nem zavar egyikőnket sem, hogy így alakult... :wink:

Ivett, a letapadás még 1 éves koráig magától oldódik.

Kép
pimelinda

Vali, ne maradjak már le én sem :wink:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Vali! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Hali!

Hú, az én üdvözlő lapom nagyon kicsi lett, de annál nagyobb szeretettel küldöm, Vali! :wink:

Andi, Csongi jobb kedvvel jött haza, mondjuk sok ideje nem is volt semmire, mert rohantunk edzésre. Majd lefagyott a hátsónk kinn a vegyi pályán, szerencsére jövő héttől már terembe megyünk.
Jól kirohangálták magukat, nagyon kell ez nekik, legalább kiadják magukból a feszültséget!

A Csongi fogai nagyon későn kezdtek el kiesni.... hm, pontosan nem is emlékszem, de szerintem nem sokkal a 7 éves szülinapja előtt. Már tiszta ideg volt, hogy mindenkinek kiestek a fogai, az övé meg még nem is mozog. Szóval szerintem ez teljesen változó, de inkább a 6 éves kor volt rájuk jellemző!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, csinálok már képet, ha engedi, mert most húzta ki a második felső fogát és hááááát igen jól néz ki fogatlanul a gyerek :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Vali! Sok boldogságot kívánok szülinapodra én is.

Kép

Katlina! Még nem mostanában jön a kistesó, de azért reményeim szerint 1,5-2 éven belül.

Szilbee! Biztos az időjárás teszi, vagy nem tudom, de Marci is balhézott ma a bölcsiben. Igaz ő már negyed 7-kor fölkelt magától, aztán otthon is hisztizett minden hülyeségért, és nem akart bölcsibe menni. Remekül indult a napunk. :? A bölcsiben nem akart bemenni a csoportjába, hisztizett, nagyon rossz volt :( Remélem hamar megnyugodott utána... Nem irigylem azokat, akiknek minden nap ezt eljátssza a gyerek... :(
Most már szerencsére Apa is otthon van, ma már ő tud menni érte. Szerintem Marci érezte rajtam is, hogy kezdek kimerülni, és azért ő is nyűgösebb mostanában.

Évi! Tegyél fel képet, kíváncsi vagyok milyen lehet Csongi "foghíjasan" :wink:
judit_79

Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm,hogy felköszöntött annyira de annyira jól esett!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Tündi!
Bocs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Vali: Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Köszönjük, jól vagyunk! Úgy tűnik egy napos nátha volt. :wink:

Szép hétvégét mindenkinek! És jobb időt....

Katlina: Az alma "apósoméknál" van egyelőre, sztem holnap áthozzuk a tiéteket is , a miénket is, aztán onnantól fogva bármikor jöhettek érte. Elférünk tőle bőven. 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.19 15:32-kor.
jaimee1

Kép

Ezt pedig nektek küldöm SZilvi, holnapra! Hogy ünneplitek? Már kérdeztem, de most már bizti vannak tervek. :wink:
jaimee1

Vasárnap jó ha beugrunk érte??

Kép

Kép
katlina

Köszi a köszöntést! :)

Teszek ide is képet fiúkról! Ma reggel készült...

Kép
szilbee

Sziasztok!

Erika!

Réka jól van?

Mennem kellene Pestre,de semmi kedvem nincs!
Máténak be kellene vásárolni!
Apa ma akarja ünnepelni Máténak a névnapját,mert holnap nem lesz itthon utazik Németországba és majd csak szerdán érkezik haza!

Ki mi jót csinál a hétvégén?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jaimee! Van -e még a jonatán almából? Ha lenne akkor szeretnénk majd egy ládával rendelni. Köszi

Kép
Kép
mongi

Szilbee! Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!

Nagyon jó a reggeli fotótok, Dávid nagyon nagy fiú, én idősebbnek nézem mint amennyi valójában.

Gondolom jól eljátszanak már egymással a fiúk. EZt az időszakot már én is nagyon várom.

MIndenkinek szép napot

Kép
Kép
mongi

Szilbee! Kép

Kép
pimelinda

Szép napot!

Szilvi! Nektek:
Kép
Aranyosak a fiúk!

Én még itt ülök vizes hajjal, azt sem tudom, elinduljunk-e "szüretelni"? :?
De délután is biztos tapicskolunk majd a sárban.

Lili persze, hogy fél7-kor ébredt, szemben a hétköznapi 7 órai keléssel :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szilbee,nagyon sok boldog házassági évfordulót
nektek!! :)
Kép

A fiúk,mint 2 tojás szerintem :wink:

Erika,jajj,de jó,hogy ilyen gyorsan túlestetek a betegségen!!

Ivett,elmentél végülis vásárolni?miket szereztél be?Iylenkor egyedül mész vagy vmelyik barátnőddel?

Mi meg voltunk reggel úszni,jó volt..de hulla vagyok,nem baj,azért átugrunk szétnézni a szecskára :)

Kép
Kép
tundi24

Jaimee! Az alma storno, bocs. A sogorom most lepett meg minket egy nagy ládányival.

Kép
Kép
mongi

Erika!
Küldenél címet!!!!

Kép

Kép
katlina

Szilvi!
Legyen még nagyon sok ilyen napotok!

Kép

Kép

Kép
katlina

Halihóóó!

Szilvi: De aranyosak!! Levente egyre jobban hasonlít rád. :)

Katlina: Hunyadi 44/a. Nálunk van az almi.

Réka jól van, most én vagyok tele náthával. :roll: :roll: :roll:
jaimee1

Köszi Köszi mégegyszer! Aranyosak vagytok nagyon! :)

Hát 5 éve szikrázó napsütés volt... majd meg sültem a ruhámban. Pont olyan fél öt magasságában, mikor a mi esküvőnk volt összefutottunk egy ifjú párral! :lol: Hát fura volt nagyon. Pont mellettünk száltak ki a kocsiból...

Erika! Gyógyuljál!!! :(
szilbee

Szilviéknek!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek házassági évfordulótok alkalmából !!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt! :)

Ivett,Máténak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!! :)
Kép

Erika,jobbulást!!!!!

Szilbee,biztos jó érzés lehetett látni az ifjú párt abban az időben amikor nektek is volt :) Hogy ünnepeltetek?

Katlina,örülök,hogy találkoztunk :) Robi nagyon édes fiú :)

Nóri,neked ezt már le sem írom,rutinos találkozósok vagyunk :wink: Lilcsinek pusza :)

És akkor tegnapról egy-két képecske:
Kép
Kép
Kép

Lilcsiről,meg Robikáról "direkt" nem rakok,hogyKatlinának,meg Nórinak is maradjon mit feltenni :wink: :) :P

Szép vasárnapot mindenkinek a csúnya idő ellenére is!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szépek vagytok a képeken :D
Nem fáztatok? Bár annyira nem volt hideg tegnap...
Mi tetszett a gyerekeknek a legjobban?

Máténak boldog első névnapot kívánunk! :D

Erika, jobbulást! A sok aggódás legyengíthette az immunrendszered :?

Kép
pimelinda

Máténak boldog névnapot!

Mán megint mini tali volt!!! :? :?
jaimee1

Erika!
Nem baj délután meg veled minitalizok,mert visszük ám a nagyfiunkat is,csaj nézőbe :wink: :wink: :wink:

Tündi!
Én nem tudok mit felrakni mert mi elfelejtettük a gépünket vinni :(

Amúgy Robinak a sergőzés tetszett a legjobban,mint mindíg

Kép

Kép
katlina

Katlina,átküldöm neked a képeket!Van amin Robika egyedül van,csak írj egy email címet ahova küldjem :wink:

Erika,akkor ti is minitaliztok ma :wink: és 3hét és lesz nagy tali is :) (remélem)

Linda,Lucának nem is tudom mi tetszett :? Eddig teljesen odavolt a lovaglásért,de tegnap valahogy nem nyerte el a tetszését :?

Kép
Kép
tundi24

Katlina,elküldtem a képeket az msn-es email címedre!Kb 2óra amíg átér..Ami nem kell kép azokat majd törlöd!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, lehet, hogy csak nem volt jó napja Lucának :wink:
egy homeopátiás könyvecském nelem is van, kölcsönadhatom, esetleg fénymásolni.

Katlina, fogad, helyrejön?

Kép
pimelinda

A fogam még mindíg zsibog,de szerintem attól hogy megpróbálta kihúzni és felsértette a fogzománcot és az fáj :twisted:
Ráadásul délután 3hapci uán már fújtam az orrom,most meg kapar a torkom :twisted:

Erika!
Köszönjük az almát!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ivett, itt is kívánok Máténak nagyon boldog névnapot!

Hú, látom, jó buli volt tegnap! Nem fáztatok?

Mi is Máté napoztunk ma, 15 éves keresztfiam köszöntöttük. És megnéztük előtte Nórikát is, unokatesómék 1,40-nel született kislányát.

És egy pár kép, főleg Juditnak, a fogatlan Csongiról is:

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi, vagány kölök a fiad! Kép :D
de picurka a kisbaba!!! milyen nagy rá a rugdalódzó!

Kép
pimelinda

Katlina,megkaptad a képeket??

Évi,fázni nem fáztam,Luca meg tutira nem :wink: csak az a fránya eső ne esett volna! :evil: Csongi még fogak nélkül is,helyes kis pasi :) :wink:
Picurbabó jól van?Fejlődik szépen?Csak a rucikán látszódik,hogy előbb érkezett szerintem.

Linda,köszike a könyv felajánlását,de itthon is találtam egy kis füzetecskét,elég sok minden benne van.A kádért eljöttök valamikor?Kipróbáljátok és ha jó tudjátok milyet kell beszerezni :)

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

szebb reggelt.....

Tündi!
Megkaptam köszi!!!!!!

Dögrováson vagyok,takony,fejfájás,torokfájás.és hab a tortán a fogam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Én is csatlakozom a szebb naphoz...

Tesómat vihetem a balesetibe,mert tegnap belerúgott vmi kőbe és bedagadt a nagylábujja..reméljük nincs eltörve...

Katlina,szivesen,és jobbulást kívánunk!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Süt a nap!!! :D

Katlina, Cataflam, meleg citromos tea, sok-sok pihenés... Nekem a Neocitran sokat szokott javítani a közérzetemen.

Tündi, a kádon gondolkoztam, holnap du. mennénk érte, ha jó nektek :) most több vízben fürdetjük Rékát, eleinte úgy tűnt, tetszik neki, de 2 napja megint ordít, alighogy vizet ér a lába :( hőfokkal is kísérleteztünk már - persze norm. határokon belül -, de az sem számít :?
ti jól vagytok? helyrejöttetek teljesen?
tesódnak szorítok, ne legyen komoly baj

Réka jóllakottan tv-t "néz":

Kép

napsütés eddig tartott :(

Kép
pimelinda

Hali.

Katlina.jobbulást neked.pihizz,amennyit tudsz

Évi.nagyon tutik a képek.de ari fogatlanul is Csongi.suli hogy áll? mit tanulnak?

Melinda.nem semmi pocakot rakott Réka :) :) ÉÉÉdddesss :)

Tündi.mi júniusban jártunk így Zsoltival-csak neki a középső lábújja.én is bevittem 8-15ig ültünk hol itt hol ott.de szerencsére nem lett semmi baja...igaz vagy 2hétig be volt dagadva neki.Remélem tesód is rendben lesz.

Szilvi.utólag is BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!

MÁTÉNAK PEDIG SOK BOLDOG NÉVNAPOT

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket :wink:

Linda, hm, milyen kis édes gömbölyű a csajszi! Igazi kis szopi reklám :lol:

Katlina, szegénykém, jól összejött. Mi van a fogaddal, nagyon fáj? Kibírod még csütörtökig?

Tündi, drukk, hogy ne legyen törés tesódnak....

Én meg nőgyogyihoz megyek. Mondjuk ideje már, de most főként azért megyek, mert baloldalt nyilal, szúr a hasam :? Kicsit be is vagyok ijjedve... remélem nincs komolyabb bajom :(
Tegnap hülye fejjel még az is megfordult a fejemben, hogy mi lenne Csongival nélkülem...na, jó, tudom nem vagyok normális.

Andi, a suli halad, ha jól láttuk a könyvében ma kezdik a betűket tanulni! Már nagyon várja, gondolom csillogtatni akarja a tudását :lol: Egyébként írogatják a vonalakat, c, o, m íráselemeket, matekból meg a +, =, -, ilyesmi jeleket.
Most mesélték, hogy a barátnőm kisfia a szandai suliba jár, és semmit nem visznek haza. Hát én azért nem bánom, hogy általában hazahozza amit csináltak (matek, olvasó könyv, azt mindig), szeretem látni, hogy haladnak és miket csinál!

Évi és
Kép
csongianya

Hazaértünk..szerencsére nincs törés,csak duzazdt neki..egy hét múlva kontroll addig pedig tp.De hogy mennyi ember van,az nem semmi..Ismét nem bánom,hogy elkerültem eddig minden esetben a ceglédi kórházat..Inkább 10000x szolnok,mint 1x cegléd..

Linda,persze itthon leszünk,várunk benneteket szeretettel! :)
Nagyon édes Réka :) Tényleg szép kis pocakot növesztett :wink:

Évi,majd írd meg mi volt a dokinál,de biztosan minden rendben lesz!Nem fáztál fel esetleg??
Én is annak vagyok híve,hogy hordja haza a gyerekőc mindennap legalább a fontosabb cuccokat a suliból,úgy mégiscsak jobban nyomon követhető mit csináltak.
Tesóméknak nem volt kötelező hazahordani annó,ugynevezett napköziotthonos suliba járt,eleinte nem is hordta,de aztán gond volt a tanulással,és inkább hazahordattuk vele!!!

Menek bepakolom a muskátlikat,majd még jövök :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hali! Na, megmaradok :lol: Hm, elég gyorsan végeztem, nem is fizettem sokat, és nincs is baj nőgyógyászatilag. Valszeg a vesém sugárzik át. Vagy felfáztam, vagy van egy kis gyulladás, vesetisztító teát javasolt. Szóval meg vagyok nyugodva.

Tündi, az jó, ha nincs törés!!! Komolyan mondod, hogy van még rosszabb a szolnoki kórháznál?!

Évi és
Kép
csongianya

Andi, ti hogy vagytok?

Évi, lehet tényleg "csak" felfázás, ne gondolj egyből minden rosszra :wink:
azért megy a drukk

Tündi, Cegléd :roll:

Kép
pimelinda

Évi, látom meg is jöttél :) örülök, hogy rendben talált a nőgyógy.
azért egy vizelet vizsg. beleférne még ha komolyak a panaszaid...

Kép
pimelinda

Jó estét mindenkinek!

Köszönjük a köszöntéseket,nagyon aranyosak vagytok!

Vasárnap voltunk a Brendonba,nagyon falyin cuccokat vettem Máténak főleg kisnadrágokat felsőkkel!
Várom már,hogy itt is kinyisson a Brendon!
Ma voltam Mátéval az irodában Évinek nagyon tetszett Máté,olyan kis vagány volt az új ruhájában!!

Holnap megyünk tanácsadásra,de előre félek mert olyan sokat nőtt,de viszont kevestt hízott!
2 hónap alatt 550 grammot hízott,ami szerintem kevés.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?