Angi!
Ennek nagyon örülök, hogy ugyanaz a dokinénink. Nekünk Katona doktornő ajánlotta őt. Nádháziné (a védőnőnk) egy kicsit meg is sértődött, mert anélkül, hogy én igent mondtam volna, ő már be is szervezte a Rosa-t, és aztán mondhatta le, sőt küldött recepteket, majd vissza is kérte, ha már nem az ő dokinénijét választjuk.
Klinika: Aszem nekem vannak most a legfrissebb élményeim, és én jártam a legtöbb osztályán.
(3. emelet patológia, szülőszoba melletti megfigyelő, 2. emelet mindkét fele a postoperatív és a nőosztály is, szép szülőszoba (Igen ott is voltam vagy 10 percet.), műtő.
Én is úgy akartam menni, hogy frissen legyek otthon borotválva, de sajnos nem jött össze. Viszont szvsz a szülésznők (Csilla és Enikő) egyszerhasználatos borotvával borotválnak, és nagyon profin. (Jobban, gyorsabban ügyesebben, mint a férjem.) Engem először borotváltak ugye sima szüléshez, majd hipp-hopp a császárhoz is.
Hálóing: szerintem is nagyon praktikus a kórházi, persze nálam is volt bent saját a biztonság kedvéért, sőt pizsama is (mert pl. a 3-on nem divat a kórházi, ott mindenki a sajátjában fekszik bent heteket).
Kaja: Nekem terhesség alatt kb. elég volt, csak gyümölccsel pótoltam, de amikor már szoptatni kezdtem bizony kevés volt.
Ági!
Nagyon örülök, hogy itt vagy nekem példának, hogy azok a gondolatok, amik most eszembe jutnak (testvérprobléma, van-e elég tejem, stb...) nagyon is mindennapi gondolatok, és más anyukának is megfordultak a fejében. Egyébként úgy érzem, hogy nekem az fog a legtöbbet segíteni feldolgozni ezt az új szitut, ha kibeszélem magamból nektek. Bocs!
Zoli egyelőre itthon van, kérdezgetem is minden nap, hogy szerinte nem túl hóka-e a gyerek, nincsennek-e rajta kékes-lilás foltok, mert az anyai szem egyelőre túlaggódja magát.
Nóri