Na itt vagyok..
Délután írtam fél oldalt, az nem tudom hová lett, de itt nincs az tutti..
boboka!
Nem is értem, de tényleg megkönnyebültem, mintha néhány dolog a helyére került volna..
Beszéltünk a férjemmel is amikor hazajöttem,ma teljesen rendben van minden..mellébújtam reggel, belesusogta a fülembe, hogy szeretlek..erre én:én is szeretlek..mire ő:de én nagyon..mire én:én is nagyon..aztán ő:de én jobban nagyon..Olyan édes volt..
Ma valahogy minden könnyebb..
MÉg az is jó volt a doktornőnél, hogy 1 órát végigsírtam és egyszer sem mondta,hogy ne sírjak..
Bettitől! kérdezném, hogy jó könyv a Csernus féle:A Nő?
Ma majdnem megvettem, aztán gondoltam leinfózlak..
Biztos jó lesz a tesóddal,főleg ha már "nevelgettél" kicsiket, hamar meglesz az összhang.
Panaszkodós anyukás téma:Az tényleg érdekes, hogy az én barátnőm is sokkal többet panaszkodik a babájára-másfél éves-mint amennyit dícséri..Marcika rossz, nem hagy aludni,mindig sír..hozzáteszem még nem is laktak egyedül..anyós mos főz takarít,gyerekre vigyáz..hm érdekes..
Viszont amikor először voltam a kórházban, akkor babás szobába tettek és 4 napig nem aludtam..kérdeztem őket,hogy tudnak így aludni-mert horkoltak-három baba, felváltva sír,többgyerekes anyuka kioktat, hogy a sajátomra ébredek csak...aznap éjjel két perce ordít a kisfia,20 centire a fejétől,megyek,ringatom,nézem anyukát:talán rosszul van,mert csak nem ébred..rendesen meg kellett ráznom..
Biztos nem könnyű, de remélem végül mind megtudjuk milyen ha az álmatlanságtól karikás a szemünk,nem a bőgéstől.
Örülök hogy Bende is megerősíti a jó híreket a dokimról,Hettuli meleg szívvel ajánlom Őt!
Manomano!
Nekem a kedvenc honlapomon van egy hivatkozás"Ide klikkelj, ha jön a főnököd" és a felugró ablak a google benzin ár kereső...
Kisanyácska!
Légyszi írd majd meg hogy Neked melyik hotel a szimpi, mert kinéztem néhányat a neten,de így nem lehet dönteni..
aztán remélem lesz is belőle valami,de már csak télen..
Olyan jó, hogy ilyen sokat írunk, hogy mindent megbeszélünk!
Nekem ez nagyon sokat jelent!
Még két napot megy az uram éjszaka dolgozni, úgyhogy éjjel megint nem sokat alszom! Az átépítés miatt a fele ház tárva -nyitva.
Még valami!Nagyon jó, hogy ahhoz is ilyen pozitívan áll hozzá mindenki, hogy elmentem pszichológushoz..a környezetemben nem reklámozom, nyílván lenne néhány nagyon tanult megjegyzés..