szóval csajok, nem akarom elkiabálni, de ez döbbenetes, hogy mennyire nem vagyok se éhes, se fáradt...
nem tudom mi fog következni, de holnap már negyedik nap, és ma délután öt körül kezdődött, hogy pörgök mint állat, király a kedvem (semmit nem szívtam, becsszó, se gyorsító
)... a cikk mondjuk azt írta, hogy ötödik naptól kezdjük majd jól érezni magunkat, addig szar lesz a méregtelenedés miatt, hát ezek szerint kevés volt a méreg bennem (ami röhej lenne, zsenge ifjúkorom óta politoxikomán vagyok, kávé, cigi, pia, tovább nem sorolom)... szóval reménykedem, hogy nem a halál előtti feldobott állapotot nyomom éppen...
toncsi, miért gondolod, hogy gáz a kúra ahogy van? (én is így gondoltam amúgy, de a tapasztalat már mást mondat velem, utánanéztem a juharcuccnak is, meg a cayenne borsnak is, és szerintem tíz napig ásványvíz, citrom, meg ez a kettő csak jót tehet...már ha kibírja az ember, efelől végképp voltak kétségeim, vannak is még, de eddig megy, pedig extrapuhány vagyok) de mesélj lécci, kivi vagyok gyógyszerész-szemmel a dologra...
ja, az izzadás totál elmúlt délutánra, részben mert levettem a fűtésből két fokot
(nem röhögni, igen, lehet valaki ennyire hülye, ha azon ájuldozik egész nap, hogy hú, most méregtelendek, tuti...) részben gondolom tényleg befejeződhetett valamelyik szakasz, mert ez a mai délután nagy vízválasztó volt, azóta vagyok igazán jól...
zsu, király a kép, jöhetsz bébi..
neked lesz a legegyszerűbb dolgod a fogyással, begubbadsz a gép elé pár percre, lekapod a segged, és kész is vagy...
judit, hát te nem is olvastad, pont ezt írtam neked a norbi menüről, hogy húsos kaját nehogy, desszertet érdemes csak rendelni, meg mondjuk főételből ami édes, mákosguba pölö
jim, de jó, hogy szólsz, akkor nyomulok kész átverést nézni
ezt most elküldöm, hajat kéne mosnom, aztán lehet jövök még...