Sziasztok!
Nagy sokára, de sikerült visszaolvasnom.
Mi mostanában nagyon zűrösek vagyunk. Kende teljesen megbuggyant. Mintha nem is ő lenne. Egész nap mint egy kis ördög. És ami a legújabb fejlődünk visszafelé. Már hónapok óta szobatiszta, de most kb 1 hete lassan megint bepisil. Én meg mint egy mosómedve állandóan mosom a pisis cuccokat, és takarítok utána. Már éjjelre visszaadom rá a pelust. Közbe após meg körfűrésszel levágta az egyik ujját, és visszavarrták neki. Oda is egyfolytában rohangálunk. Ma engedték haza, és mivel egyedül él, így mi visszük neki a kaját meg mindent. Persze tőlünk 10 km-re lakik, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog.
Menetközben a gyes/táppénzes ügyeimet is intéznem kellett, mert most elvileg ha jól intéztem a dolgaimat akkor táppénzen vagyok.
Közben a lakás szalad, takarítani sincs időm, a vasalatlan hegyekbe…. Mi lenne, ha ez mellett még dolgoznék is??? Na elég a panaszáradatból.
Judi: én használtam a páfrányos mikroszkópot. (pg/53) De nekem nem jött be.
Dokinál voltál?
Irdab: nem minden hónapban van peteérés. Van olyan hónap mikor simán kimarad, de attól mensi van. Írtad, hogy a ciklusod közben barnáztál. Szerintem hormonhiányra utalhat. Menj el dokihoz és nézesd meg a hormonjaid!
Terhes vitaminként a Gravidiát próbáld ki. Állítólag ez nem fogja meg annyira. És én ajánlom a glicerines kúpot, ha sokáig nem tudsz wc-zni. Annó Kendének is adtam. Szerintem kismamiknak sem árthat, ha csecsemőknek lehet adni.
Sajnálom a nega tesztet és a pirit.
És ne kenődj már el!!! Ez volt az első hónapotok. Tudod milyen kicsi az esély, hogy elsőre összejöjjön? Vagyunk páran akik nagyon-nagyon hosszú időt vártak a babára, és összejött!!! Úgyhogy légyszi ne légy az első hónap után ennyire összetörve!!!!! Drukk a következő hónapra!
Nikole: sajnálom, hogy ennyire hányós vagy.
Marcival is az voltál? Mi is fűtünk már, főleg Kende miatt kell.
Nyanya: olvasni is rossz ahogy Barnit kipréselték belőled. Nem csoda, hogy nem akarsz oda visszamenni. Jobban van már Barni?
Kissedi: kíváncsi vagyok milyen eredménye lesz apának a closti után.
Fogad hogy van???
Mimi: én még nem üdvözöltelek. Légy üdvözölve és mihamarabb kívánok neked egy zebrás tesztet.
Luli: annó mi is 3 babát terveztünk, de most örülünk, hogy a második összejött. 3. sajna már nem lesz az biztos.
Pingi: aláírásnál: bemész a profilodba és ott az aláíráshoz bemásolod azt a vonalzó kódot amit készítettél. Ennyi
Enci: nekem is megvan a kiskönyvem. Szerintem is nagyon csúnya… Sajnálom a hányingert.
Igyál hűvös tejet, vagy keksz, pirítós. De a jégkrém is jó
Én is hallottam már a gyömbért is. Próbáld ki.
Kutyafülével mi lehet??? Ő is rég írt.
Anyós téma: az enyém Pécsen lakik kb 230 km.
Jó messze tőlünk.
Így nincs sok gondom vele… Hát olvasom, hogy páran „jól” kifogtátok az anyóst. A kissé bogaras a mama, akkor rá kell hagyni. Ha meg jó fej, akkor ki kell élvezni
Mosogatás-ruhák: ma fél délelőtt mosogattam, pedig csak egy sima krumplistésztát csináltam. A vasalatlanról meg nem is beszélek, az már helyekben áll….