Hát igen, Kata, pont ez az én problémám is! Hogy Kyra annyira de annyira igényelné a társaságot! Már most! Hát még később! És én azért örülnék neki nagyon, ha felvennék, mert akkor úgy érezném igazságos vagyok! Mert most vagy Kyrával játszom "nagylányos" neki való dolgokat, vagy Fannival neki valókat! Mert az nem működik, hogy Kyrának hosszú mesét olvasok, amit Fanni még totál nem tud értékelni, vagy Fanninak mutogatom, hogy "ez az oroszlány, ez meg a zsiráf" és közben Kyra unja halálra magát....
Gondolom értitek, hogy mire gondolok!
Hát nagyon remélem, hogy fel fogják venni! Főleg, hogy ha így marad minden, akkor ha Fanni tölti a 2 évet nekem vissza kell mennem dolgozni,mert két családi pótlékból meg egy 23 körüli gyesből nem tudunk megélni! Szóval végülis majdnem hogy mire Kyrának oviba kell mennie Fanninak is találnom kell valamit! Na azt meg végképp nem tudom, hogy mit, mert olyan méreg drágák a magán bölcsik, hogy meg se éri visszamenni dolgozni...
Jó lenne ha addigra lenne állami bölcsi itt pátyon! Mert ugye beszélnek róla, hogy lesz, de én nem hiszem, hogy ezt 2 éven belül meg is valósítják...
Bocsi, hogy így kifakadtam!
Dóri, hozzád is lenne egy kérdésem, mert azt hiszem, hogy te vagy egyedül olyan kis korkülönbséges mint én! Hallottam valahol olyat, hogy kaphatod te a gyedet a kicsi után párod meg felveheti a gyest 8 órás munka mellett is a nagyobbra! De máshol meg azt hallom, hogy ez hülyeség, mert csak egy családi támogatás jut egy családba! El kell dönteni, hogy melyiket válassza az ember!
A másik meg az, hogy érdemes-e szerintetek igényelnem a tgyást, ha az esetemben csak egy 6-7 ezerrel volt több, vagy inkább jobb ha hagyom a dolgot, nem görcsölök vele, és jön Kyra után a gyes márciusig, utána meg megigénylem Fannira a fennmaradó másfél évre? Melyik a jobb szerintetek?
Ja, és ha várólistára tetetem Kyrát már jövő szeptemberbe a beiratkozásnál? Akkor sem fogják felvenni? Vagy akkor nagyobb esélyem van arra, hogy felvegyék hogyha van hely?
Én annyira szeretném oviba küldeni
A magán ovi mennyi egy délelöttre? Csak, hogy tudjak számolni,hogy meg tudjuk-e engedni magunknak!
Na most már eldugulok! Legyetek jók!