Sziasztok!
Hát, ha már így előkerültek az eddig hallagtók, akkor én is írok egy kicsit többet magunkról.
Olvasni szoktalak Titeket, de mire rászánnám magam, hogy reagáljak, addigra megint jön egy csomó hozzászólás (persze ez jó).
Hát akkor most rólunk egy kicsit: Kláribaba édesen dumál. Egész nap megy a halandzsa, és kb. 30 értelmes szót is mond, persze ebből van jónéhány, amit csak mi értünk.
Ezek olyan általános szavak, mint pl. apa, anya, mama, baba, cica, kaka, stb., de vagy egy pár olyan szó, ami szerintem elég nehéz, pl. kettő vagy a dinnye (de lehet, hogy csak elfogult vagyok).
Ami meg még nem megy,annak az első szótagját mondja. Szóval próbálkozik... Ja, és annyira apás, hogy amikor reggel (vagy éjszaka) felébred, az első, amit mond, hogy "apa apa".
Egész nap fel-alá mászkál, pakol, jól elvan egyedül, illetve el lenne, ha nem lennék állandóan a nyomában, mert eszméletlen dolgokat tud kitalálni.
Most kezd felmászni ide-oda. Rögtön eszembe jutott Orsi, de azért Lili produkcióitól mi (még) messze vagyunk.
Nálunk most az evés problémás egy kicsit, mert a pépes már nem igazán kell, olyat szeretne enni, ami darabos, és kézzel lehet majszolni, de legyen puha, mert ha kicsit is kemény, kiköpi. Szóval, most kísérletezek. A répa, a krumpli és a tészta bejön, de nem adhatok minden nap ezt.
Imádja a játszóteret, leginkább a nagyobb gyerekek érdeklik (persze azok nem szeretik, ha egy kicsi ott sertepertél mellettük).
Itt jófejek az anyukák (lehet, hogy máshol is így van, de én meglepődtem, és nekem nagyon tetszik), mert amint belép valaki a játszótérre, onnantól minden játék "közös", bárki játszhat a másikéval.
És íme néhány pillanatkép rólunk:
Melcsi!
Tényleg, hogy megnőttek a gyerkőcök! Emese meg nagyon megnyúlott! Már nem olyan kis husi, mint volt.
Aanda!
Ha már így előkerült a motor téma: van egy eladó motorunk.
A párom vett nagyobbat, és áruljuk a régit!
Én megértem azokat, akik a főállású anyaság mellett vannak, de nekem egy kicsit hiányzik a munka. Bevallom, én most is besegítek a munkahelyemnek (önszorgalomból).
Nem szeretnék lemaradni, illetve kiesni a gyakorlatból. Nem sok munkáról van szó, hetente kb. 4-8 óra. Esténként csinálom, miután lefektettük Kláribabát.
Ez nekem így teljesen jó. Annyi munkát kérek, amennyit idegeskedés és kipurcanás nélkül elbírok.
Hát így nagy hirtelen ennyi, ezután majd próbálok aktívabb lenni.