Jó reggelt!
Hűha, volt ám itt mozgás éjszaka! Ti sem tudtok jól aludni, kavarognak az érzelmek....
Milyen rossz ez.
Tünci, hogyhogy menned kell még másik dokihoz is? És hiába mondja a kolléganőd, hogy hülyeség a fórumozás, és nem segít csak rosszabb, szerintem te is úgy látod, hogy itt mi magunk közt lányok a fórumban sokkal jobban el tudunk beszélgetni, mint a meg nem értő fizikális környezetünkkel. Szerintem.
Boboka, igazad van abban, hogy attól még, hogy lejár a várakozási idő, még nem biztos hogy egyből összejön a baba. Nekünk júliustól lehet próbálkozni, tessék itt van szeptember közepe, és sajnos ma reggel megint megjött......a fene egye meg.
Vagy csak türelmetlen vagyok? Azt hittem, a sors kegyes lesz, és elsőre sikerül a baba. Pedig az én angyalkám sem jött egyből, 1 év 2 hónapot próbálkoztunk, mire beköltözött a pocimba, már pont el akartam menni egy meddőségi központba, már majdnem időpontot kértem, mikor azért akkor reggel csináltam egy tesztet, és...
Sajnos, a munkatempón lazítani nem tudok, mert akkor nem lesz állásom. Pedig fáradtak vagyunk nagyon. Sokszor beszéljük a párommal, hogy le kéne higgadni, nem mindig rohanni, több összebújás stb., de mindig valami közbejön. Sajnos többfelé szakadunk a kötelezettségek miatt, mhelyek, családi gondok pl. beteg idős szülők vannak stb.
Manomano, nagyon bunkó az az ember, aki neked így beszólogatott. Utálom, gyűlölöm, amikor anyák arról panaszkodnak, hogy meeekkkkora nyűg az éjszakai 2-3 óránkénti etetés, kakis pelenkacserebere, üvöltő csecsemő. Hát kösz szépen, szívesen bevállalnék most ilyen nyűgöket, mert az azt jelentené, hogy él a kisfiam, és itt van köztünk!!!! Most lenne kb 4-5 hónapos. Azért jövünk el GYED-re, hogy neveljük, ápoljuk a kicsinket, olyankor ez a "munkánk"' és nem nyűg. Kövezzen meg, ha valaki nyűglődő anyuka beleolvas, de kijött belőlem, sorry.....
Most ennyi tellett tőlem, majd még bekukkolok délelőtt.
Mindenkinek kellemes napot, öltözzetek jóóóól fel, reggel 6 fok volt csak, mikor kilestem a hőmérőre......