Látom dúl a képfelrakási láz….
Köszi a képeket jimbébi, bár én olyan szőkét akartam ahol csak a fejed látszik közelről (azért nyomulok ennyire a témára, mert unom már a szőkét, és meg akarom győzni magam valaki példáján, hogy jobb a sötét haj…eddigi képek alapján a sötét jobb….) az attilát meg hunyorogva bírom csak kivenni, ez nem elég a kéjenc fosternek….
na hát én sehány percre nem rakok fel képet, az ziher. Ha valaki nagyon nem tud élni anélkül, hogy látná a fejem, az küggyön privit, aztán küldök egy régit (ahol még vannak arccsontjaim)… de várjunk inkább ezzel még kábé nyolc napot és akkor küldhetek very frisset…vagy egy gyászjelentést….
Mártibébi, sok-sok boldog szülinapot!
bosek
Gyömbér és hányás nálam sajnos kart karba öltve jár, hányós volt a terhességem eleje nagyon, mindenki a gyömbért ajánlgatta, így nagyon összekapcsolódott nekem a kettő… te mész balcsira csak gyermekkel? Én nem értem miért nem rám gondoltál a szakácsnő dolognál…
isteni szenyákat csinálok, komolyan…
éda
Neked nagyon jól áll a szőke…. na most legyek okos hajszínileg...
Szerintem tök jó a sonkás kép is, sőt…. A szép mosoly miatt nekem az jön be talán a legjobban… a juditnak is ilyen szépek a szemei meg a mosolya… hej, vót sok gondja apátoknak a három lányával, mi?
és judit, te hol vagy?....gyere mááár…
jim
király a nyalókás...
Nehogy visszavarrasd a hajat! Rohadtul kövérít, higgy nekem... csak akkor néz ki jól, ha vékony az ember lánya, amúgy nagyon gáz, tapasztalat. Ja, és az én férjem is egy év bevarrt haj után mert szólni, hogy utálja. Indokok mint nálatok, plusz szerinte rohadtul látszik, hogy honnan nem saját, és gáz. Válást emlegetett arra az esetre, ha mégegyszer berakatok…. Nekem is itt áll két készlet majdnem derékig érő európai, egy szőke egy vörös… mondjuk én arra gondoltam, hogy majd esetleg alkalmakra, egy-egy bulira berakatom, aztán kiveszem, férjem is azt mondta, hogy esti fényben full belőve királyul néz ki, de nappali fényben, kicsit is ziláltabban undorító.
toncsi
Nagyon jók a hosszúhajas képek, szép vagy, visszanöveszteni, én is aszondom…
a kiscsajod meg egyszerűen gyönyörű…. Milyen hordóban van a hátadon? Hány kilóig jó?
Légy szíves mint gyógyszerész szakértsd már meg a problémámat (a karizmatikus biológus is belepofázhat ha úgy érzi tudja a választ..
): szóval harmadik napja iszom ezt a truttyot, és izzadok mint egy ló azóta… pedig alapból semennyire nem vagyok izzadós… ez most a borstól van? Vagy a méregtelenedés? És amúgy gyógyszerész aggyal nem gáz ennyi borsot zabálni anélkül, hogy kaját raknék alá?
na zúzok mosni, iszonyat utálom, hogy már nem lehet a szabadban teregetni, az egész ház tele száradó ruhákkal… majd még jövök