Na mire idejutottam, addigra már mindenki alszik
Edi ezek jó jelek! Én meg egyszer zabálok, egyszer meg hányingerem van! Na már csak két nap aztán kiderül. Én csütörtökre NEM várom, és ha NEM jön meg az nap tesztelek.
Nagyon drukkolok neked, már igazán megérdemelnéd!!!
Remélem ezt az éjszakát kihúzod valahogyan, és holnap meg menj el fogorvoshoz mindenképpen ha elmúlik és ha nem akkor is.
Én mielőtt próbálkozni kezdtünk elmentem fogorvoshoz, hát 3 gyökérkezelés lett az eredménye. A régi rágófogaim amalgán tömései alatt sorra begyulladtak az idegek (valószínú a klímától). A fogorvosom teljes szájrögenre elküldött és látszódtak a gyuladási gócok! Szóval nem fájtak, csak mivel mondtam hogy babázni szeretnénk javasolta, h. előtte ezeket csináltassam meg, mert a hormonoktól beindulhatnak. Nem kevés pénzembe került, na és persze időmbe. A babázást elkezdhettük volna ha ez nincs már hamarabb kb 2 hónappal. Csak azt ajánlotta mivel gyökérkezel (és röggenezet is) addig ne.
Abeatrix bár csak igazad lenne!
Sajnos nap közben nem nagyon tudok jönni, mert ezerrel dolgozom, csak ilyenkor tudok itt lenni
meg délután.
Az uram szerint fincsi lett a rakott krumpli
Na én ma estére felhúztam a dunyhámat, és mivel távfűtésünk van, azaz most nincs fűtésünk a klímával nyomatom a meleget.
Minden peteérősnek ++++++++++++++++++++++++++++++ eredményt produkáló, összebújós forró, éjszakát kívánok
Adri