Sziasztok!
Most van egy kis időm írni.
Wawel, fel a fejjel, minden OK lesz veletek!
Kéremszépen, tessék beállítani a bankba, Kornéllal természetesen, akinek nyomd a kezébe a szül.akv. kivonatát, majd mondd meg az ügyintézőnek, amikor ott ültök előtte, hogy jött a gyerek adatot egyeztetni.
Bénianyu, nálunk Peti a bölcsiben van pelus, nekem is mondták, hogy ilyenkor lehetséges a visszafejlődés. Persze ettől függetlenül itthon, hétvégén, pelusmentes övezet van. Én azt gondolom, hogyha vége lesz a beszoktatós időszaknak, akkor majd úgyis elkezdik a dajkanénik a próbálkozást.
Örülök, hogy Beni jobban van. Peti is alakul, ma már nem is szívtam az orrát egyáltalán. És már nem is köhög! Ezt túléltük.
Hát nálunk a fűtés központi, így most 23 fok van, végül is aludni jó. De azért a mi szobánkban fürcsi előtt megy a hősugárzó is, mert sarki szoba lévén sokkal hidegebb van, mint a másik két helyiségben.
Sapka...na azt vennem kell.
Na az ilyen kétműszaktól én is a falra másznék. Volt már ilyenhez szerencsém, de heti váltásban, úgy elviselhető volt.
Juca, már Peti sem iszik kocsiban...mindent kiborít. Ez még nyáron OK, de ilyenkor nem kéne elúsztatni a járgányt, így nem kap az úton inni.
Gab, örülök, hogy jó lehetőség előtt állsz! Figyi, azért az orosházi nyolcórás nem lenne rossz, csak ott kéne valami bölcsi a lánykádnak.
A hétvégén, ha ide leszek engedve a géphez, regisztrálok a tanyára is.
Meteor, ne aggódj, biztosan pátyolgatják a lányodat! Én látom reggel a fiamat, úgy adom oda a gondozónéninek, hogy sír. De ez nála általában fél óra, és utána minden OK, reggelizik, tízóraizik, ebédel, alszik, uzsonnázik. És ma alkottak is! Kezdhetek "gyűjtögetni".
Nekem is vásárolnom kell majd Petinek, de inkább télire: csizma (ha a tavalyi már nem jó rá), overáll, hogyha a bölcsiben játszanak kint, ne fázzon meg.
Amandi, ezt nem értem...nálunk meg mindig javasolja a dokinéni pl. a Béres cseppet, ha Peti beteg. Én most is adtam neki, szerintem jót tett.
Hello, igen, használok orrszívót, mert a kicsik még nem igazán hatékonyan fújnak orrot. Ez meg tuti kiszedi a trunyát, főleg a mélyebben levőket. Kicsit nehezen megy, mert tiltakozik, de aztán megkönnyebbül. Ja, van mindkettő, de nálunk a porszívós jön be. Lehet, én vagyok a béna, de nekem a kézi micsodákkal nem jön ki rendesen az orrváladék, csak szenvedek.
Én úgy értettem a TV műsorban, hogy a megváltoztatott oltóanyagot adják ki nálunk is. El is döntöttem, hogy mivel Peti közösségbe jár, megkapja majd októberben.
Marcy, édesek a fiúk!
Figyi, szerintem ne adasd most be Marcinak a szurit. Mostmár nincs értelme, szerintem január-február környékén menjetek el vele a dokihoz...Peti is így kapta, azt mondta a doki, hogy a két szuri már véd (legalábbis a Baxter féléből), így mire jött a szezon, megkapta a védettséget.
Vicky, érdekes, szerintem mindenből lehet főzit csinálni, az más tészta, hogy én pl. a falra mászok a salátafőzeléktől...Peti is fintorgott rá a bölcsiben, de pár falatot azért evett belőle.
Colett, nézd a dolog jobbik oldalát, lesz egy kis időd CSAK magadra! Nekem anyukám ma nyomta kezembe a szórólapot, jövő héten a bölcsiben lesz valami terápiás foglalkozás, szerintem olyan Ringató jellegű, de majd kiderül. És ingyenes!
Érdekes ez a fűtés dolog, a hét elején én azt hittem, hogy nálunk azért van fűtés, mert a házban valaki nagyon fázott, erre kiderült, hogy nem, mert mindenhol fűtenek, mert ha egy nap 10 fok alatt marad a napi középhőmérséklet, akkor el kell indítani a fűtést.
Nancsa, fentebb leírtam, hogy Peti hogy kapta a kullancs ellenit.
Én csak Neogranormont vittem be a bölcsibe, az mindenre jó. Na meg ingyen van, ha épp tud hozni az ismerősünk.
Preni, nálunk is kevesebbet kakil Peti, de még mindig megvan a reggeli termése. Én ennek örülök, mert így nekem kell vele "görcsölni" reggel, nem a bölcsiben kell tetőtől-talpig lepucelválni.
Alziza, az integráció csodái...
Na lépek pancsikálni.
Jó éjt.