Végre hazaértem brrrrrrrr, hideg van... fele programomat töröltem, a tököm mászkál ilyen cidriben...
most igazából takarítanom kéne, de semmi kedvem...
Tündérmanó
,
de tök jó, végre hallok tapasztalatot juharsziruposról....
szóval nem hiába senyvedek akkor... amúgy nem rossz az íze (annyira)... tényleg egy limonádéra lehet hasonlítani a leginkább, csak van egy kis bukéja (broáf, hányós szmájli) a cayenne borstól..
aszonták itt többen már, hogy ha okosan csinálja az ember, akkor nem apad el a tej, úgyhogy szerintem ettől ne félj, hajrá..
Mártikám
,
nagyon kedves vagy, hogy aggódsz értem
, azt hitted szegény fosterpára már el is hullott, mi?
Csak igyekszem sok programot csinálni magamnak, hogy ne itthon üljek a hűtő tartalmán agyalva...
amúgy este kurva éhes voltam.... most megint nem, estére majd tutkó megint...
te meg nagyon ügyi vagy, gratula a fogyáshoz!!
ja, és a jim sütije inkább fehérjés, joghurt, túró... szerintem ne ch napon csináld...
Judit
,
jaja, komolyan szívesen segítek, de mindent sokkal előbb küldj mint a határidő, nem vagyok egy határidőbajnok...
meg persze ha tudok, lehet hulla hülye leszek bármihez amit átküldesz, de akkor azt be is fogom vallani. Szóval 12 dühös nem lehet... logikus mondjuk, azt mondod csoportnyomás, azt mondom 12 dühös ember, szóval valószínű sokan írták volna.....
azóta sem ugrott be semmi más, pedig becsszó gondolkodtam rajta, illetve ha a Dűne szépirodalomnak számít (szerintem maximálisan, az egyik legkirályabb könyv a világon
) ott azért történnek dolgok amire ráhúzható....
Jim
,
Tök jók a képek, iszonyat cukkerek a kölykök....
milyen nagy már Martin, és milyen királyul áll neki az a sapi....
cérnahangon nagyon felröhögtem, de köcsög vagy...
jövök majd még, most csinálok valami látszat-pakolászást, nagyon kéne...