Figyelitek, két egymást követő nap van net
Solya!
Én egyetértek veled, de átmenetileg elfogadható lenne az Ács féle dolog. Mert ez évekbe telne. Én nem vagyok közgazdász, de szerintem amíg ilyen magasak az adókulcsok, addig aki csak teheti, adót csal, ami azzal jár, h. kevesebb jövedelmet vall be, így kevesebb tb-t is fizet. Szóval minden mindennel összefügg.
Amerikában különben, amennyire tudom, úgy van, hogy eldöntheted, hogy mennyi tb-szerűt fizetsz, keveset, és akkor ha van vmi, akkor neked kell állnod, vagy sokat. Ismerek egy magyar lányt Arizonában, ő azt mondja, hogy a munkaszerződésében ez nagyon komoly kérdés volt, és hetekig gondolkodott, hogy hogy fizessen, mert mi van, ha szülni fog, miből fizeti, de ha meg egy rakás pénzt fizet, akkor meg kevés marad. Ott azért mondjuk könnyebb a helyzet, mert akinek van munkája, egyből beindíthatja a kölcsönöket, és ha tud dolgozni folyamatosan, akkor nagy baj nem lehet.
Védőnő: elég muris volt másodszorra, egy frissen végzett főiskolás lány volt, nagyon helyes, lelkiismeretes, aztán ő is terhes lett, és fordult a helyzet, egyre többször kérdezett ő. Az első hat hétben HETENTE!! jött, aztán havonta. De mindig jókat dumáltunk. Szülés előtt csak telefonon zargatott, és értett a célzásokból, hogy nem nagyon érek rá.
Elvileg a gyerek 18 éves koráig jöhet
Vojör!
Érdekes ez az UH. Laborvezető? Az övé a gép?
Akkor üljön ott, és uh-zzon reggel nyolctól du. háromig személyesen. Akkor vmivel kevesebben ülnének az alagsorban.
a.