Sziasztok!
Üdv Butterfly köztünk!
Hú hol is kezdjem....? Először is tegnaptól kicsit jobban ráérek, ugyanis nyelvvizsgáztam, úgy döntöttem egy jó darabig utoljára, de azért szorítsatok, hogy sikerüljön!!!! Közben István lebetegedett, elkapta anyóstól, láz, torokfájás, köhögés, antibiotikum... Mivel anyós kiesett a vigyázók sorából, riasztottam anyukámat, így szegény ő esett áldozatul ennek a hétnek, mert én ezerrel tanultam, ő főzött, vigyázott a gyerekre, stb. Ma ment haza, de úgy néz ki mára én is és anyu is elkaptuk, fáj a torkunk, folyik az orrunk... szóval nem egyszerű, de remélem túl leszek rajta!
A nagy hírem, hogy Butterflyal együtt két kismama van újra köztünk
A 12. hetet töltöm
Tudjátok talán nyáron írtam, hogy tervezzük a babát, és nagy örömmel vettük, hogy sikerült. Örülök, hogy van másik kismama, mert így lesz kivel megosztani az aktuális dolgokat, hiszen nem sok van köztünk
Írjatok Molnárról légyszi véleményt, mert még nincs dokim és ennek egyre több hátrányát érzem... főleg hogy a kezemben a 12 hetes UH eredmény és semmit sem mond.... Malbaski még azt sem bírta közölni hogy nyaki redő értéke jó vagy rossz, és a rövidítések közül fogalmam sincs melyik az.....
Bár az első jelölte a doktornő, csak akkor keresek mást ha ő nem vállal el, de sajna még nem jutottam el hozzá, tényleg Heni majd erről Téged szeretnélek kifaggatni, de ha nem baj akkor telefonon vagy személyesen!
Sajna most egész napos rosszul léttel küzdök, ami estére a lerosszabb, és szinte állandó fejfájásom is van, ezt megyek majd elmondom belgyógyásznak... a tanácsadás meg egy kalap sz..t ér, de komolyan. Pedig már voltam 2x egyszer Malbi volt egyszer Réfi de csak pecsételnek aztán annyi..... na mindegy kell egy doki mert rengeteg kérdésem van és sajnos panaszom is akad, de ez úgy látszik senkit sem érdekel. Na kipanaszkodtam magam,
a lényeg hogy nagyon örülünk az új jövevénynek, persze félek is, hogy mi lesz kér kislurkóval, de gondolom ez majd alakul. István már puszilgatja a hasamat, olyan aranyos hogy megzabálom! Dumál, rosszalkodik, nagyon lefáraszt, főleg most hogy állandóan aludnék
Hú ezek a hírek, írjatok ha van időtök!!!!!! Butterfly akkor valószinűleg össze is futhatunk majd valami vizsgálaton vagy tanácsadáson
Puszi mindenkinek!
Kati