Új privát üzeneted érkezett!

na, most voltam az Arénában meg a WestEndben (Next), hát nem nagy a felhozatal
hosszúujjú body sehol - miért is lenne így ősszel? ill. csak egyféle van a HMben 7dbos. Zarában drága, Tescoban semmi
Nextben szintén semmi - tisztára még a nyári cuccok, csak rövidujjú body (ujjatlan sem) volt

egyedül zoknit, harisnyát, sapkát-kesztyűt tudtam venni.
mondjuk azt mondja meg valaki, hogy bébi-kesztűnek miért van ujja? na jó csak a hüvelykujjnak, de tényleg, miért? majd biztos bele bírom tuszkolni szegény hüvelykujját

Szilvánusz, igen, a Párizsi utcában van a másik Next, ahol a Humanic van a sarkon. ha mész kíváncsi vagyok ott jobb-e a felhozatal. szólj ha van hosszúujjú body. vagy akár elmehetünk együtt valamikor... bár legközelebb pénteken érek rá

KépKép
judit18

[quote="petramama"]Z írta:petramamasu! Na, akkor már semmi nyugtod nem lesz...

Ez így igaz! Öcsike nagyon nagynak képzeli magát :D hogy már mászni tud, és azonnal fel is akar állni, és mászik fel mindenre, ami egy kicsivel is a földfelszín felett van. :roll: Még nézni is rossz, és mivel nem tudok minden percben mellette lenni, néha csak a nagy koppanást hallom a konyhából (a feje a földön :shock: ), aztán rohanok be az üvöltésre.
Egy kis illusztráció, ezt most művelte nemrég:
Kép
A gyerek azért homályos, mert mozgásban van. :wink: :D :D :D , és mire letettem a fényképezőt, már félig felállt, aztán dobott egy hátast! :shock: (Én meg a gépet el, és rohantam vigasztalni.)
Vendég

[quote="petramama"]P írta:petramamaatti! Nem ilyen bejelentkezésre gondoltam...

:oops: :oops:
nálunk most van az a pont, hogy inkább nem írok mert jót nem tudok rosszat nem akarok...
majd jelentkezem meg írok ha van hír Andrisról!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Tegnap mi is bevásároltunk Zalánnak, a Top Shop-féle (Eurocenter mellett) Kenguru Goldban vettem hosszúujjú bodykat és volt ujjatlan is!!!

Ildi

Kép
kikó70

hetekig volt az auchanban leárazás bodykból nem tom van-e még.
volt ujjatlan is

Kép
Kép

mpatr

Kikó: de jó, hogy előkerültél!!! Nem mondod, hogy Ti is ott vásároltatok?!?! Mi is ott voltunk. De nem találtam 74-est, vagy csak nagyok voltak az igényeim: egyszínűt kerestem...

Mindenki: Nagyon jó fejek vagytok! Mindenki rárepült az ujjatlan body témára :) Köszi a segítséget!!!
linocs

Linocs, őszintén szólva, nem néztem a méreteket (csak láttam, hogy van), mert ujjatlant nem vettem. Egyébként 1-2 óra között voltunk ott :lol: .

Kép
kikó70

Zsu! Nem írtam le, de nekem mindkét nagylányomnál pár nap eltérés volt a felülés, felállás és a mászás között. Gyakorlatilag 1 hét alatt megvolt mindhárom. Igaz 7,5 és 8 hónapos koruk között.
De nagyon csodálom Vikót!!! Hihetetlen, hogy ennyi idősen ilyet csinál!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Kép
Kép
Kép
petramama

Linocs!
Tegnap sütve, ma simán. :wink:

Kikó!
Lesz sportágválasztó? Tessék gyakrabban írni. Nemcsak az ujjatlan bodykról.

Rálicitáltak Vaterán az etetőszékre, szóval talán elmegy. Persze én rögtön bele is szerettem egybe, hogy akkor milyen is lenne nekünk hosszútávon jó. Bár puding próbája az evés. :lol:
Még egy reklámvideót is találtam róla:
http://www.youtube.com/watch?v=ICGmbRJP ... relatedZsu!

Zsu!
Vikó mindennap mutat nekünk valami újjat?

Monácska!
Borostyánlánc szerinted segített a fogzásnál?

Szilvánusz!
Ma már el is fért a sapka Marci fején azt hiszem. Etetőszék ügyben mire jutottatok?

Ezt még akartam mesélni: Londonban a tanfolyamon a férjemre felfigyelt egy ghánai, hogy mennyire vágja a témát (világítási rendszerek tervezése). Ghána meg ugye most ugrott fejlődésnek és épülnek a luxushotelek villák (persze az ország másik része éhezik...), de még nem igazán van mérnökgárdájuk akik kielégítik az új igényeket.
Szóval amikor hazajött már kapta is a telefont, hogy mikorra küldjék neki a repülőjegyet. :shock: Szeretnének tőle ezt-azt megtanulni.
Nah még azon kapjuk magunkat, hogy feketeafrikában kendőben cipelem Zsombort. Végül is csak a börszínűnk lenne szokatlan. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.09.15 17:14-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Bizton állíthatom,hogy ennél jobb minőségű bodykat még nem találtak fel. Szinte nyűhetetlenek. Postán meg lehet rendelni, nem a legolcsóbb de nagyon nagyon jó minőségű. Én is vettem régen mindenfélét, márkásat, tescosat, aushanosat stb. Egyik sem közelítette meg ezeket. A melegítő nagdrágaik is szuperek. Én a babaexpon szerzem be de most nagyon gondolkodok én is hogy rendelek. 10000 FT felett nincs postaköltség, érdemes összefognotok, (egy helyen lakóknak).
Nem kapok %-ot :D :D :D csak tényleg ez a meggyőződésem.

http://www.kynga.hu/

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nem nyúlik, nem bolyhosodik, gyönyörűen tartja a színét. Nekünk nagyon sok van. Ujjatlan is, rövid ujjú is, és hosszú ujjú is.

Judit!
Megkaptam a csomagot, köszi. A címedet majd privibe írd le légyszi mert annyira összegyűrték hogy nem látszik rendesen. Még nem kezdem most el, mert nagyon meg vagyok fázva. Majd beszámolok...

Eszterxx!
Sok sok erőt Neked, minél előbb legyetek túl ezen a hasmenéses dolgon azt kívánom....
Szegény Andris, hogy nem mozoghat. Nimi sem bírta a mozdulatlanságot, mikor katéterrel kellett feküdnie.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

ahogy a képeinket nézegettem, megtaláltam ezeket. Nagyon jó hely, gyerekekkel (főleg kicsit később). Érdekel vkit hol található?

Meseszálló
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A legutolsó a játszószoba, de a kert és a kinti játékok is szuperek.
Meg még sok olyan szoba van ami gyönyörű, de nem akartam mindet feltenni...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

bénáztam, két kép lemaradt, egyből meg kétszer tettem fel.
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka, lesz! www.sportagvalaszto.hu

Kép
kikó70

Judit!
Mi is voltunk a Meseszállóban. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kikó!
Köszi. :wink:
Leginkább az időjárás miatt kérdeztem, az oldalt már egy ideje böngésszük a gyerekekkel. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Juditk, sajnálom hogy megfáztál! Merre van ez a csodaszép hely?
KAcika, örülök, hogy Peti ilyen jól elvolt a mamiéknál! Akkor alakítsuk meg a túlöltöztetjük a gyerekünket klubot, mitszólsz? :wink:
Eszterx, Andrisnak++++++++++++++
Zsu, hihetetlen ügyi Vikó!!! Ámulokbámulok!

KépKép
kmanna

JuditK, de klassz, ez hol van?
Suli milyen időközönként van?

Úgy látszik ez a mai nap, egy babaruhavásárlós nap volt sokunk számára. Én is egy csomó melegebb cuccot vettem a lánykámnak.
Overálok még nincsenek, az még hiányzik.

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Anna, abszolúte tag vagyok. Ma is megkaptam...de hát 11 fok volt...még én is fáztam úgy, ahogy felöltöztem :?
Vendég

Talán, legalábbis eddig úgy néz ki, hogy pénteken nem lesz eső, szombatra is csak keveset írnak. Bár reméljük, nem lesz egyáltalán :roll: . A köpönyeget nézzük folyamatosan.

Kép
kikó70

a szálló itt van:

http://www.meseszallo.hu/main.htm

Kacika!
Suli havonta két nap. Nem az a sok, hanem mire 20 tárgyból levizsgázok, + a terepgyakorlat, 3 a szakdoga. Pl. szociálpszichológiából 2 beadandó dolgozat van, meg még kollokvium. (szóval minta ez az egy tárgy már mindjárt 3 lenne). Szinte képtelenség gyerek mellett, de még munkahely mellett is. Ehhez otthon ülő munkanélküli, gyerektelen embernek kellene lenni. Vagy van egy pár fiatal diák, akinek se munkája se gyereke, és a szülők fizetik neki, olyan mintha nappalin lenne csak éppen levelezős...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kedves Eszterxx! Mérhetetlen erőt, tengernyi bizalmat és hitet kívánok Neked! Andrisnak pedig azonnali gyógyulást. Nem akarom anyósomat mindenáron reklámozni, de ha már nem bízol az orvosokban és azt mondják vmire, hogy menthetetlen, ő váltig állítja, hogy van esély a gyógyulásra...

Kiszazsu, gratulálok Vikónak - meg Neked is, mert nem lehet semmi egy napod Neked sem!

Juditk, megértelek teljesen a suli miatt. Nekem már "csak" 15 órát kellene már letanítanom, de annyira tartok tőle, hogy nem fogom tudni megcsinálni...
Vendég

Kép
egy tegnap délutáni hasalós :D
Vendég

Kacika, cukik a kis hasalósok!!!!
Juditk, merre van ez a Bőszénfa??? Nagyon szép helynek tűnik! Úgy kedvet kaptam egy őszi kiránduláshoz!

KépKép
kmanna

Anna, itt:
"Kaposvártól, a megyeszékhelytől 15 km-re délre, Szigetvár felé haladva érhető el ez a hosszú, keskeny völgyben húzódó falucska, Bőszénfa."
Vendég

Kmanna! Bőszénfa Kaposvárhoz közel található. :lol:

Kikó! De jó lehet ez a sportágválasztó. Nagyon sajnálom, hogy Petra szülinapi bulija miatt nem tudunk elmenni. :(

Kacika! Hááát ezek a Petike szemek!!!!!!!!!!!

JuditK! Brutál ez a suli. Még nappalisnak is sok, nemhogy levelezősnek...

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Elöször is Eszterxx!!!!!!!!!!
Mielőbbi gyógyulást nektek!!!! Kitartás +++++++++

Zsu!
Nagyon ügyes Vikó!!! Nem semmi ennyi idősen ilyen dolgokat produkál!

Kacika!
Édesek a gyermekeid nagyon!

Pumperka!
Hogy ízlett Zsombinak az alma?

Magunkról csak annyit, hogy Bencének kibújt a 2. fogacskája is!
Olyan kis cuki!
Tejcsi még mindig rengeteg, pedig már diétázom is egy ideje!
Ment is le, igaz nem sok, de az is valami.
Bencének tegnap főztem céklát krumplival, annyira ízlett neki, hogy nem bírta abbahagyni! :lol:
Szereti nagyon ezeket az új dolgokat!
8100 gr a kicsi ördög!
Vendég

Sziasztok!

A rossz idő ellenére se túl sok az írás. :(
Persze ebben én is benne vagyok.

Meseszálló: Mi 7 éve voltunk. A szobák nagyon tetszettek, a koszt is finom volt házias. A játszószoba akkor elég lepukkant volt, bár a gyereknek nem is csilivili kell, hanem a játszótárs, és neki a régebbi típusú játék is új.... :wink: :wink:
Közelben van (volt) egy szarvasrezervátum, nekünk az nagyon tetszett.
Az udvar akkor olyan volt mint egy közepes felszereltségű játszótér.
Igazából szerintem akkor nyerő, ha vannak többen gyerekese, mert a gyerekek akkor jól elvannak. :roll:

Márti!
Zsombnak közepesen tetszett az alma. DE így, hogy kibújt a fogcska legalább a szopijaink normalizálódtak. Legalább a következő menzeszig maradjon így. :wink: :wink: Jó húsban vagyunk így is: 8700 gramm Zsombor. :wink: :wink: :wink:
Mikor adod bencének a szilárdat? Szopi után? Melyik napszakban?

Petramam!
Lehet, hogy beszorultok a négy fal közé a szülinapra. :?

Kacika!
Mindenkinek megakad a szeme Petike szemén. :wink: :wink:
A Petiszemek márcsak ilyenek nálunk is. :wink:

Juditkmét!
Olvasni is rossz. :cry: :cry: :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nekem is nagyon megtetszett ez a Meseszálló :wink:
Jövő héten Alsópáhokra megyünk 4 napot,de legközelebb lehet kipróbáljuk,főleg h Pumperka írt a szarvas rezervátumról(nagyfiam állatimádó :lol: )

Kikó!

Mit takar pontosan ez a sportág válogató??Érdekelne nagyon a srácaim miatt.
Bocs :oops: de én még nem hallottam erről...
Gondolom a gyerekek itt kaphatnak kedvet egy-egy sportághoz??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka!
aha szopi után, és délben, mert együtt ebédelünk kettecskén!
Vendég

Ezek lesznek a tárgyaim:

A turizmus alapjai
Nem sportági mozgásprogramok, játékok II.
Rekreáció elmélete és módszertana II.
A Magyar Köztársaság politikai rendszere
Szakdolgozat készítés módszertana
Környezeti válság - emberi felelősség
Krónikus betegségek megelőzése
Természetgyógyászat I.
Addiktológia
Rehabilitáció
Egészségfejlesztő szervezetfejlesztés, projektmenedzsment
Szakkommunikáció elmélete és gyakorlata, tanácsadás
Szociálpszichológia
Közösségi mentálhigiéné
Terepgyakorlat III. (50 óra 10 kredit)
+ még 6 szakosodási tárgy

Szerintem is emberfeletti :( :( :( :cry: :cry: :cry:

A szállót látom már kitárgyaltátok :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit(k) és akkor ha ezt mind megtanulod, mi leszel, ha nagy leszel?

Kép
Kép

mpatr

Volnának kérdéseim:

először is, van még olyan, akinek következetesen harap a gyereke a szopi végén, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett módon szerencsétlen szériában??? :shock: :shock: :shock:
Már naggggyon elegem van belőle, gyakorlatilag rettegek a szoptatástól :shock: . Neten utánanyálaztam, szóljak rá, vegyem el a cicit. Rászóltam. Az első kettőnél sírva fakadt, úgy megijedt,, azóta két pofára röhög rajtam, azt hiszi, micsoda remek móka, ha rászólok.
Azt is tanácsolták, hogy ha már nem szopik csak játszana a cicivel, azonnal vegyem el. Csakhogy ez a renittens bestia abban a pillanatban harap, ahogy végzett, még mielőtt játszani kezdene vele. És aljas, mert kiengedi a bimbóig éés....csatt.... :shock: :shock: :? :? :? :? ááááááááááááááááááá!!!!!!

sos mamik!!!!! kakában vagyok ezerrel :? :? :?

Kép
Kép

mpatr

a másik, hogy van-eC valakinek saját tapasztalata az alábbi ülésekkel kapcsolatban (9-18 és 15-36-osok):

Concord Trimax
Concord Lift Evo
Römer King Plus
Römer Duo Plus
Römer Kid Plus
Cybex Solution S vagy X
Bebe Confort Iseos TT (Petramamát tudom)
Bebe Confort Moby

Kép
Kép

mpatr

Ügynöknőnek küldtem sömöst de egyelőre nem válaszolt.
Aggódom értük :? :? .
Vele sem cserélnék, költözés+kórház. :shock: így együtt... :shock: :shock:

aki szereti a veszélyt :roll: :roll: :roll: 8)
bake :evil:

Kép
Kép

mpatr

Köszi a szálló lokalizációt!!!! Hát Kaposvár nem itt van..de meglátjuk, talán sikerül befűznöm tesómékat, náluk 3 rosszcsont kópé van, így együtt tök jó lenne.

Pati,
harapás ügyileg nem tudok segíteni, mert kicsi Panka egyelőre fogatlan banyusz...viszont a rászólás+szigorú szemöldökráncolás már nálunk is többször bejátszott, amikor nagyon kelekótya kajcsi közben...először még kimeresztette azokat a hatalmas mogyorószemeket. Másodjára (és azóta is) nagyot röhög rajtam és folytatja a hülyéskedést! :?

Márti,
micsoda kis ínyenc Bencus. A cékla nekem még nem is jutott eszembe.

Juditk,
ez a tantárgy lista elég horror így :roll: :roll:

Kacika,

kedves klubtárs :wink: , így jöttünk be az előbb, (10fok volt a tornácon):
Kép

KépKép
kmanna

Pumperka, izgalmas kaland lenne Ghána. Bár nekem túl izgalmas. :roll: Én nem mernék kimenni. (Bár gondolom a nagyok miatt te sem mész. Vagy napirenden van a téma?) Jó szakember lehet a férjed, biztosan büszke vagy rá!
JuditK, jól néz ki ez a Meseszálló! Sok-sok erőt Neked a sulihoz!
Kacika, szuper a hasalós kép! Nekem is tetszik az ilyen, azért ez van a vonalzómon. :P
Márti, téged is harap a kissrác az új fogaival? Egyáltalán van olyan, aki ezt megússza? Úúúúúúúúúúúúúgy tud fájni?

[quote="pumperka"]Z írta:pumperkasu!
Vikó mindennap mutat nekünk valami újjat?

Igen! Esküszöm, nem futtatni akarom a gyerekemet, de ma meg felállt. :shock: A konyhában tevékenykedtem, és feltűnt, hogy túl nagy a csend. (Mert amúgy sikongat, meg "beszélget" játék közben. :) ) Nézek be a szobába, hát ott áll az ágy szélénél, az ágytakaróba kapaszkodva, és imbolyog jobbra-balra, próbálja megőrizni az egyensúlyát. Ismét rohanás befelé, hogy még az esés előtt elkapjam. Sikerült! :lol:
Vendég

Patti, engem is kiröhög a gyerek, miután megharapott. :?
Kmanna, a másik, hogy kaja közben is röhög és hadonászik össze-vissza, kész hadművelet belecélozni a kanalat a szájába. Aztán meg utána nyúl és szétkeni az arcán. :roll:

Rájöttem, hogy nem egyszerű anyának lenni, pláne nem kétgyerekesnek.

Ja, és ez a majd' 30 fokos lehűlés nagyon betett nekünk: az egész család náthás. :(
Vendég

Zsu, nekem nincs senki a környezetemben, aki nem fázott meg ebben a trópusiról sarkira megyünk időben :?

Kép
Kép

mpatr

ja és még azt is kérdezném, hogy Ti megkaptátok a dm bababónusz 2. füzetét?
az első kupofüzet aug. 31-én lejárt, azóta se kép, se hang. Írtam, nekik mélt, azt hiszitek, válaszoltaK??? Welcome to Hungary-...... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati!Papíron Egészségfejlesztő, rekreációszervező, életmódtanácsadó.
Gyakorlatban munkanélküli....

Engem Nimó nem harap, nem tudok tanácsot adni. Levi sem harapott ha jól emlékszem csak egyszer-kétszer....

Kmanna!
Panka nagyon csini...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juditkecskemet 2008.09.16 14:41-kor.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="mpatr"]a írta:mpatr másik, hogy van-eC valakinek saját tapasztalata az alábbi ülésekkel kapcsolatban (9-18 és 15-36-osok):

Concord Trimax
Concord Lift Evo
Römer King Plus
Römer Duo Plus
Römer Kid Plus
Cybex Solution S vagy X
Bebe Confort Iseos TT (Petramamát tudom)
Bebe Confort Moby

Patti! Helló!!!!!!!!!!
Petrának Concord Lift evo-ja van, olyan 3,5-4 éves kora óta. Ez már az autó saját övével csatolja a gyereket is. Tulképpen háttámlás ülésemelő. De nagyon jó. (Az ára is!)

Nálunk is tart a taknyolás Borókánál, de most már apa is oda van.

Kép
Kép
Kép
petramama

gyakorlatilag ezeknek az üléseknek a legjobbak a tesztjei.
Gordonnak anno no name volt, akkor a babakocsi volt lényeg, mert autóban szinte nem is ült.
De azóta fordult, most rengeteget ül kocsiban, tetejébe olyanban, amit én vezetek :roll: :oops: :oops: 8) :lol: :wink:
szóval adnunk kell a biztonságra.

Azért is kérdezem, mert egy dolog a biztonság, másik kérdés, hogy mennyire kényelmes, praktikus, stb. A kényelem miatt elviszem a gyereket, beleültetem, próbálja ki őket. De az, hogy mennyire könnyű vagy nehéz bekötni, van-e mondjuk klafa kis játéktartója, azt már a tapasztalatokból a legkönnyebb megtudni.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Köszönjük a jó kívánságokat eü.-ileg.
Lánykánk jobban, még azért az orra tele van.
Ma voltunk tanácsadáson is. 8070 g és 70 cm. Kerekedett a szemem, mert 1 hó alatt hízott 1050g-ot. A kis bélpoklos! :D

Patti
Nekem is harap nem is akárhogy a kis fogatlan!!!!!! Nem tudom mitévő legyek én sem, de naggggyon fáj. Mi lesz ha még foga is lesz!!!! Egyébként azokat csináltam, amiket leírtál, de nem használ.

Eszter!
Sok erőt kívánok nektek és Andrisnak mielőbbi gyógyulást!!!!

Kicsit szomorú vagyok, mert tegnap az én félévesem és a múlt héten Ádámom nem jutott senkinek eszébe.

Gyerekülés tanácsok nekünk is jóljönnének, mert a régink már nem lesz jó szabványilag Rékának és lassan kinövi a hordozót.
tudtok tapasztalatok alapján segíteni?

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="juditkecskemet"]
írta:
juditkecskemetPapíron Egészségfejlesztő, rekreációszervező, életmódtanácsadó.
Gyakorlatban munkanélküli....

Ez van, már munkanélkülivé is képeznünk kell magunkat!

Pati!
Engem se harap Zsomb,(de még haraphat) viszont szopi közben érzem a kis fogacskáját, de csak a bal mellemen. :roll: Én is csak a résenlevés-rászólás technikát olvastam mindenhol.... :shock:

Nálunk most az alvás borult totál. Eddig is volt egy délelötti nagyobb alvásunk. Kb 2,5- 3 óra, meg délután egy kisebb kb 40 perc, de ezt most hagyja el. De ezzel az egy délelőttivel ami délig tart sehogyse vagyunk el estig. Edzés vége 7 óra. Leghamarabb fél 8-kor tudom fürdetni, de akkor az egész ceremóniát a nagyoknak végig kell várniuk (fürcsi+ altatószopi) 30-40 perc, és akkor jutnak szegények vacsihoz ,persze addigra mindenfélét becserkésznek a kamrából. :roll: De fürcsiig totálkész a gyermek. Szóval most nálunk ez az erőpróba. A nagyok azért 10-12 hónapos korukig kétszer aludtak. :? Így az eltervezett délutáni hozzátáplásást is lehet előrehozom én is délre, mert lehet, hogy az álmosság miatt nem vevő rá már uzsonna időben...

Zsu!
Ghána csak gondolatjáték volt, bár, ha kell neki menni többször, egyszer biztos meg kell néznem. :wink:De még semmi konkrétum, szóval álmodozás. Igen büszke vagyok rá. :wink:
Vikó továbbra is fantörpikus. Mi még mindig csak szeretnénk előrejutni, de azt nagyon. :wink:

Tegnap a nagy esős időben férjemet jól összetörték (jobbkezet nem adtak meg neki),de szerencsére neki semmi baja. Csakhát 4 napja hozta ki a szervízből a kocsit... :evil: Biztosító fizet, csak megint a macera vele. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ugye az is lényeg, hogy januártól már csak az E3 és E4-es ülésekkel lehet gyereket szállítani.

Most néztem a sima mezei ülésemelőnket. Az E2-es. Tehát mehet a kukába.

A múlt héten ránéztem a Brendonban a Bebe Comfort ülésekre. De arra jutottam, hogy tényleg el kell vinni a gyereket és bele kell ültetni. Mert hiába egy idősek, más a felépítésük, súlyuk stb.

Mi amikor Petráét vettük, megnéztük a Cybex-et is. Ennek lehet dönteni a fejet tartó részét (fejtámla - jé, ilyen egyszerűen is le lehetet volna írni?) külön, de szerintem nem sokat jelent. A mi Concord Lift-ünknek viszont van hátul egy kihajtható műanyag bizbasza :oops: , ami arra jó, ha alszik a gyerek az gyerekülés előbbre kerül az ülésen és így az jobban meg tud dölni. Főleg, ha az autó fejtámláját kivesszük. Ja, és le kell hajtani mielőtt elalszik benne a gyerek. Na ezt most ki érti? :shock: Mivel mi sokat utazunk, nálunk az autóban alvás mindig napirenden van.

Nekünk ez van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Ez a másik, amit én nagyon szerettem. Ez a hordozó utáni méret.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... ndfilter=Bébé%20Confort&empty=1&productid=178706&pageno=1&whid=25

Kép
Kép
Kép
petramama

Tündérmanó!

Hogy neked mekkora féléves lánykád van! Lányban ritka az ilyen nagy félévesen. :wink:
Boldog feledik szülinapot! :D

Ádámnak boldog névnapot!
Ezekszerint Ő nem decemberben tartja! :wink:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tündérmanó! Ne haragudj én nagyon rossz vagyok szüli és névnapokban. Tényleg csak azt veszem észre, aki éppen előttem párral írt és kerek hónap van a vonalzóján! :oops: :oops:

De nagyon boldog szüli és névnapot a csemetéidnek!!!

Aztán holnap el ne felejtsetek Petrámnak Boldog szülinapot kívánni!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Pumperka
:D :D :D :D :D
köszi
Ádinak a Karácsony miatt lett 09.09. a névnapja na meg a szülinapja miatt is, mert az 04.04.

Petramama
:D :D :D :D :D .köszi
Nem szemrehányásnak írtam senkinek...csak úgy ezért messze álljon tőlem, hogy valakire megorroljak. Én sem tartok mindent a fejemben.

Petrának előre is naggggyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!
Azért most mert amilyen sűrűn idejutok a géphez.....

Kép
Kép
tündérmanó27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?