Sziasztok ebben a csúf időben!!!
Képzeljétek nelly végre mocorog!!!! Száműztük a hintát (2 napja nem ült benne) és letettük a játszószőnyegét.
Eddig üvöltött rajta (benne
).
Most úgy püfföli, dumál az állatoknak, hogy nem hallottam a Született feleségeket (vinyóról néztem, felvettük
).
Akkora kő esett le a szivemről....
Most viszont nem hízik, 380 gr 4 hét alatt.....
Pedig szopizik, igaz elviháncoja, tiszta kabaré.
Erre írtam neked Panka, hogy tényleg nincs sosem nyugi, valami vacakság adódik, hogy lehessen aggódni.
Amúgy nagyon jó kislány volt egész héten, szépen alszik is napközben 2x-3x egy órát, az éjszakák még mindig aktívak.
Látszik, hogy hűvös van, a melegtől kész volt.
Más kérdés a holnapi buli, tarthatjuk nálunk a bezárt lakásban, 17 ember, jjjjjjáj.............
Olivér és László is köhög már lassan egy hónapja, ami gyógyszert ezek megettek, rémes.
Tegnap megnézte őket a 4. doki is, Olivérnek a mandulájára gyanakszik, Lászlónak az egész tüdeje bedurranva (kicsi korában asztmás volt).
Olgi, nagyon köszi az adzsikát, hétvégén felavatom!
Nekünk csak a szerda nem jó, mert Zenekuckózunk, bár nagyon gyenge az új nő. Még egy esélyt adunk neki, ha ez a foglalkozás is ilyen gáz lesz otthagyom őket.
Tudtok valamit a Mazsola játszóról az A1-ben? Az is zenés játszó, de torna is van benne a gyerkőcöknek.
Zita, szerintem Patricia és Nelly tökre hasonlítanak egymásra!!!
Jó, hogy minden rendben van vele.
Nem engedték, hogy ott maradj vele???? Úgy tudom ez teljesen jogellenes, mivel szopis baba!!!!!!
Végül is mindegy, elmúlt, meggyógyult a drága,de én ennek utánanézek, ha netalán ebbe a helyzetbe kerülnénk.
Anita, kitartás nektek a hasfájáshoz! Végül kipróbáltad az előtej lefejését, tejmentes étkezést?
Andikám, te olyan ügyes vagy!!!!!!!!!! Adhatnál az energiádból, dolgozol, családanya vagy és még ránk is marad időd!!! Írigyellek!!
Panka, örülök, hogy minden rendben ment!
Mikor Nelly megszületett László is a munkahelyén pihente ki magát, sőt esténként mondja is (kb. 10 percet van Nellyvel), hogy ő ezt nem bírná egész nap.
Lilla, sajnálom az Uh-n történteket! Mekoora egy hülye lehetett , aki nem engedte be a férjedet, áááááááá, az eszem megáll!!
És még a monitort is elfordította!
Szerintem , ha legközelebb kifogsz egy ilyen hülyét legyél karakánabb, hiszen a te gyermeked!Igenis tessék tájékoztatni!! Mit titkolózik????
Arról nem is beszélve, hogy egészségügyis vagy, orvos, kinek legyen protekciója, ha nem neked???????
Nellyvel nekem is nagyon lent és elől tapadt a lepény, be is véreztem a 12. héten, de a szép Sápy dokibácsi ágynyugit és Magne B6-ot írt ki és tessék itt van ez a kis Loncika.
Máááááááárti, hogy vagy?????? Nagyon rossz volt olvasni a balesetedről, én úúúgy félek vezetni, még mindig.
Oszmann Kata!
Nekem Olivér szopis volt, de mivel megkínlódott a kakival 3 hónapos korától kapott gyümölcsöt. Őszibarackkal kezdtük, majd szilva stb.
Szerintem nyugodtan adhatsz Milánnak gyümileveket vagy gyümölcsöt is, szép lassan 2 kanalanként emelve az adagot és egyszerre csak egyfélét, hogy ha ellenreakció van tudd melyik volt a bibis.
Mennem kell itt vannak a pasijaim!
Szép (?) hétvégét mindenkinek!
Kriszti