Na végre itthon!
Az előző oldalról már nem nagyon emléxem semmire!
Remélem ez nem az öregség hanem a terhesség jele!
Ja igen MONIC
Benned mintha magamat látnám. Én is mindig elhatározom, hogy most akkor nyugi van, mert............. és akkor persze beüt a krach!
Remélem rendicsek a vérnyomid ennek ellenére!
CSIBI
Napi 5x keveset kell enni! Az az egészséges!
Sztem te nem fogsz 20at hízni!
VIKI
Mégis csak kéne nekem egy kis pöcsös!
TERMÉSZETESEN A PUNCIS MELLÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lackó tündéri!
Ma megint ott volt a virágos sapis csaj. Most már azt is tudom, hogy két hetes.
Az asszisztens csajszik annyira aranyosak voltak velem..... azt mondták, hogy tuti lesz babám, mert annyira el tudják képzelni, nekem muszály hogy legyen, mert totál anyatipus vagyok és ............. én csak pirultam....... no meg persze nem is ismernek.......... és mégis ezt mondták.......... tök boldog voltam!
A dokker annál pesszimistább volt, megmondta kerek perec, hogy nem tudja mi sül ki ebből, mert nem volt normális ciklus, meg ilyenek, de nem is figyeltem rá, nem akartam elrontani a kedvemet, a múltkor minden csúcsszuper volt mégsem sikerült.
Tegnap asszem 40 millió körül volt, ma a duplája, több mint 100 millióan harcolnak odabent, egy mán csak betalál!
De ha nem már csak egy inszem van, és irány a lombik!
Azt mondták ma este még együtt kéne lennünk biztos ami biztos, de erre sztem sem apát nem fogom tudni rávenni, már reggel is úgy érezte magát mint a kifacsart citrom!
arról nem beszélve, hogy tök fáj a pockom!
Amikor felkeltem láttam egy nagy véres vattacsomót sztem frankón fel lettem sértve odabent mert úgy érzem magam mintha most vették volna el a szüzességem, vagy kaparáson lettem volna!