Na háj csajok, rémálom napom volt, de azért bekuksiztam alvás előtt…
Márti!
Akkor jó, nem csak én bénázom el ezeket a hülye határidőket folyton…. Egyfolytában utalhatnék ha rajtuk múlna…
szerencsére rajtam múlik, így ritkán utalok időben….
Szóval te is amolyan titkárnő/mindenes vagy nálatok?... mogyorókrémet nem bírom megenni mióta kettő és fél üveggel megettem egyszerre (jó film alatt, észre se vettem….), és hánytam pár napig emiatt… de előtte kóstoltam már a norbisat, tényleg fasza! Kivi vagyok a mérlegelésre! És persze hajrá csajbuli!!!! (naná, azonnal ott a voksom ha buliról van szó..)
Bosek!
Kurvára felvihogtam, ahogy elképzeltem, hogy szidod embert, ő meg jól tűri horkolva…
egy barátnőm mesélt egyszer ilyet, hogy belealudt a pasija a vitába, ő meg kárpált vele, majd álmában nekiesett olyan brenkó volt, és persze a pasi a verést is végigaludta… ilyenek ezek mind…
az tényleg szép, ha megnyerte a versenyt, mondjuk annak függvényében, hogy hányan és kik indultak….
Kép? Imádok horgászni én is, rakjál már valami bazi halról képet ahogy az urad büszkén fogja vagy valami hasonló témájút.... Blanka gyönyörűűűű… cukker kiscsaj, lehet mégis kéne nekem is egy lány…
Jim!
Mi az, hogy ne igyak már?! A virágnak megtiltani nem lehet, tudod….
Gondolkodtam amúgy, hogy írjak e sömöst, de arra jutottam, hogy és mit csinálnánk? Halálra fikáznánk egymást? (sanszos)
Amúgy szerintem tényleg látványosan kisebb a fejed, én is ilyen típus vagyok, ha elkezdek fogyni, hirtelen lesznek arccsontjaim…
Bevallom biztos voltam benne, hogy a méhgyula bárdjával a fejed felett megállod a szexelést, de nem álltad meg. Király vagy.
Toncsi!
Szia! Naná, hogy beférsz, én például még egyáltalán nem fogyóztam csak locsogtam itt eddig, úgyhogy bőven…
Judit!
Ne már! Dehogy vagy te gyenge láncszem, én akkor már sokkal inkább…. Amit te csinálsz azt nagyon kevesen bírnák, úgyhogy pont hogy tök Xéna vagy, hősnő…. Esetleg a „12 dühös ember” a csoportnyomáshoz? Bár az film..vagy legalábbis én csak filmen láttam…. majd még gondolkodom rajta, biztos jut még eszembe, írok majd… egyébként szívesen segítek neked bármit ha tudok, szólj csak, és megírok helyetted egy-két dolgot ha tudok, tényleg, folyton évfolyamelső voltam, úgyhogy jó lesz, ne aggódj.. és tényleg nagyon szívesen csak szólj…
És csajok! Holnap kezdem a juharszirupos trutyiivós diétát, úgyhogy kéretik szorítani lécci, mindenki! Egyben csinálnék egy felhívást: ha bárki ehelyett tud bármilyen olyan diétát, ami hasonlóan gyorsan, hasonlóan sokat fogyaszt, és esetleg juharszirup helyett mondjuk például unikum van benne, az szóljon villámgyorsan!!! Mert akkor persze váltok.
jó éjt.