Sziasztok!
Edi: Én is láttam őket és az én szemembe is könnyek szöktek... Hihetetlen, mennyi erő van bennük.. viszont ott voltak a számok is. A rákos gyerekek 70-80%-a meggyógyul!! Ez a szám nagyon-nagyon jó!!! Persze az embert nem vígasztalja, ha pont az ő csemetéje esik bele abba a 20-30%-ba..
no mind1..
Anyós téma: én nagyon(tényleg!!!) jól megvagyok az anyósommal. Bár a hétvégén kissé berágtam rá.. Folyamatosan nyaggat minket, hogy mikor lesz már unokája. Nem tudja, hogy beindult a projekt. Az én szüleim se tudják. Épp elég az a "stressz", amit saját magunknak okozunk ezzel, nem kell még az is, hogy 2hetente megkérdezzék "Na van már valami???!!!" Gondolom ez ismerős.. Szóval az állandó kérdezgetéssel, meg utalgatással eddig nem is volt túl sok bajom, de most...
Már odáig jutott, hogy ki fogunk csúszni az időből(a biológiaiból).. (megjegyzem, 26 vagyok.. Nem gondolom, hogy időn túl lennénk, ha akár 2-3 év múlva látnánk is hozzá, de mind1.. ) Meghogy nehogy lombik legyen a vége, meg ne gondoljam, hogy ez egyből össze fog jönni... No nem sok kellett hozzá, hogy letorkoljam, de illedelmes és tisztelettudó voltam, meghallgattam, és megpróbáltam megnyugtatni, hogy lesz unokája, hiszen tervben van, nem kell aggódni. Viszont legbelül így érzem magam:
Na most jól kiírtam magamból.... Remélem jobban leszek egy kicsit, de nagyon felhúztam magam rajta, és minél többször gondolok rá, annál magasabbra szökik a vérnyomásom. Tudom, hogy nem tudja, hogy dolgozunk a projekten, de akkor is.. Azt gondolja, hogy ha piszkál, hamarabb lesz, vagy mi?! Komolyan nem értem... Nagyon remélem, hogy nem leszek ilyen a nagymamaság előtt.... És tényleg nem azért van bajom vele, mert az anyósom, csak ez az egész.. ahh.. kár felhúznom magam rajta megint...
Közeleg a pé, úgyhogy férjecskémmel megszeretgetjük egymást.. Beszereztem néhány filter cickafarkfű teát, és minden este megiszok 1 csészével. Meglátjuk, segít-e.
Allergia múlóban, úgyhogy minden kezd klappolni.. Mennem kellene a hónapban nőgyógyászhoz. Rákszűrés is aktuális lenne.. Arra gondoltam, hogy pé utánra kérek időpontot..
Vitamin: én Gravidát szedtem, volt egy kis székrekedésem tőle, de nem komoly. Most Femibion-t szedek. Semmi mellékhatás. Ha gondoljátok, próbáljátok ki. 2féle van. Az egyik a terhesség előtt és az első hetekben használatos, a másik később. A gyógyszertárban biztosan segítenek.
Na elteszem magam holnapra.. hosszú lesz a hetem...
Mindenkinek kellemes estét/éjszakát!