Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint sikerült jól elmaradnom.
Ati az utóbbi napokban nem is alszik napközben csak szúnyókál, minden apró zajra már lenditi is a kezeit a levegöbe. Biztos valami idegrendszeri dolog lesz, remélem visszatér majd az alvása a régi kerékvágásba.

Ez a szülés video jó kis kreálmány.Hát nekem Atikával olyan erős tolófájásaim voltak, hogy egy két kiáltás is elhagyta a számat. mosolyogni nem nagyon tudtam volna.

na most csak ennyire futotta az erömből időmből. Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!

Nagyon hüvős van fázok,esik az eső,ugy hogy egész nap kisem mozdultunk a jó meleg szobából!
Máté nyügős volt ma,ment volna ki a levegőre de sajnos nem lehetett!
Igazi télies idő van,nem szeretem!!!

Judit!

Várjuk a beszámolót!Merre voltatok nyaralni?

Katlina!

Nagyon jó az ágynemű!Robika örült neki?

Tündi!

Mit mondott a doki néni?Remélem minnél hamarabb meggyógyultok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Megérkeztünk...egy "kis" adag hoeos bogyóval.4000ft-ot fizettem,és még egyik gyógyszer nincs is meg..
Én jobban odavagyok,mint Luca,de majdcsak kiheverjük.

Andi,hát nem tudom nálunk is hány fok lehetett,de majd szét fagytam..azóta már jóó idő van..még takarékon is jobb idő van,mintha egyáltalán nem menne.

Letti,reméljük hamar visszatér a rendes alvás Atinak.Mondjuk nálunk Luca szinte semmit nem aludt napközben.Kb 2hónapja kezdett beállni neki az alvása..mostmeg megint változtatja :P

Megyek pancsiztatni,majd még bekukkantok ma :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Tündi, én is bevásároltam ma, itt volt nálam a homeós haverom, és hozott két csodaszert :wink:
Az egyik nekünk nagyon bevált, azért is hívtam, mert elfogyott (Csongi tényleg alig látott orvost 2 éve, mióta használjuk). Én meg kértem tőle valamit, ami influenzakor gyorsan meggyógyít, állítólag jó a köhögésemre is..na majd meglátjuk.
Nem olcsó mulatság 10.000 volt a kettő, de hónapokig jó és én úgy vagyok vele, hogy inkább ezt, mint a betegséget és a gyógyszert...

Mongi, hát szerintem ezek a frontok is megviselhetik a kicsiket! Remélem gyorsan helyre jön az alvásotok!

Évi és
Kép
csongianya

Szép night!

Na, én is beizgattam az elektromos hősugárzót. :?

Judit, üdv itthon a kis magyar hidegben :lol: Mikortól melózol?

Liliék csoportjában mindenki taknyos, úgyhogy a továbbiakban nem fogom arra, hogy a gyógyszer mellékhatása :wink: :lol: Adom neki a Cebiont meg a lándzsás utinyüvet, meg orrsprét. Meg az elengedhetetlen átmosás :|

Vali! Gratulálok a sulihoz! Jó lesz az, meglásd! Apa nem volt még piacon? :wink:

Jaj, Andi! Míg el nem felejtem..köszi az esőkabis infót. Aztán itt gondolkodtam, hogy minek akarok én még egy vízhatlan kabátot neki, mikor most vettem egyet szombaton? Tiszta zizi vagyok...mert láttam az utcán :twisted: Meg még örökölt is van....

Tündi! Jobbulást nektek! Ma lekaptam már a sapit-kabit-cipőt...
Kép Kép Kép
Kép

Hát Erika! Nem tudom, kiket kérdeztek, de errefelé nem olyan félősek :?
Lili születésére a mai napig úgy emlékszem, mintha múlt héten lett volna :lol: . Viszont az idekint töltött élete mintha folyamatosan törlődne kifelé :cry: Kár, hogy nem csináltam én is naplót....bár sosem voltam az a naplózó fajta.

No, menek, mert hiányolnak az ágyban :wink: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2008.09.15 19:40-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kéretik feltenni, ki milyen homeót vett!

És mindenkinek gyors gyógyulást!!!!!

Erika! Fárasztóan... Jó lenne már, ha Dév járna és odakint se babakocsiznunk kéne. Mondjuk tiszta nyűgi is voltam... torokfájás, fejfájás, havi...

Jóccakát... !!! Takonymenteset! mindenkinek!
szilbee

Erika!
A zebránál álltuk,ott láttál??Én pedig mindíg figyelek de olyan vagyok mint a vakegér soha nem látok senkit! :( Alma!Nekem jobb lenne a hétvége,ha nem gond!

A korona patikában voltunk,mert Robikának persegés van a combilyán,az orvos szerint befülled,pont a pelus csíkjánál van!Na és kaptunk rá krémet,de nem volt pnteken gyógyszerész úr aki kikavarja így bekültük Szolnokra,de csak 6.30-ra lett volna kész így bementünk érte szombaton!
Jól is jártram mert így kaptam ágynemüt is ami szerintem is ugyanaz mint a Qeullében
Nameg bementünk a Cba feletti kínaiban és vettem Robinak egy itthoni overált kabáttal 4200 helyett 2100 :wink:

Tündi!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mongi!
Biztos gyorsan visszaáll a régi kerékvágásba!
Én bizti bajban leszek ha jön a kistesó mert Robi mellett nem lehet semmit csinálni ha alszik mert rögtön felkel,hát nem tudom kistesó mit szól majd ehhez :wink:

Judit!
Várjuk az élménybeszámolót!

Cleo!
Mi a Jászapáti vásárban vettünk csizmit,de láttam a corában

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Na, Marci lefeküdt, most már tudok írni. A melóhelyről inkább csak olvasgatni tudtam :)

Szóval, a Zaton Holiday Village nevű üdülőfaluban voltunk, ez Zadar várostól kb 7 km-re van. Itt meg lehet nézni a helyet, ha érdekel valakit: http://www.zaton.hr/en/index.php

Úgy mentünk, hogy péntek délután elutaztunk Fehérvárra Anyuékhoz, s onnan indultunk szombat hajnalban. Ez a hely Észak-Dalmáciában van, Fehérvártól kb 600 km. Odafele nagyon jó utunk volt, 7 óra alatt megtettük az utat, úgy, hogy megálltunk pihenni közben. Marci a határig aludt, onnan fönt volt, de jól elvolt, aztán az utolsó 20 percre megint bealudt.

Ez egy hatalmas kemping + apartman telep, egy fenyőligetben, + van ott minden ami csak kell: bolt, éttermek, kávézók, lovarda, medencés strand, játszóterek, teniszpályák... Kisgyerekes családoknak nagyon ideális, rengeteg gyerek volt, még pici babákat is vittek. A tengerpart homokos és lassan mélyülő, és nagyon kellemes volt, a tenger vize melegebb volt, mint a medencékben.

Szóval nem untakoztunk egy percig sem, mi sem és Marci sem :) Marci nagyon élvezte az egészet, bár volt pár nap, mikor délután nem aludt, akkor kissé fárasztó és zizi lett estére... Mint a mérgezett egér, rohangált föl-alá...
Egyszer meg, amikor nem volt hajlandó délután lefeküdni, kimentünk a strandra, és ott a tengerparton aludt el az ölemben, mint egy nagy baba :) De olyan jó volt.

A tenger meg a homokvár építés is nagyon tetszett neki, meg a klassz játszóterek, ahol mindig talált magának játszótársat. Egy német családdal össze is haverkodtunk, úgy, hogy Marci elkezdett játszani a kisfiúval, mi meg beszélgetni az apukájával (gyakoroltuk az angolt :) Aztán többször is összefutottunk velük.
Amúgy rengeteg magyar is volt.

Nekünk félpanziónk volt, a kaja is finom volt, és nagy választékkal.

Megnéztük a közeli Zadart és a szomszédos Nin városkát.

Nagyon jó idő volt (30 fok) végig, éjszakára sem hűlt le a levegő.

Szombaton elindultunk haza délelőtt fél 10-kor, 24 fokban, aztán a hegyek között egyre hidegebb lett és esett az eső. Dugóban is álltunk többször, ezért csak délután 5-kor értünk Fehérvárra. Marci az utolsó másfél órát már elég türelmetlenül viselte.

Tegnap jöttünk Szolnokra, hát ma reggel elég kiábrándító volt melóba jönni a 8 fokban, szakadó esőben :(

De nagyon klassz helyen voltunk, bármikor visszamennék oda :)

Íme pár kép

Itt laktunk, a felső apartmanban:
Kép

Marci a tengerparton:
Kép Kép

A német barátjával:
Kép

Ilyen volt a strand:
Kép
judit_79

És a gyerekmedence:
Kép Kép
Pónilovaglás:
Kép
Nin város:
Kép Kép Kép

Zadar:
Kép Kép
judit_79

Jó reggelt!

Már megint esik :? ez már így is marad :( ?

Szilbee,sinupret,és euphorbiumcomp.-Heel; amit kaptunk.Láttam agyógytárban homeós könyvet 490ft-ért azt hiszem meg fogom venni!
Te is taknya kórban szenvedsz?

Évi,te miket vettél?Eü kártyát elfogad,nem tudod?

Nóri,nagyon klassz szerkókat szereztél be :) Csini csajszi Lilcsi :)

Judit,írigykedem.....Meg is nézem részletesebben,mert jövőre mi is horvátba készülünk.
Nagyon jók a képek,és mindig elcsodálkozom,hogy Marci milyen nagyfiú már! :) És tök jó,hogy homokos volt a part,mert ha jól tudom,sok helyen kavicsos,olyan helyre nem angyon szeretnék menni Luca miatt.

Szép napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina,megy a drukk ma Robikának az oltáshoz!!!

Andi,boldog házassági évfordulót nektek!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hú, Judit, itt ülök hosszú felsőben+pulcsiban, aztán az első kép fürdőruhában... olyan mintha már egy éve lett volna :wink:
Nagyon klassz helyet találtatok! Ha ilyen lett volna a miénk tavaly, akkor talán apának is más lett volna a véleménye Horvátországról :?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és Marci tényleg nagyon nagy fiú!!!

Tündi, ez a haverom szerintem csak maszekban természetgyógyász (hm, egyébként katona :wink: ), egyszer rábeszélt erre a termékre, és nekünk annyira bevált, hogy ennél maradtam. Homeós elven működik, mindjárt belinkelem, hogy mi mit használunk. Szóval nem reklámozni akarom, mert semmi előnyöm nem származik belőle.
Egyébként a homeos cuccokkal úgy vagyok, hogy van ami az egyik típusú gyereknek válik be, van ami a másiknak, nagyon egyén függő.

Nóri, de csini ebben a ruciban Lili! Nagyon jó ez a kabát, hol vetted?

Évi és
Kép
csongianya

Ja-ja, tényleg: Andi nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!

Hm, ebből eszembe jutott, hogy sorra kell hívogatnom az Edit ismerőseimet!

Évi és
Kép
csongianya

Judit! Nagyon jók a képek! Szép helyen voltatok! Én is szívesen mennék... :D

Andi! Boldog Házassági évfordulót! :D

Katlina! Drukk a szurihoz!!

Tündi! Nem. Nekem már 4. alkalommal durran be a torkom. Legyengült az immunrendszerem...

Nóri! Klassz cuccokat szereztél be a csajszinak! :)
szilbee

Judit,tudnál írni kicsit bővebben az apartmanokról,meg hogy mennyibe került,hol foglaltátok le..mert angolul van,és nem igazán értek belőlle semmi :? :oops:

Évi,értem,még lehet maszekban is vennék neki,ha gond lenne vele.Ma lehet megint meglátogatom a keresztanyukádat,mert venenm kell egy szandit idebentre Lucának,ugyanis az adidast leveszi a lábáról,mert tépőzáras és feszt játszik vele.A padló meg elég hideg :?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Itt van amit mi szedünk:

http://en-ergy.hu/wwwshop/?p=productsMore&iProduct=1

De érdemes előtte vele konzultálni, mert lehet, hogy éppen mást ajánlana. Tündi, ha érdekel, akkor "összehozlak" vele.

Biztos keresztanyám lesz a boltban, mert az eladó csaj lebetegedett (mondjuk nem csodálom, szerintem anorexiás lett). Hm... lehet, hogy megismer, ha nem, akkor említsd meg neki, hogy ismersz :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Judit: nagyon jók a képek! Láthatóan Marci is nagyon jól érezte magát.

Szilvi: :( Sajnálom a torkod.

Nekünk még mindig nincs őszi cipink, Elefantent néztem Nyíregyen, de az is 8000 volt. Az tetszett benne, hogy nem merev volt a talpa....Lehet, hogy megbánom, hogy nem vettem meg? :roll: :roll:

Andi: Nagyon boldog házassági évfordulót! Valami program lesz?

Nóri: Lilcsi csoda csinos! :P

Évi: Szabolcsi az alma.

Katlina: Rendben, jó a hétvége. Igen, valszleg akkor mentetek a CBA-ba.

Az ősz elhozta új parámat, hogy hogyan öltöztessem Rékát, hogy ne fázzon. Eddig ilyen nem volt. Foggalmam sincs. C&A-ban néztem neki kisdzsekit, de úgy ordított (utál öltözni), hogy gyorsan elvettem róla. :lol: Van egy vastag polár kiskabát.....sztetek vegyek kisdzsekit? Vagy bélelt széldzsekit? Vagy ha így haladunk lassam megvehetem az overált. :shock: :shock: :shock:

Dobok egy képet az első őszi szerkónkról. Olyan nagylány benne. Valszleg a vastag ruharéteg miatt.

Kép
jaimee1

Erika! Öltöztetés terén én is folyton elbizonytalanodok évről évre... aztán persze mindig belejövök.
Lényeg a rétegesség, ha mégis melege lenne, le tudj veni egy vékony réteget.
Mi reggelenként mikor kocsival megyünk farmert, rövidujjú bodyt, vékony pulcsit, zoknit és egy eskőkabátot adunk rá + sapit.
Ha babakocsival együnk valahova, akkor annyiban változik a dolog, hogy vastag kabát, sál és harisnya.
Ha marha hideg van, vagy szeles az idő, akkor bélelt nadrágot kap a legény. És most már mindig van bekészítve egy vastag pléd is.
szilbee

Ja igen! A Dávid vonalzóján látszik, hogy szoktuk öltöztetni reggel... + a széldzseki... vagy esőkabát vagy mifene...
szilbee

Sziasztok!
Mostanában olvasó üzemmódban vagyok...

Tündi, elsuhantunk mellettetek, amikor mentetek be a kapun, dudálni akartam, csak nem találtam :oops:
lázatok is volt, vagy csak nagyon náthásak vagytok? mondjuk az is épp elég...

Erika, Rékus egyre jobban elvan a fölé lógatott színes játékokkal :D
Kép
úgyhogy 10-15 percre már ott is lehet hagyni napközben :D
ti jobban alszotok már? milyenek az éjszakáitok?
ja igen, én kezdettől fogva nem bírtam hallgatni, hogy Réka sír, a szívem szakad belé, eleinte én is bőgtem olyankor :cry: :oops:
mostmár nem bőgök vele, de nagyon sajnálom olyankor, ezért egy percig sem szoktam várni a vigasztalással. Állítólag az első 6 hónapban nem lehet elkényeztetni a csecsemőt. Ranschburg Jenő gyerekpszichológustól idézek:
"Az első hat-nyolc hónap a csecsemő igényeinek feltétel nélküli kielégítéséről szól. Ezzel nem lehet elkényeztetni, ez nem majomszeretet! Ha megkapja ebben a fontos fejlődési szakaszban, mit kér, két-három éves korára tündéri, bűbájos gyerek lesz belőle! A stabilitás, a biztonság érzését ugyanis az adja neki, ha elfogadják, szeretik olyannak, amilyen. Egyébként tény, hogy a sokat hordozott, kézben tartott baba háromévesen lényegesen ritkábban kéredzkedik kézbe, mint az, akinek ezt az igényét csecsemőkorában nem elégítették ki." :wink:

Dávidnak boldog hófordulót kívánunk!

Andi, boldog házassági évfordulót nektek!

Judit, írigykedve néztem a képeket! Én is menni akarok... Na majd jövőre! Az apartman belsejéről van esetleg foto?

Mi is fűtünk, egyelőre egy villanyradiátorral az esti fürdetéshez, de úgy tekeri a villanyórát, hogy ajajjj...... sajnos még nincs kész a központi fűtésünk :?

Kép
pimelinda

Erika, Rékának nagyon jól áll ez a piros :) és milyen komoly nagylány már :wink:

Kép
pimelinda

Linda! Ez így is van! (amit Ranshburg mondott) de az önálló alvásra "megtanítás" nem jár feltétlen sírni hagyással, viszont nagyon fontos hogy elsajátítsa, mert egy idő után belekerül egy ördögi körbe,hogy azért nem tud elaludni, mert nem pihente ki magát. Tudom hülyén hangzik, de tényleg igaz! hogy pihentebben jobban és nyugodtabban tudunk aludni, mint kimerülten. Ez teljsen vagy még jobban igaz a csemetékre.

Nagyon édes Réka a képen és az avataron is!! :D
szilbee

Szebb napokat! ...de ezt már unom írni :cry: Tegnapelőtt azt mondták, szerdáig lesz esős idő, tegnap meg, hogy még 7végén is. Állítólag hosszú lesz az ősz, de ha ilyen lesz, akkor inkább nem kérek belőle
Kép

Judit! Olyan jó volt nézegetni ilyen szép napsütéses képeket!! Biztos feltöltődtetek egy időre.
600 km? Az nincs is messze!

Erika! +1 réteg kell a gyerekre, mint rád. De amúgy az a lényeg, hogy melege ne legyen, mert akkor fáznak meg, ha leizzadnak, utána meg hideg éri őket.
Nem a sötétebb szín miatt látszik Popi nagylánynak? :wink:

Évi! Mostanában -meg nyáron is- a Cosmos cityben vásárolok Lilinek. Uilyen kabátot kínaiban is láttam, de drágább volt :shock:
Este (hajnalban :? )eszembe jutott valami, és leizzadtam hirtelen az idegtől, majd írok privit.

Andi! Még sok-sok boldog évfordulót nektek!!!
MOst a Lidl újságjában láttam gumicsizmát, textilbéléses és meg lehet kötni a szárán. De hogy milyen vastag a talpa.... :roll: ?

Katlina, Robikának szorítok!

Tündi! Ne vedd meg a homeós könyvet! Nekem megvan, majd beszkennelem és elküldözgetem neked!

Nekünk iszonyú éjszakánk volt. Alig aludtunk. Lili csak forgolódott, nyögött. Utána behisztizett, mint múlthéten Marika néninek, azt hittem, rosszul lesz :x . Kis hideg víz megint jót tett :? . Aztán meg a sírástól belevesedett az orra, utána az szörcsögött neki. Szóval 1-től 3-4-ig 10 perceket aludtunk. Lehet, azóta Lili is ledőlt egy matracra és alszik....nem csodálkoznék rajta.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Andi! Sok boldogságot a házzasági évfordulótokra!

Hajni! Akkor neked sem egyszerű! Húzós lehet a 7 órás kezdés :( Remélem, Franci hamar hozzászokik majd a dolgokhoz! Biztos elmaradnak majd a hisztik is. Ja és régen a laktanyánál volt ovi-bölcsi, persze már rég bezárták!
Tesióra: páromnak ugyan nincs ilyen kötelező jellegű, de azért az jó neki, hogy munkaidőben legálisan elmehet futni egyet, ha kedve van! 8)

Ezen a héten sincs itthon, most épp Várpalotán van. Úgyhogy én jövök-megyek Marciért. Tegnap volt is lelkifurdalásom, mert fél 5-re értem oda, és már csak ő volt ott egyedül. :(
Persze, másokat elvisznek a nagyszülők, meg mit tudom én. Én már a bébiszittert sem tudom küldeni, mert ő meg elment tanulni más városba.

Képzeljétek, Marci megkapta első biciklijét :) Csak sajnos az idő nem olyan, hogy lemehessünk biciklizni... Talán a hétvégén...
Nálunk még nem kell fűtés, tartja a lakás a meleget, de a bölcsiben pl. már befűtöttek.

Katlina! Szerintem is klassz lett a hajad, és a színe is szép. Ja és az ágynemű nagyon tuti! Marci is imádná :wink: De neki már van 2 garnitúra :)

Nóri! Lilcsi nagyon csini az új ruháiban! Őszi cipőt nekünk is kellene venni. Én is úgy vagyok vele, hogy már alig emlékszem, milyen volt, amikor Marci még pici baba volt. Sajnos :( Még jó, hogy van az a rengeteg fénykép...

Tündi! Nézd meg ezt, én innen foglaltam. http://www.adrialin.hu/ueduelofalu-holi ... _6688.html
Itt sok info van magyarul.
Ez egy német internetes utazási iroda (de magyarul kommunikáltam velül) izgultam is, hogy működni fog-e, de minden rendben volt. Mivel euróban fizettem, nagyon megérte (az alacsony árfolyam miatt)
Itthon az Ibusznál is lehet ugyanoda foglalni, de náluk pl. drágább lett volna.

Egyébként, ha úgy gondolod, én is szívesen talizok veled meg Lucával ha épp nincs társaságod :)

Össznépi taliban is benne vagyok, nekem csak a 27-e nem jó, mert akkor leltározunk. (bár remélem, nem egész nap)

Melinda! Nagyon édes ez a kép :) Otthonról teszek majd fel fotót az apartman belsejéről!
judit_79

Évi,szólok ha esedékes lesz a homes dolog,köszike előre is! :) Délután meglátogatjuk tutira keresztanyudat,madj mondom neki,hogy ismerlek :wink:
A linket meg átnézegetem rendesen,csak msot melóm is van egy kevés..de már belesasoltam,de jobban bele akarok mélyedni.

Erika,hol van Szolnokon C&A?Benéznék oda is milyen felhozatal van babarucikból..Réka tényleg nagylányos.de hisz az is már :wink: :)
Az öltözködéssel én is bajlódok,aztán valahogy megoldódik..a ruhái egy részét is átválogattam már,de és egy csomó midnent be kell szerezni,mert ugye a tavjiak igen kicsik már neki :roll: Még jó,mert akkor újszülött volt,most meg mindjárt szülinapot ülünk :)

Linda,ne csak olvass hanem írj is! :) Majd legközelebb dudálsz :) Ezt a mondást én is ismerem,és lehet benne valami.Tök jó,hogy Rékát így lekötik a játékok.Luca kicsinek alváson kívűl egy percet sem maradt a kiságyban,mert ha beraktuk már ki is nyította a száját,sőt napközben még aludni sem volt hajlandó.Jól siekrült róla a fotó :) Mondjuk amugy is egy kis tünemény :)

Nóri,köccike a hogy átküldöd :) Nem semmi éjszakátok volt..Luca is hozta formáját..fél6kor már amugy is kukorékolt:( És hát éjjel is felkelt egy jó párszor :?

Kép
Kép
tundi24

Linda: Akartam már mondani, klassz a blogod. És tök jó a design-ja, nem olyan amatőr, mint az enyém.

Nóri: A plusz egy réteg elvet ismerem, dehát nem ugyanazt hordjuk. Pl. termó pulcsi, alatta rövid ujjú body...Nekem illlyenem nincsen... :D Oké, oké, értem, mire gondolsz, tavasszal ez volt az elvem és meg is nyugtatott, de most olyan hideg van....
jaimee1

Tündi: Még sehol, októberben nyílik, mi Nyíregyen voltunk. Most csak téli sapit és harisnyát kaptam neki, valahogy 74-80-as méret nem nagyon volt semmiből, ami tetszett volna. Úgy tűnt, ki van fosztva.

Nóri: Mi is sokat voltunk talpon az éjjel, Apa morgott is, hogy biztos a bableves miatt, amit ettünk vasárnap....Hát lehet... :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.16 11:59-kor.
jaimee1

hsz törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.16 11:59-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat nagyon aranyosak vagytok :)

Andi!
Sok Boldságot Kívánok Nektek!!! Legyen még nagyon sok sok szép boldog évetek együtt!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Megjöttünk az oltásról,Robika hősiesen viselkedett egy hangja nem volt :wink:

Viszont nekem iszonyatosan fáj a fogam,fogdoki meg csak csütörtökön lesz :evil:

Andi!
Sok Boldog Házassági évfordulót,legyen még nagyon sok

Judit!
Nagyon jók a képek!!!!!!

Linda!
Nagyon szép islány Rékus,én is benéztem a blogodba

Taliban benne vagyunk mi is,tul.képpen akármikor jó

Kép

Kép
katlina

Ja Nóri!
Klasszak a ruhák,és a cipe is!!!!!!!
Készülnék ám hozzátok is ha nem zavarunk,igaz meghívásunk nincs,de csak zavarnánk valamikor egy röpke fél órára :wink: :oops: :D

Kép

Kép
katlina

Jaj, Katénkám! Dehogy zavartok!
Már a múltkor majdnem megsértődtem :P , hogy csak szülőtársadékhoz jársz :lol:
Robi ügyes fiú volt akkor.

Erika! Akkor mindent tudsz, mit borzolod a saját idegeidet :lol: ? Ne légy bizonytalan (mondom ezt én) Ügyi vagy te :wink:
Apa morgott a vasárnapi bableves miatt :shock: :lol: :wink: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Pontosítok...nem tudsz mindent :lol: , csak az öltöztetésről sztem a lényeget....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri:.....úgy értettem. :lol: :lol:

Taliban mi is benne vagyunk!
jaimee1

Linda! És köszi a hófordulós köszöntést! :oops: :D
szilbee

Jájjjjj, Szilvi.... :oops: :oops: :oops:

Boldog hófordulót nektek! És boldogságos 11. hónapot!

Kép
jaimee1

Megjöttünk a cípővásárlásból :? még ennyit szaladgálni...Végülis nem a siestában vettetm most,hanem a sebastianoban a teconal,mert leértékelések vannak,és sikerült egy szandacipőt elhoznom nemegészen 4000dt-ért. :)
Majd holnap rakok képet,mert a jányt leadtam a mamánál,és a cip ős ott maradt,megyek én is,csak hazaugrottam a cuccokért.és gondoltam írok is,mert tesóm lehet nem enged géphez :twisted:

Erika,köszi az infót! :) A Brendon is okt.10én nyílik,már ki is van pakolva a volt ficánka a pelikán alatt,azt hiszem ott lesz!

Szilbee,boldog hóferdülőt Dávidnak :) :) Nemsokára ti is szülinapot ültök :) .De 10ik hónapnál jártok ugye? :oops:

TALI:okt.11-e nálunk?? Kinek jó ez?

Menek még azért lehet bekukkantok,a függőségem :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Csajok.köszönöm szépen a köszöntéseket!!!!arik vagytok.cupp :)
....majd még jövök :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: igen, 10 hónapos Dávid. Szóval 11. hónapját kezdte ma ....kb délben, ha jól rémlik.

9 Réka
10 Dávid
11 Lucuss

Én úgy tudtam, Brendon a buszpályán lesz. :shock: Egyébként mindegy, sűrű vásárló nem leszek ott. :( Ingyen szállított házhoz eddig is 5000 Ft felett
jaimee1

Erika,bocsi.. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Hall!

Írtam ám már korábban, de Dávid kinyomta a gépet. :twisted: :twisted:

Szóval Köszi Mindenkinek a köszöntést!
:D :D Nem azééé írtam ám korábban Lindának, csak tök égő volt hogy felköszönti Dávidot én meg meg se köszönöm.... :oops:

Petri! láttam ám hogy bent voltál ma!!!!!! miért nem írsz??? :cry:

Igen 10. hónap.

Na gyorsan elküldöm a hsz-t mert Dávid közeledik.....
szilbee

Petri, én is láttalak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tündi: Miért is? :)

Szilvi: Ne is mondd...Réka imitálja, ahogy verem a billentyőzetet, nagyon édes, de már legalább kétszer kék halált hozott rám.....

Hétvégén ünneplitek a WeddAnn-t?

Akkor tali helyszín hol? És ki jönne? Kellene egy táblit alkotni. Nehogy azt legyen, hogy eljön a tali napja, oszt senkinek sem lesz jó....Megjött Apaaaaa!!!! Hurrráááááá!

Jaj, mi történt ma velünk....elmentünk sétálni. Réka útálta, amit mégértettem, mert hüvös volt, rajta egy rakat ruha, folyton a szeméba csúszott a sapi....nyafi, nyűgi, minden volt. Na, én is örültem, amikor visszaértünk. A kapuban vettem észre, hogy elveszett az egyik kiscipi. ÁÁÁÁÁ! Sebaj, nem lehet messze, az előbb még láttam a lábán. Karba kaptam, elindultunk kocsi nélkül. Énáááááááááááááááááááállat. A Balassa és a Dobó sarkán találtam meg vagy 10 perc sebes gyaloglás után. Ugyanennyi volt vissza is. Lyányom lábán nincs cipő, eső szitál....Úgy szégyeltem magam, hogy ilyesminek teszem ki....Nézett is rám egy nő, hogy mit művelek..... ÁÁÁÁÁ! Na, megyek! Szép álmokat!
jaimee1

Dávidnak Boldog Hófordulót!!!!
Igazi nagyfiú már! :wink:

Nekünk szerintem jó az ídőpont!

Erika!
Lesz még ilyen,hidd el :wink: ,szitáló esőben tekertem haza mint az őrült mert épp bicóztunk,szerinted rólam mit gondoltak :?:
Tegnap meg esőben sétáltunk,igaz talpig felöltözve,dehát milyen felelőtlen szülő aki kiviszi a gyereket esőben??!!-hát én meg még egy jó páran akik nem bírják ézni ahogy a gyerek benn szenved

Kép

Kép
katlina

Katlina! Köszi neked is! :)

"Fenn a kezem jelentkezem!" Én is ilyen elvetemült szülő vagyok, aki kiviszi esőben is a gyerekeket sétálni. :lol:
szilbee

Sziasztok!

Erika,eddig úgy volt,hogy nálunk lesz a tali..legalábbis ez az utsó infóm erről!A bocsánatot meg azért kértem,emrt félreértelmeztem amit írtál a hónapokkal kapcsolatban :)
Szilbee biztos csinál nekünk róla táblit,ugye? :oops: :wink: Szépen kérjük Szilbee!Légyszi,légyszi :) :)

Eső miatt meg ne aggódj,mi is voltunk kint,vásárolni is voltunk :P

És íme a benti cípőnk Kép
Ezt eddig legalább nem szedte le,remélem nem is fogja!

Menek kicsit dógozgatok..

Kép
Kép
tundi24

Móning!

Megint rémes éjszakánk volt....áh, hagyjuk is. :?

Éjszakánként egyre többször felriadok, hogy hol van RÉka. :shock: Úgy rémlik, hogy velünk volt az ágyban, de ilyen még soha nem is volt....Most éjjel fel is ébresztettem Apát, hogy nem találom. :shock: :shock: Persze az ágyában szuszogott, magától aludt el végül sok nyöszörgés után....Szépen lassan becsavarodom. :lol: :lol:

Tündi: Csini cipi! Nekünk mamuszunk van, illetve inkább még tutyi, de ezt sem tűri a lábán a lyány.

Hangulatom is kb. olyan, mint az idő, mindjárt itt van piri.
jaimee1

Tündi! Oké... de nem garantálom, hogy naprakész leszek. No meg hát hogy egyáltalán mi tudunk e menni... nem tudok én egy hónappal előre tervezni.

Jó a cipe! 8)
szilbee

Sziasztok!

Hú, de klassz ez a kis cipő, Tündi :wink: Jól lehet benne világot felfedezni :wink:

Jaj, Erika, még mindig az alvással küzdötök? Kitartás, lesz ez még jobb is!
Csongi ma reggel alig tudott felkelni...

Ja, majd ha lesz egy kis időm, én is jövök egy kis tanács kéréssel...tegnap kicsit kétségbe estem :?

Évi és
Kép
csongianya

Erika,tudom nem vígasztal,de a mi éjszakánk is borzalmas volt..Luca 10percenként kelt fel:(

Szilbee,majd meglátjátok,hogy tudtok-e jönni!!De azért előre is köszike a közreműködést!!

Évi,mi a gond???Gyere és mesélj!!!

Judit,tegnap el is felejtetttem mondaai,hogy köszike az invitálást hozzátok,lehet majd élünk vele! :)

Jjudit,majd börzével kapcsolatban szeretnék veled konzultálni,egyik ismerősöm szeretne veled róla beszélni!

Köszönjük a cipellős dicséreteket,egyenlőre nem szedi le a lábáról :)
Ja ,és szülinapra kis motor beszerezve,ráült,nézegette,de elraktam :) majd 5én megkapja,emrt akkor tartjuk a partyt :)

Kép
Kép
tundi24

No akkor küldjétek el nekem pü-ben, kinek melyik időpont a jó! Azért priviben, mert azt talán nem kavarom el, mint a mail-jeimet... :roll: :oops:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?