Képzeljétek
Unokanővérem babát vár, kislányt, most van a 32. hétben (vagy akörül). Most költöztek egy 3 szobás lakásba, és nem csinálnak babaszobát!!
Mert a srácnak szüksége van dolgozószobára, és azt akarják majd gyerekszobának, ha a pasi végzett az aktuális munkáival.
A babát ha megszületik mózeskosárban fogja altatni, és viszi magával minden nap a GALÉRIÁRA (nincs korlátja), ahol ők alszanak. Szerinte ez milyen jó, mert mindenhová viheti magával, ahol épp dolga van a lakásban. Kérdeztem, hogy mégis meddig akarja mózesben altatni, mire ő: ameddig belefér
Nos csak Jázminbó kiindulva, én őt 6 hetesen találtam először keresztben a kiságyban, és azóta is rendületlenül kóricál benne álmában. De egy mózesben hova lehet tekeregni? A kisbaba eleinte főleg a kiságyban van, és ott kezd elindulni a mozgásfejlődés (szerintem, meg a tapasztalataim). De egy kis kosárban hova mozog?? Legalább ideiglenesen a galéria alá rakna egy kiságyat. De nem, mert akkor éjszaka le kéne mászni. Miért nem alszik lent egy kis ideig? Nem, mert akkor a pasija...
Szal nekem ez így tök fura.
Alap dolgokkal nincs tisztában, és nem is néz utána, mert van elképzelése, de többnyire téves. Kérdeztem pl, hogy kell e neki a mellszívóm, én ugye alig használtam, de neki jól jöhet a fejéshez. Tök új, Aventes, 15 ezer, de ingyen nekiadnám. Ő meg azt hitte, hogy a baba szopik amennyit szopik, azt jóvan. El sem tudja képzeni minek fejni, ha úgyis szopizik a baba.
Fórumokra nem jár, mert ott csak ijesztgetik az embet, rám is furán néz, pedig sokat tanulhatna.
Ruhát csak használtan kap (tőlem is, mert én aztán termeltem jó iker-adagot).
Nekem olyan örömöt jelentett csinosítgatni a szobájukat, sőt még ma is. Szeretek babarucit nézegetni, venni. Nekem fura, hogy ha egy utolsó trimeszteres anyukát ez nagggyon nem érdekel...
Babakocsit sem akar használni, csak hordozókendőt. Megnézem majd amikor a 6-7 kilós gyereket, plusz 3 bevásárlószatyrot cipel a 150 centis csajszi.
Nekem ezek a dolgok kicsit olyan hippisek...