Jó reggelt!
Ártemisz napok óta 5x eszik naponta, este fél9től reggel 6-7 ig alszik. És nagyokat alszik. Néha megijedek, hogy jól van-e, hogy nem kér gyakrabban enni. De közben persze fent van kaja után másfél-2 órát is, jókedvű, és szerintem "jó húsban is van", de kicsit megijesztettetek a ti 6-7 kg-os babáitokkal, akik még emellett is növekedési ugráson mennek keresztül... Ártemisz tegnap volt 3 hónapos, és most olyan 5300 gramm körül van. (nincs otthon mérleg, csak velem együtt méreckedünk és abból saccolok, de általában be jött eddig amikor mentünk a doktornénihez).
Tegnap voltunk "babazsúron", az egyik ismerős kisfiúnak volt 1 éves szülinapja. Féltem, hogy Ártemisz majd végigbőgi, de képzeljétek, hogy már 2 órája fent volt mire odaértünk, és olyan érdeklődően nézegetett végig egy hang nélkül, pedig hatalmas gyerekzsivaly, hangzavar volt, hogy nagyon büszke voltam rá
Ami azt illeti én itt nagy harcot vivok a faluban. Itt bár csak 20 fok van, mindenki örültnek néz, hogy ilyen "hidegben" kiviszem a gyereket sétálni...
Márpedig nekem feltett szándékom, hogy levegőztetem ha törik ha szakad mindennap. Persze én is félek, hogy nehogy megfázzon, de jól felöltöztetem és kész. Tegnap vettem esővédőt is a kocsira!!!
Ti overallt hány fokban adtatok rá? Nekünk még nincs overallunk...De tegnap voltam nézelődni és nem is láttam itt sehol...Talán majd otthon veszek.
A hozzátáplálást én 6 hónap után tervezem elkezdeni. Találtam a neten egy jó kis babaszakácskönyvet, ott le is van irva részletesen, hogy hány hónaposan mit lehet majd adni neki, nekem az elég szimpatikus, azt hiszem azt fogom követni.
Nálunk nincs koszmó hálá Istennek
Pat! Nagyon szép a vendégházatok! Lehet, hogy jövőre be is jelentkezün hozzátok, ha megyünk haza majd a férjemmel. Idén csak Ártemisz és én megyünk majd novemberben. Gyönyörűek a virágaid!
Ami a nyaralást illeti, itt nálunk már vége a szezonnak, október 1-én megy vissza az utolsó repülő Magyarországra. De ha jó időt akartok, akkor minél délebbre menjetek, Kréta, Rhodos, stb...Ott később hül le az idő.
Már kezdek aggódni, a kicsim ma még csak 1x evett reggel 7kor, és most már másfél orája alszik miután voltunk sétálni, és nem kéri a tizórait...megnézem már mi van...