Sziasztok!
Hát, nálunk úgy tűnik, beütött a bárányhimlő. Mondjuk még nem biztos, mert még csak néhány piros folt volt este a megfelelő helyeken, valamint némi láz. Majd ma eldől, mi ez.
Remélem, ha ez is lefut, akkor végre a végére érünk az idei téli betegségsorozatnak. Remélem, a jövő héten már tényleg tudunk kirándulni menni. Az idő is csak jobb lehet ennél. Legalábbis ami eddig itt volt, az borzasztó. A kocsik mind egyszínűek a sártól. Ha törlöm az ablakot, és esnek rá újabb cseppek, összemaszatolják az üveget. Mintha sár esne az égből.
Juj, de elegem van az idei télből.
Szerintem mostantól mindenki írja be, hogy konkrétan mely napok jók számára a közeljövőben, és kb. hány órakor találkozna szívesen. Aztán a legtöbb szavazatot kapott napok közül kiválasztjuk majd azt, amikor az időt is jónak ígérik, és aznap menjünk. A helyszínnek még mindig a budai hegységet javaslom, mert van betonút, játszóterek, látnivaló, stb. Találkozóhely lehetne például a 158-as busz (a Moszkva térről indul) végállomása. És onnan indulhatnánk valamerre. Arra, amerre normálisnak látszik az út. Csak úgy felfedezgetni. Aztán a következő alkalommal már tehetnénk tervezettebb túrát is. De szerintem a gyerekek miatt mindenképp muszáj lesz néha megállni (és piknikelni
).
Konditerembe igyekvők! Tudjátok, mi az, ami még a konditeremnél is jobb? Összetettebb, nem csak izmosít, de frissít is, stb... A vizi aerobic. Angliában voltam fél évig au-pairként, ott jártam a helyi uszodában vizi aerobic-ra, és egyszerűen szuper volt! Annyira vidám és mozgós dolog, totál átalakítja az alaphangulatodat. És nem érzed küzdésnek (pedig fölér a víz ellenállása egy kondigép súlyaival), mert annyira jó móka! Már Pesten is lehet találni, asszem "aqua aerobic" vagy "hydrobic" néven fut. De lehet, hogy "vizitorna". Ha Pesten laknék, biztos járnék ilyenre. Még terhesen is ajánlják, akár az utolsó hónapig, mert semmidet sem terheli le túlzottan. És mégis hatékony!
Nos, kinek melyik nap jó és hány óra?
Nekem keddtől kezdve (mert addigra csak véget ér a bárányhimlő) bármelyik nap teljesen jó. Legkorábban fél tízre tudok felérni. De tíz óra jobb volna.
Hely javaslat: ld. föntebb, de ha ennél is könnyebbet akarunk első körben, akkor: rövid séta a Várban, esetleg onnan át arra a hegyre, ahol a Csillagvizsgáló van. Ciki, de nem tudom, az a Gellért hegy-e. Asszem, igen.