Sziasztok!
Reg nem jartam mar erre
Sok minden osszejott mostanaban. Igy alig maradt idom netezni.
Angela!
Koszi az erdeklodest.
A mutet jan. 30.-ara esik. Ugy nez ki meg aznap hazajohetek, ha nem jon kozbe semmi komplikacio. Ha ugyes leszek talan meg chat-elni is jovok
)
Nagyon ugyi a lanyod. Az en nagyobb lanyom is het honaposan kezdte ezt csinalni, 11 honaposan mar egyedul ment.
Mon!
A horcsog nagyon jo otlet volt.
Igy megnyugodott mar Flora? Hogy tetszik neki a horcsog?
Nekem is volt anno horcsogom, mi Fricinek hivtuk, igaz idokozben kiderult hogy lany
)
Drukkok mennek, hogy iden legyen hazatok.
Gwen!
Szerintem nem a hatso dekoraciotol jo a kep
Kati!
Kipihenes
Cipo
vagy inkabb
Tudod a ferfiak ilyenek, meg van az elhatarozasuk, aztan jon egy 15 honapos tudner aki meglat egy cipocsket ami tetszik neki es egy mosollyal leveszi a hatarozott ferfit a labarol es az ujjakoze csavarja
)
Solya!
visszaut
Zsike!
Nagyon edes a lanyod a kepen
Mi is tobbnyire ket hetre szoktunk Magyarorszagra menni, sajna tenyleg nem osztogatjak itt a szabadsagokat. Igaz volt mar olyan is hogy sikerult 3 hetre mennunk.
Kepzeljetek Madike egyre tobbet beszel es mar mindket nyelvet egyre jobban hasznalja. A hetvegen elenekelte a nagyszuloknek a telefonba a kedvencet a Hinta Palintat es vasarnap pedig edesen ebresztette fel az apukajat, odament hozza, megsimogatta es kozolte, hogy : I like you. Mondanom sem kell, apuci szarnyalt
)
Andysj