Sziasztok LÁnyok,
visszaolvastam, de szerencsére sokat írtatok, így lehet, h vmit elfelejtek, pedig jegyzeteltem is!
Némóka: Csenge nagyon tetszik, nagyon szép név!! sajnálom, h nem az volt uh-n , amire számítottál!!
Évi: nagyon szép a pocakod!!
a méretére akkor nem teszek semmi megjegyzést!!
csak ennyit:
!!!
Dorcusz új fotója nagyon aranyos és vagány!!
Monic: nagyon szép a pocakod!!!próbálj nyugis zenét hallgatni, mielőtt elmész, hátha visszaáll a vérnyomid!!
Ditulika: biztos túlvagy a mai inszemen is!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukkhegyek ezerrel!!!!
Kata: nagyon sajnálom, h ilyen szar időben kell kirándulnotok!! remélem nem fáztok meg!!
hétvégénk Aggtelken nagyon jól sikerült. igaz pénteken a 3 órás utat 6,5 óra alatt tettük meg. m3-on 3 baleset volt és egy nagy elterelés, nagyon kivolt már mindenki! este 11re étkeztünk meg. szállás jó volt, bár első este nem volt melegvizünk. gyönyörű dolgokat láttunk: 2 barlangtúrán voltunk , megnéztünk egy várat, egy kastélyt, egy várost, sétáltunk a természetben. szombaton nagyon elfáradtam, szerencsére vas már csak keveset mentünk.
szegény párom viszont elrontotta a gyomrát szombat este . vmi rosszat evet az étteremben. ma otthon is maradt.
ma voltam védőnőnél. semmi nem volt. kicsit vérszegény lettem, de normális, nem kell semmi plussz. viszont sokallta a plussz 11 kg-t . vissza kell fognom magam kicsit. csak rozskenyér, hús mellé inkább sali, sok gyümölcs, este 6 után már nem enni. a normális dolgok, csak hát ha 7-8 -ra érünk haza, nem könnyű betartani a vacsiidőt.
de már csak 2 hét a munkában és otthon már könnyű lesz betartani ezeket + nagy valószínűséggel indul kismama torna közel hozzánk és majd eljárok oda + otthon is torna. én semmit nem tornáztam eddig. kb 4* eddig.