Új privát üzeneted érkezett!

Katerina! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Jelentem:megjöttem, histero, prolaktin, trombózishajlam, kromoszóma vizsg. MINDEN NEGATÍV!!
Elmondtam neki, odaadtam TŰŰ papírját, elmondtam az okt.i MRI-t, amit a rosszullétem miatt kell csináltatni és megbeszéltük: ha minden oké, akkor nov.körül ET.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Szuper!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba! :D Nagyon örülök, hogy minden rendben!!! Hajrá novemberi fagyibabócák! :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Azért az IR-ben nem egyezett a véleménye....

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, végre jó hírek! :D

Én majd jövő héten megyek Szmatihoz, és megbeszélem vele a progi szintemet. Bár nem hinném, hogy bármit befolyásolna...

skrisz72

Pusz Mindenki!

Csak bekukk, gyertek este 9-től chatelni a blogra! :P

tillidian

Miért nem tudok chat-elni, Till??

skrisz72

Sziasztok!

Benéztem csak, megyek visszaolvasni, amíg sül a sütim.

És ma este végre megjött, úgyhogy holnap lesz az első cn, úgy tudom, ha este 6 után jön meg, akkor így kell számolni. Lényeg, hogy megjött :) ennek most örülök.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Babikám: SUPEEEEEEEEEEER!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kromoszómát hol csináltattátok?

Katica: drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Viktu: kismami, hogy vagytok?????????????????
Vendég

Baba,
hurrrrráááááááááááááááá, csupa jó hírek :D

Katica,
++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah,
megsúgta egy Angyalka, hogy holnap előttem vagy beírva K dokihoz :wink: úgyhogy lehet, hogy találkozunk :wink:

KépKép
tobi

Sannah, Kaáliban.

babaimádó
Kép
babaimado

Tobi, mi lesz neked holnap? Mit titkolsz? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Baba,
ez szuper hír!

Alle,
na végre! :wink:

Sannah,
Igen, igen még én is tudom, hogy Tobi elé vagy beírva mára! Én is hallottam! :wink:

Katica,
+++++++++
Vendég

Baba,
nem titkolok semmit :) csak a long kezdést beszéljük meg :wink:

Alle,
örülök neki! milyen sütikét sütöttél?

KépKép
tobi

Tobi,
Duna Hullám a neve, sárga és csokis tészta, meggyel megszórva, megy majd a tetejéra vaníliapudingos krém, meg csokimáz. Kis diétás :D De finom

allegrobarbaro

Sziasztok!

Tobi: sajna nem, új főnököm van, aki nem enged el, szerinte ha orvoshoz akarok menni akkor írassam ki magam betegre. Fiatalabb, mint én 8 évvel és nem kívánom neki elmagyarázni, hogy hova is akarok menni, amúgy is egy tapló és hatalom mániás paraszt. Ez most tudom nem volt szép, de ki kívánkozott belőlem. Jövő héten megyek, háziorvos kiír betegre és kész.

Babi: előre kell időpontot kérni, vagy amikor konzira megyek be lehet menni leadni a véremet :roll:

Alle: ez alig pár ch, nyugodtan ehetsz :wink: :lol: :lol: :lol:

Angel: 14-e, jól olvastam?????????????????????

Katica: +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Végre beindult a chat, Skrisz, Lois, Katica, jó volt Veletek dumcsizni! :P (kicsit nehezen ment a belépés, technikai bibi, de sztem jövő hétre rendben lesz!)

Jövő péntek este 9-től újra bekpcsolódunk, Mindenkit várunk! (Apa a hátam mögül érdeklődött, tetszett neki is :))

Alle,
ne kínozz má' a sütivel! :oops: :lol: Elvonási tüneteim vannak így is... :cry: (azért finom volt, ugye? :lol: )

Katica,
remélem, nem maradtatok fel soká'! :lol: (kismaminak kell a pihenés! :wink: )+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkiek pusz!

tillidian

Sziasztok!

Baba,
szuperjó hírek! :D
Hajrá november!

Katica,
+++++++++++++ :)

Sannah,
jól ám! 8)
Jajj, bunkó főnök :evil:

Tobi,
jó konzizást! :wink:

Allegro,
naggyon jól hangzik ez a Duna hullám! :)
angel37

Alle, végre! :D

Jövő héten gyertek chat-elni Tillhez. Tök jó volt tegnap este.

skrisz72

Sannah,
Bunkó állat!!! bekaphatja (bocsánat) Hozzánk is jött 2 új főnök, még kitudja mi vár ránk :?

Konzi:
szeptember 25-én kezdem a longot, indul a Supre, majd csatlakozik hozzá október 10.-e körül (ezt pontosan még nem tudni) a Merional (na ilyen felállás még nem volt, aztat nehéz kutyulni? Praktikákat kérek szépen.) és a Clexane szuri, hogy ne szenvedjek hiányt szuriból (3 szuri naponta jó lesz csakis az élvezeteknek élek).

Angel,
mindjárt GOOOOOOO :wink: nem sok különbség lesz közöttünk :)

Allegro,
anyukám is szokott ilyen hullámot csinálni, biztos fini lett. nyamnyam... Nyitom az ablakot, légyszi fénypostával küldjét 1 szeletet :wink:

Katica,
+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!
Katica! +++++++++

Bella! Hajrá szuri!

Tobi! Hajrá kezdés! A Merionált egyszerű beadni!!!! Ne aggódj. :wink: Én is 3-at nyomtam és látod. :)

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
majd megyek egy kis gyakorlatot szerezni de komolyan :wink: ha Te is benne vagy :)

KépKép
tobi

Tobi - a 3 szuri a tuti nyerő, én is annyit nyomtam :-), párom szerint tök jó narkós lennék :-)

Baba - hajrá! Tök jó hírek :-)

Katica drukk-hegyek!
leo50

Sziasztok,
Tobi, akkor mindjárt kezdesz :)

Shannah, bunkó főnök mondjon le!

Sütit még nem kóstoltuk, ma reggel véglegesítettem, azaz krémeztem és csokimázaztam, ma jönnek ugye anyósék...Illetve már úton vannak, de előbb még a BNV-re mennek ki, bútorkiállítás és vásár van, körülnéznek, hátha látnak valami jót...gondolom, majd ebédre ideérnek. Mindenesetre a leves már fő, husi előkészítve, szóval jók vagyunk időben.

allegrobarbaro

Leo,
:P úgy legyen!!! Ok a 3-as a nyerő! :wink:

Allegro,
húú, milyen éhes lettem :)
aszem mi is kinézünk a BNV-re

Katica,
++++++++++++++++++++++

Angel,
holnaptól indul a hajrá :)

KépKép
tobi

Sziasztok!

Tobi!Hajrá!+++++++++++++( A merional kupakjával volt csak nekem bajom, rosszul törtem le, és mindig elvágtam az ujjam) :oops:

Angel!Holnaptól indul az utsó szurizás! :wink: ++++++++++++++++
Bella!+++++++++++++++++++++++++++++
Jah, maradt májusról egy ampulla suprefact-om, ha valakinek kell, dobjon egy privit!Szerencsét hoz!

Kati!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét!

viktu

Kupakkal bajlódáshoz csatlakozom, nekem mindig Csabi törte le, ő ebben ügyesebb. Kérj majd minél vékonyabb tűt hozzá a beszúráshoz, meg vastagabbat a felszíváshoz. Összekeverni egyszerű :wink:

Anyósék még mindig nem értek ide :evil:

allegrobarbaro

Viktu, jól vagy?

Katica, mizu veled???+++++++++++++++++

Leo, olyan ritkán jössz, jól vagy?

Alle, a Duna hullámnak egy diátás változata van neked?

Tobi, Angel+++++++++++++++++++++++++++++

Bella, mesélj magadról többet, légyszi! Alig írsz Te is!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, sajnos nem. A tésztában is van cukor, a krémről ne is beszéljünk. :( Így én megsütöttem, ettem 1 kis kockát, konstatáltam, hogy finom lett és ennyi volt a süti nekem. Ez van, ha az ember IR-s.

allegrobarbaro

Tobi, Angel,
hajrá start!!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Katica,
mai adag ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Ma csak ennyi vótam, sajnos lebetegedtem, nyomom az ágyat :oops: - antibiotikumot is kapok napi 3X, 1 hétig, teljes a gyönyör...)
Pusz

tillidian

Till! Jobbulást!

Katica??? +++++++++++++++++++

Kép

Alle, te egy hős vagy. Máskor hívjál meg engem is, megeszem a süti részed. :wink:

Mó, hogy érzed magad? Jól vagytok a kicsivel?

Till, jobbulást!

Szurizóknak fájdalomentes szurkálódást kívánok, babásoknak babaragit, beülti előtt állóknak meg tüszőnövelőt küldök!
Aki csak szimplán vár, annak meg sok türelmet! Pusszancs

skrisz72

Sziasztok,

Krisz, legközelebbi talira majd viszek :)

Till, jobbulást neked!

allegrobarbaro

Till, jobbulást!

Alle, én a mindent mérek, ha sütök valamit és kiszámolom, mennyi a szhidr.tartalma és elosztom, hogy 1 db-ban mennyi van és beleépítem a napi menümbe. Persze nem csinálok nagyon olyat, amibe cukor kell, ha lehet, akkor édesítővel helyettesítem.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :D
Mondjuk ebben ugye a tésztában van 40 dkg liszt, 25 dkg porcukor, 25 dkg margarin, a krémben megint 25 dkg margarin és 15 dkg porcukor...szóval ebben van ch rendesen :roll:

Angel, mától hajrá neked +++++++

allegrobarbaro

Én most aranygaluskát csinálok borsodóval és vanília pudinggal. :lol:

skrisz72

Skrisz, most direkt csinálod velünk?? :( :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek, már lázem nincs, így megszöktem az ágyból! :oops: :lol: (fiúk házon kívül, most bátran netezhetek! :P )

Jó ötletem támadt: a blogra feltennénk egy "receptek" részt, ahová IR-es, candidás, és babásodással kapcs. egyéb diétás étkek, sütik receptje kerülne. (Most szerkeszti a webmesterem :P ). El is indítom egy muffin-oldallal, hogy végre ne csak a nyálun kat csorgassuk, hanem mindenki (IR-esek!) számára is ehető ötletek jhessenek! Szóval várom a recepteket! :P (priviben megírom az e-mailemet, aki kéri!)

Puszi (de csak messziről, a bacik miatt :oops: :
Till)

Ui:
Puszedli eltűnt???

tillidian

sziasztok!

köszi a drukkot, és a hiányolást.
3 napja vérzek, a doki emelte az utro adagot. mai teszt is nega. holnap még reggel kell egyet tesztelnem, és hívnom utána a dokit. de valószínűleg ez a lombik sem sikerült. :cry: :cry: :cry:

katica
katica30

Katicám!!
:cry: :cry: :cry:
Három napja?? Az hogy lehet amúgy?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba, bocsi.... én kérek elnézést... :oops: :lol:

skrisz72

Katica, azért menj el vérvételre is, sosem lehet tudni....

skrisz72

Katicam.... meg varjuk meg a holnapi tesztet!
amina09

Baba - jól vagyok, csak az első harmadra jellemző álomkórom van, ezt próbálom kombinálni a munkámmal, ezért kevesebbszer tudok benézni, de azért igyekszem.

Kép
leo50

Katica! Én még nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy jelenjen meg holnap az a második csík is! ++++++++++

Till! Örülök, hogy jobban vagy!

Krisz! Köszi, jól vagyunk, csatlakozom Leohoz, hétköznap az álomkór + munka együtt elég nehéz, tegnap (végre) délelőtt és délután is aludtam pluszban :oops:

IR-es lányok! Próbálok Nektek szerezni túrós rétes receptet! (amúgy tudok olyat, aki szintén IR-es, és ő mostanában süt mindenfélét, nem is keveset. Aztán viszi a szomszédoknak, kollegáknak)

Kép

Itt is csinálhatunk egy IR receptes fórumot, ahova gyűjtünk alacs.szénh.tartalmú recepteket és pontosan ott lesz az is, miben mennyi van, mert sokszor ez is gondot okoz, hogy csak akkor tudom, mennyi van benne, ha elkezdem kiszámolgatni.

babaimádó
Kép
babaimado

Leo, Mó, pihenjetek, amennyit csak tudtok, amíg lehet.

Angel, Tobi, Bella++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica, ölellek.

babaimádó
Kép
babaimado

Till,
jobbulást!!!

Katica,
drukkolok Neked!

Viktu, Alle,
köszi a jó tanácsokat a kupakkal kapcsolatban, aszem apa feladata lesz e nemes feladat :)

Angel,
ugye nem feledkeztél meg a tegnapi első szuriról? :wink:

Bella,
tüszőnövesztő drukkok indítva +++++++++++++++++++++

Mó, Leo,
aludjatok amíg lehet! :wink:

Skrisz,
konziról beszámolót kérünk! :wink:

KépKép
tobi

Sziasztok,

Katica