Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol:
Valahogy sejtettem...csak ez a kép alapján nem ismertem meg a lányod,itt annyira nem látszik a pofija.
A kisfiad akkor holnap lesz 13 hónapos,hisz Eliza is holnap,14-én lesz egy éves. Miért nem jöttél már elöbb? Csak olvasgattál,mi?? :P
Szólj majd,ha tudsz valami jó programot,minket is érdekelne. Sajna nincs már Ringató,pedig oda szívesen eljárnék. Voltunk a welnessben(Emma drága,ez neked szól: pici gyerekeknek van játékos torna,mozgás,éneklés,mondókázás,nagyon jó,Csilla,aki tartja,nagyon aranyos,annakidején jártunk együtt Ringatóra).
Szal,voltunk a wellnessben,majd még megyünk is,remélem tényleg indul 2 csoport,és akkor kevesebben leszünk,mert ez így sok volt :?
Na,megyek én is,takarítok,holnap vendégjárás-sereglet lesz.
Vendég

Cseriani! A wellnessben mennyibe kerül ez a babás program? És mikor van?

Üdv az újaknak köztünk! :lol: :lol:

No én most csak ennyi voltam, megyek folytatom én is a takarítást...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ani: :lol:

Őszintén nem olyan régen voltam már babaneten .Megnéztem a régi topikot ,hogy írt -e valaki .Mi átköltöztünk a csnet-re aztán ahogy jöttek a babák más -más topikban kerültünk.

Új felhasználóként vesz a rendszer ,de már 2005 óta itt vagyok igaz néha elfelejtettem a jelszavam :oops:
Ahogy olavasgattam más témákat is rábukkant ...pontosabban észre vettem ,hogy van ismerős :lol:

Igen 14-én szültem én is + én miattam vártál az uh-án a Kunra :oops: . Akkor szültem 18- kor toltak be a szobámba.

Elizának nagyon boldog 1 szülinapot!!!!!!!!!!

Én nem bírtam ki sírás nélkül :oops:
Nagyon gyorsan elment az idő.

dadomi:köszi.Jó munkát!
Szekszárd melyik felén laktok.Én a Csatári körforgalomnál lévő "nagy játszóra " szoktam menni.
berni613

akkor megvan a bűnös :lol:
Így már meg van bocsátva neki a késés.
Én ma mársírtam egyet,tuti fogok holnap is :oops:
Na megyek,leállt a mosógép is...jövök még.

dadomi a wellnessben 3000 ft 6 alkalom,csüótörtökön volt,10-11-ig,de lehet lesz még egy napon.Amint megtudom,szólok,ok?
na,lépek...
Vendég

Évi most esik csak le,honnan tudtad,hogy én várok lennt? Talán a doktorbácsink panaszkodott,hogy türelmetlen vagyok? :P
Vendég

Berni! Mi a város másik felén lakunk (bottyánhegy) :wink:

Cseriani! Tavaly ilyenkor már nagyon drukkoltunk neked :P Én is nosztalgiázok mindig a fiúk szülinapjain. Mondjuk Dominik születésnapján kicsit rosszabb volt a nosztalgiázás, mert az ő születése azért bajosabb volt, mint Danié :(

dadomi

dadomi épp az elöbb beszélgettünk itthon arról,hogy 1 éve ilyenkor már tiszta rosszul voltam attól,hogy be kell feküdjek,és majd indítgatják,meg stb... :roll:
Vendég

[quote]L írta:ehet megharagszik holnap a doki,de meg fogom kérdezni,hogy nem lehetne-e már holnap valamit tenni a szülésért?!
Elvégre holnap ügyeletes is.Remélem nem harapja le a fejem.
Aztán majd meglátjuk,mi lesz.
Lehet nagyon pesszimista vagyok,de én már nem bízom abban,hogy megszülök spontán ma vagy holnap. Bár lehet a holnapi amnioscopia kicsit segít a dolgon,ha túlélem Confused

Cseriani! Ismerős az írás? :wink: Pont egy évvel ezelőtt írtad, kikerestem :P

dadomi

dadomiiiiii. Most kicsit megsirattál :oops: :roll:
De nem baj ám :D
Ismerős hát persze :wink:
Vendég

Elizám egyre többet és egyre ügyesebben megy egyedül,persze csak akkor,ha valami célja van: kaja,vagy a Kristóf játéka :lol:
Vendég

Cseriani, ne sííírj... :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes a kis egyéves, mindjárt szalad! Igaza is van, miért menjen cél nélkül? :lol: Kérünk majd soksok képet a buliról ám!
Timesz, mi újság?
Többiek?
Én holnap nem leszek itthon, keresztelőre megyünk.

been

Sziasztok!

Mi nem regen koltoztunk a "kornyekre". Valaki tudna ajanlani nekem egy jo orvost, aki kedves es valamelyest csaszar ellenes?????
Kerlek segitsetek, eloreis koszonom:etti81
etti81

Sziasztok!
Először is köszöntöm a kis egyéves Elizát :D
Üdv az újaknak!
Én egyre rsosszabbul vagyok tegnap óta nincs hangom egyáltalán...... :?
etti81 az én tapasztalataim alapján a szekszárdi kórház nem igazán áll a császár pártján. Nekem az első az volt,de a másodikat próbáltam megszülni(13 órát vajúdtam)de a végén mégis császár lett. Lehet hogy a többiek tudnak neked majd konkrét neveket mondani. Mikorra várjátok a babát? Nincs még orvosod? Honnan költöztetek?
Rékababa,gyönyörű a konyhád,a lánykáid pedig nagyon aranyosak. Nagyon tetszik az a kép,amelyiken eggyütt alszanak :lol:

Kép
Kép
josi

Kedves Josi!!

Koszonom a gyors valaszt. Meg nem varok babat, csak szeretnem felmerni a terepet, meg idoben, hogy majd ne akkor kelljen kapkodni amikor babat varok. Mi Pestrol koltoztunk Tolna megyebe. En nem olyan nagyon regen szultem, s ezert foglalkoztat nagyon ez a tema, mivel sajnos nagyon rossz emlekkent maradt meg ez nekem. Az I. Soten szultem 12 oras vajudas utan vegul csaszar lett, de serintem elkerulheto lett volna, ha nem inditjak meg mestersegesen. abszolut nem ereztem korrektnek az orvosomat, mindenrol csak az utolso pillanatban tajekoztatott, igy nagyon valasztasi lehetosegem nem nagyon volt semmiben. Szoval emiatt erdeklodom olyan nagyon buzgon, hogy a masodik gyereknel ne igy tortenjen, es ha csaszar is lesz, legalabb erezzem hogy megprobaltunk mindent es ne en legyek az utolso akit tajekoztatnak. Igazandibol a Szekszardi vagy a Dombovari korhaz johetnek szoba, amelyek meg elerheto tavolsagban vannak, esetleg nem ismered azt a korhazat is?
Koszonom valaszd elore is, szep napot:etti81
etti81

etti81,az elsőt én Bonyhádon szültem,csak "muszályból"mentem most Szekszárdra, mert mint tudjuk a Bonyhádi megszűnt :( . Nekem volt fogadott orvosom,akihez jártam végig a terhesség idején,de mégsem nála született meg a babám.....na de ezt most nem írom le,mert hosszú történet :roll: . Majd jönnek a lányok és biztosan tudnak majd neked segíteni. Dombóvári kórházat meg abszolut nem ismerem.

Kép
Kép
josi

DRÁGA KICSI CSODASZÉP ELIZÁNAK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Képeket kérünk majd ám a buliról!!! És tortát is! :P

Etti! Hát kicsit megcáfolom Josit :P , a szekszárdi szülészeten közel 30%-os a császár aránya. Viszont nem minden orvos ragaszkodik az első császár utáni kötelező császárhoz. Az én orvosom is azt mondta a második terhességemnél, hogy ha semmi akadálya nincs, akkor simának indul, de ha bármi gond lenne, akkor császár. Aztán végül sajna nem volt választási lehetőség. A dombóvári kórházat nem ismerem.

dadomi

Cseriani! NAGYON BOLDOG 1. ÉVES SZÜLINAPOT KIVÁNUNK A CSILLAGSZEMŰ ELIZÁNAK!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is várom a fotókat rólatok, meg az ajándéklistát. Mi lesz a menű? Hányan lesztek????

Köszönöm kérdéseteket, megvagyok, csak 3 napja lázas vagyok 38,2 volt a legtöbb, szerintem a szuritól, olvastam róla hogy okozhat lázat de akkor nem szabad csillapítani, mert a szervezet dolgozik és ez jó. De már 3 napja emiatt eléggé gyenge vagyok, egy vénám már szét is ment a sok szúrástól. Azt mondta a dokinő, nem baj a lábon is vannak vénák!!! :shock: :shock: :shock:
Holnap megyek vissza az onkológiára a CT eredménnyel, de tuti a héten már kapom a köv. kemót.

Rékababa, a lányaid és a konyhád is gyünyörű!!! Biztos a fürdő is nagyon szép lesz.

Üdv az újaknak!!!! A Szekszárdi dokik közül a sztárszülész a Varga doki, de van még több jó is a többiek biztos ajánlanak!!!

Kép
timesz

Timi már izgultam,mi van veled...olvastad,hogy én is írtam,hogy lázat okoz?
De állitólag csak az elején,aztán megszokja a szervezeted.
Köszönjük a köszöntést. Nem leszünk valami sokan,unokatesómék nem jönnek,a kislánya kórházba került,hányás-hasmenés. A bátyja kezdte,de ő már túl van rajta...Szóval,6-tal kevesebben leszünk,mint terveztük...kaja nem lesz,csak torta,2,meg sütik. Teszek majd képeket,persze.
Eliza már kapott fürdőjátékokat,meg kismotort. Szegénykém nagyon szenved,tiszta nátha megint. Tuti megint a fogai...
Vendég

Eliza babának nagyon boldog szülinapot!!!!
Vendég

Cseriani utólag is boldog szülinapot Elizának.

Etti én a Bakó doktornál szültem mind két lányomat. Az első sima szülés volt a második császár, de neki köszönhetem, hogy nem lett semmi baja a kisebbik lányomnak. Én megkérdeztem tőle, hogy ha véletlenül is bevállalnánk a harmadikat akkor lehet-e simán szülni. Ő azt mondta, hogy semmi akadálya.

Timi remélem jó hírekkel jössz vissza. Nagyon szorítok érte, és persze a gyógypuszik rendületlenül mennek. Remélem, hogy hamar hozzászoksz a szurihoz és lemegy a lázad.
Vendég

Sziasztok csajok!

Cseriani:nem panaszkodott a doki ,hogy türelmetlen vagy :)
Csak ismerős voltál nekem ezért olvastam végig a fórumot.
Ez a "nem akarok bent feküdni ",ismerős :lol:
Felvettek az osztályra 14-én (10-re voltam kiírva)előtte 2 napig kézzel tágította a méhszájat ,annyira zárva voltam ,na ettől ment el a nyákdugó 13-án.
Kipakoltam ,szóltak ,hogy a Répási meg vizsgál és ha úgy áll a méhszáj engedélyt ad a szülés megindítására.
Na engedély megadva.Kb 12.30 körül mehettem be az alternatív szülőszobába (vártam a soromra :) ) Egy az egyben rákötött az oxytocinra kaptam 2 szurit a hátsomba :? 15 órától vártuk a méhszáj eltünését ,tólófájásokkal megspékelve Előkészültek ,hogy mindjárt szülünk.16 -kor már ordítottam a fájdalomtól .16.45 kor végre megszültem.
Méhnyak repedéssel ,a gyerek nyakán 2 szer rá volt tekeredve a köldökzsinor és hőemelkedése volt ,majdnem lázas.
Ja és nem volt pici a fiam
Kérdés :szívta valaki a gázt???Mert én nekem semmit nem használt ,peddig úgy szavtam ,mint ha az életem függöt volna töle+ elzsibbadt a nyelvem szám ,mindenem :?

Szülészdoki:na a Kun biztos császár ellenes !!!!!!!!!!Én könyörögtem érte ,mert már nagyon toppon voltam és azt mondta nem ,nem :cry:

Timesz ,a kézfejeden is szét ment a vénád?
Jaj te szegény :cry: Anyukám is kapott egyszer egy adagot a bokájába :cry: :cry:

Hogy bírjátok ezt a trutyis időt???

Betegeknek jobbulást !!!
berni613

dadomi: ritkán járunk arra :( mostanság.
Csak ha orvoshoz megyünk.
Lánykám a Mérey oviba járt( a Flórián térhez közelebbihez)

A városba viszont beszoktam nenni ,általában a Skálaparkolóban hagyom az autót.
berni613

nekem használt a gáz.
Eliza is nehezen született,többek között ezért is döntöttem úgy,hogy nem lesz harmadik.
A fájásgyengeségtől minden volt. Én is emlegettem párszor a császárt a dokinak,de mindig nemet mondott. Szegénnyel a vége felé eléggé kiabáltam,mondtam,hogy bezzeg mást kapásból megcsászároznak,stb...de akkor sem.
A végén mg győztem bocsánatot kérni tőle,de nagyon aranyos volt,és csak mosolygott rám,hogy ugyan már,hisz nem történt semmi... :wink:
Annyira utálom ezt az időt :twisted:
Ha csak hideg lenne,legalább ki lehetne menni,de így...
Eliza ma már nem annyira taknyi,de azért ma még kap calcimuscot meg orrcseppet. Éjjel is jót aludt,egyszer ébredt,3-kor,de hamar vissza is aludt szerencsére.
Holnap meg úgyis megyünk doktornénihez,1 éves státuszra,akkor majd megnézi...Lányok Szd.on van megint calici vírus...ebben vannak unokatesóm gyerekei is,szegénykék.
Mi csüt.náluk voltunk,de a védőnéni szerint már ki kellett volna jönnie rajtunk,ha elkaptuk volna...remélem.
Vendég

na,pár kép: (csak ki ne vágjatok...)
Motorozó Eliza: Kép
Csimpaszkodó Eliza: Kép
Csokimaci-evő Eliza Kép
Tortaevő Eliza Kép
És végül a buliban elfáradt kiskópék: Kép
Vendég

Cseriani! Új vonalzód lett? Pedig tényleg jó volt, hogy egyformák vagyunk :lol: Én is utálom az ilyen időt, ráadásul reggel vittem magammal mindkét gyereket ugye az oviba, és babakocsi nélkül mentünk, gondoltam hátha tudom fogni az ernyőt, de nem. Majd leszakadt a kezem Domi alatt. És még az ágyneműhuzatot is cipelhettem :evil: Apjuk meg autóval ment reggel. Azért felhívtam drága páromat, hogy "ugye nem áztál meg, mert nagyon aggódtam, hogy nehogy elázzál" :P

Képzeljétek Domikám annyira ügyesen bilizik, most ugye már nem lehet meztelen popóval itthon, ezért kénytelen voltam ráadni melegítő gatyót, de nem kért alá pelust. Mondtam, hogy akkor szóljon, ha kell pisilni. Megkérdeztem tőle, hogy ugye nem fogsz bepisilni a nadrágba? Mire ő: NEM! Haláli, és szólt a drága, mikor pisilnie kellett!!! :D Kíváncsi vagyok, hogy most a nagy játékban (mert játszik ám kegyetlenül, akkora a hangzavara, mintha 3 gyerek lenne a gyerekszobában, berreg az autók helyett :lol: ) nem pisil-e be. Ja és hétvégén is pelus nélkül volt, egyszer hozza az apjának a pelenkát és mutatta, hogy adja rá, közben nagyon a fenekét mutogatta. Kérdezte tőle a párom, hogy kakilni kell? Erre Domi nagyokat bólogatott. Ráadta a pelust, néhány perc múlva már kakilt is, és szólt utána! Hát ja a pisi megy a bilibe, de a kaka nem, mert az "fúúúúúj" :lol:
És még dicsekedek egy kicsit: Tegnap hazaértünk a vásárlásból, Dominik fogta a joghurtokat és elrakta a hűtőbe a helyére (az alsó dobozban vannak) :lol: Kár, hogy mosogatni még nem tud :P

dadomi

No, amíg én írtam, te képeket töltöttél fel :lol: Dehogy vágunk ki!!! Hozzál csak nyugodtan még képeket! Mondtam, legfeljebb ellopom égszínkék szemű leánykádat :P :lol: :lol: :lol: Milyen édesek, ahogy együtt alszanak :D

dadomi

dadomi nagyon ügyi mindkét lurkód.
A mosogatást azért tényleg tartsd meg magadnak,még végén semmit nem csinálnál otthon :P :lol:
Én kiváltságos vagyok,ugye megtartottuk a fordot is,így kocsival mentünk oviba :D
Eliza elaludt-pedig de.nem szokott,már egy jó ideje csak egyszer alszik egy nap. Biztos a nátha is,meg ez a sz.r álmosító idő is...
dadomi gondoltam váltok vonalzót,de ismersz,ez sem marad sokáig :oops:
Na,megyek,kipakolom a mosógépet,csak még nem tudom hova,mert sztem nem száradt még meg,ami ki volt teregetve...
Vendég

yuyu Enikőjének boldog névnapot!!!
Vendég

Szóval irigykednél rám, mi, ha még a mosogatást is megcsinálnák helyettem? :P Azért megtanítom majd mosogatni is őket :wink: Kocsival jársz oviba? Hű a mindenit! :P Múltkor a játszótéren mondta az egyik anyuka, hogy ha majd dolgozni fogok és Dominik is ovis lesz, akkor majd kell mégegy autó nekünk. Erre én mondtam neki, hogy igen, jó lenne, de azt fenn is kell tartani. Szerinte simán meg lehet oldani! :shock: Hát ja, valakinek igen, mondjuk én nem adom bölcsibe másfél évesen a gyerekem, hogy két autót tudjunk fenntartani (ahogy ő tette), inkább buszozok, de itthon vagyok a gyerekemmel.
Hallottátok volna, hogy kiabálta nekem az előbb, hogy "anya deje!!" :lol:

dadomi

Na úgylátszik müxik a másik régi felhsználó kódom is.

Régen nem engedett be ezzel.Na mindegy.

Várom a visszajelzést a berni613-ra ,mert meg változtattam az email címem.

Szóval ,ha visszaigazol a modetáror akkor csak a 613-as számút fogom használni.

Ani:jók a fotók :)

Baromi nehezen száradnak a ruhák :(

Dadomi:ügyi Domi.Olyan édesek ahogy kezdenek beszélni :roll: Az én fiam az apjának kiabál :evil: apa,apa....
Persze ,ha elesik akkor annnna
Még jó hogy nem osztja be a kereseted a nagy szájú anyuka :evil:

Nekem hiába van autóm még is elázok :evil: Babakocsit kivenni ,meg a csemetéket ,meg a cuccokat.......

A Kunt én nem küldet el hangosan sehova :twisted: de magamban igen.Pont ezért ,mert mindenkit meg csasziznak akinek a szülés megakad.
Na másnap jött reggel korán ,hogy mi újság meg hidjem el ,hogy jobban jártam ,mert még az örzőben lennék meg a méh összehúzó szurit is tovább kapnám.
Mondjuk inkább azt ,hogy szerencsénk volt ,hogy nem lett bajunk ,mert ekkora babánál már lehet császározni simán.

Ani:te milyen varratot kaptál ?? Felszívódot vagy simát?
berni611

voni próba :oops:
berni611

na talán most
berni611

Kép
berni611

Berni! Hát igen, vannak nagyon "okos" emberek. Persze jó lenne nekem is autó, de van egy fontossági sorrend, és ebben nem a két autó áll az első helyen. Nekem többet érnek az ilyen "anya deje" dolgok. El sem tudnám képzelni, hogy más vigyázzon rá egész nap... Jó nem azt mondom, hogy ha rá lennék kényszerülve, akkor nem menne bölcsibe, de egyenlőre megvagyunk így is, majd legfeljebb janurától, ha csak gyes-t kapok, húzunk mégegyet a nadrágszíjon.
A vonalzód nagyon szupi, és találó!!!! Az agyamra megy, hogy egész nap takarítok, pakolok, és nem látszik meg mégsem... :evil:
Örülj, hogy nem császároztak, én mindkét fiamat császárral szültem, Danit 27 óra vajúdás után. Dominiknál is sima szülésre készültünk, de a rossz szívhang elrendezte a dolgokat :( Pedig jobban féltem a császártól, mint a császár utáni sima szüléstől. Végül is Daninál azért megtapasztaltam, hogy milyen is a szülés, csak a tolófájásokkal nem kötöttem közelebbi ismeretséget, mert addig nem jutottunk el. Szörnyű az a pár nap az akutban. :? De megérte a két gyönyörűségemért!!! :D

dadomi

dadomi:osztom a véleményed ,minden téren
Én sem adom bölcsibe a fiam a lányomat sem adtam.
Sőt oda is úgyan úgy beviszik a beteg gyerekeket,lázasan ,taknyosan stb.
Ráér ,majd az oviban beteg lenni.

Persze nagyon örülök ,hogy nem lett csaszi :roll: de abban a helyezetben....Nekem a vége volt a legrosszabb a kitolás előtti szakasz addig még gázt sem szívtam.

Takarítás.porszívoznom kéne aztán felmosni,de Zsombi alszik.
Meg örülök ,hogy végre :oops: csend van :twisted:
kell egy kis nyugi nekem is.
Egyébként a szombati takarítás ,már totál nem látszik :evil:
berni611

Na kár volt elszólnom magam.........ébredezik
Megyek megetetem.
berni611

Végeztünk.
Na mot pont nem esik az eső
berni611

devcsa,bocsi,hogy csak most válaszolok...megyünk majd be a szüretire,biztosan. Tavaly akkor feküdtem a kórházban. Amíg a vajúdóban voltam,meg a klotyón,a beöntés miatt,szét tudtam volna robbanni,hogy az emberkék lennt az utcán buliznak,én meg szakadok meg... :?
De megérte :wink: :lol:
Na,megyek,ágyneműhúzás,stb...

Évi,tudod,mi jutott eszembe: csinálunk mi belőled babanetfüggőt :lol: :lol:
Innen nem lehet elszakadni-én legalábbis nem tudok :oops:
Vendég

Cseriani! Miattatok ülök én is a gép előtt. Miattatok szalad a lakás. Miattatok nincs ebéd. Miattatok nem .... :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért a szüreti fesztiválon tavaly nem bulizott annyi ember, mint amikor Dominik született szilveszter éjszakáján! :P :P Én meg ott zsibbadtam, remegtem, aztán meg fájtam az akutban, míg lenn az utcán hallottam a kiabálást, a petárdákat, meg néztük a tűzijátékok beszűrődő fényeit. A nővérek meg a dokik meg a folyosón buliztak :lol:

dadomi

Ani:csak ne lenne annyi dolgom.A csnet en is folyton lógni szoktunk :roll:
HA vannak emberek akikkel lehet kommunikálni már függő is vagy :lol: :wink:

Szüretire mi is megyünk (borudvar) ,ha nem esik az eső.
Felvonulni nem fog a leány -nem jelentkeztünk ,mert hátha rosszidő lesz.Ő eléggé beteges :(
berni611

Na ennek az egynek örülök ,hogy nem ünnepek alatt szültem.

Sőt elvileg aug.20 -ig bent kellett volna lennünk,de hazaküldtek minket.

Történet:besárgult a fiam csütörtökön ,pénteken napozott szombaton(18-án) vérvétel ,állítólag nem rosszabodott így haza küdtek minket.Kun szabira ment,meg a Répási is ők nem adják ki addig a papirokat amíg nem stabil a baba
Aug.24-én(pénteken) a gyerekkórházban kontroll vérvétel.na az én fiam állapota nem hogy javult volna még rosszabodott így 1 hét múlva újra vérvétel.
Az már egy kis javulást mutatott.
De emiatt az egész szoptatás egy katasztrófa volt és el is apadt a tejem :cry: 8 hetesen már semmi nem volt :evil: akár mit csináltam :cry:
A házidoki szerint a csecsemős nővérke nem jól olvasta le az értéket.Jó mi??
Én felvoltam készülve -sárga a gyerek ,majd 20-dika után megyünk haza,ezt úgy sírás meg depi nélkül elfogadtam.
Na de semmi bajunk.

Szóval függőség :lol: megyek teregetni ,mert magunktól sajnos nem jönnek ki a ruhák a gépből :lol:
berni611

dadomi fogd nyugodtan ránk. Elég széles a hátam,elfér rajta a sok szidás :lol:
Párod megf este ha reklamál,mondd meg neki,hogy reggel megáztál és utána már nem volt kedved semmi sem csinálni :wink: :P
Vendég

Cseriani! Ha reklamálni mer, akkor kezébe adom a porszívót, a partvist, a felmosót, a portörlőt meg a mosogatószivacsot, így együtt mindent, azt állhat neki! :lol: :lol: Na lépek, Domi alszik, én megkajáltam (közben kicsit nézelődtem a neten :wink: ), most meg elmosogatok és kéne vasalni :? Nem szeresssem....
Jók legyetek, úgyis még jövök :P

dadomi

Kép Ő a kisfiam
berni611

Kép

Hozzám is jöhetne valaki fúj de utálom
Kép
berni611

Még nem vasaltam :lol:

Emma! Kedvencdokibácsink felhívott, és minden oké a rákszűrésemmel, tök negatív lett, de azért azt mondta, hogy december-januárban nézzünk egy kontrollt. :D

dadomi

dadomi jó az eredményed,megvan a diplomád,nem kell most tanulnod,gyerekeid gyönyörűek,és ráadásul elpakolnak bevásárlás után...mi kell még? :lol:

Emma merre? banoed?Josi?többiek?

Nagyon édes Zsombor :wink:
Már 2 Zsombink van :lol:
Vendég

Akkor valószínű, hogy most a rossz anyukák táborát erősítem azzal, hogy beadtam a gyerekemet a bölcsibe. Bár az igaz, hogy nem azért mert két autóra hajtok. Én csak a jogsit szeretném letenni, de azt is csak jövő tavasszal tudom megvalósítani. Valahogy nem értékeltem a sétát a zuhogó esőben két gyerkőccel. A bölcsibe való szoktatás viszont már egész jól alakul. Szépen eszik is ebédet, és már csak egy nagyon-nagyon pici sírásunk van mikor ott hagyom.

Dadomi vasalni valót adok szívesen a hétvégén előszedtem az őszi-téli ruhákat amik Rékának már jók, Evelin után. Evének meg vásárolhatok újra, szinte az összeset kinőtte. Még jó, hogy mind a kettő lány. Csak a nagyobbra kell így jobban beruházni.

Cseriani nagyon jók a képek. Ha lenne fiam biztos rástartolna szépséges lánykádra.

Berni nagyon édes kicsi fiad.

Timesz mi újság, mit mondott az orvos?
Vendég

Na voltam a dokinál,tüdőgyulladásom van :shock: kaptam egy rakás gyógyszert,doki jól leszúrt,hogy miért nem mentem el hamarabb,akkor nem let volna ez.......igaza van :oops: na de most már hamarosan meggyógyulok :roll:
Rékababa,Te nem abba a csoportba tartozol,mert Te nem azért adod be a lánykádat a bölcsibe,mert éppen ahhoz van kedved. Erről szó sincs!!
Berni aranyos a kisfiad,engem meggyőzött a gyönyörű szép kék szemével :lol:

Kép
Kép
josi

Sziasztok! Üdv az újaknak!

Cseriani, köszönjük a köszöntést :-)

Josi, azt hittem, már jobban voltál.. Szegénykém.... hát akkor mielőbbi jobbulást!! Hol szedted össze a tüdőgyuszit??

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?