Tök jó, hogy semmire nem jut időm, minek is jöttem haza????
azért egy kicsit visszaolvastam
Márti, kérek Erdély képeket!!!! És kitartást a 90 naposhoz, kivi vagyok, holnap hogy állsz
csak nem feladni!
Dominika: gratula az 59 kg-hoz! Irigyirigy vagyok, ennyire
csak így tovább!!!!
Foster: ne igyál már, a pia hízlal
Mondom én, Eszterxx Andrisa miatt kortyolgattam egy kis mentholos baileyst, nekem nagyon ízlik. Amúgy a kedvenc piám a sör meg a jó borok. A töményeket fiatal koromban megutáltam, mindig kihánytam valamelyiket. Habár a gintonicra kezdtem visszagerjedni. Na meg a Jager, nyammm. A férjem volt nagy alkesz, de amióta defibrillálták, nuku kávé, pia. Hogy betartja, egy korty sem megy le a torkán. kösz, hogy küldtél sms-t. Pedig megkuksiztalak volna! Kabbe.
Juditkecsk húg: Isten hozott, tessék sokat írni és gyorsan fogyni! Te is tudsz főzni, mint testvérkéd? És boldog szülinapot! De jó neked, hogy még csak 21 vagy! Csak vigyázz, hamar te is olyan öreg leszel, mint mi
Tényleg, juditkecsk, hogy van a lábujjad? Milyen édesen hiányoltál, bezzeg Bosek anyánk tudta, hogy házon kívül vagyok.
Baszki tegnap megint megjött, annyira utálom. Szegény Martin sem akar enni, nem finom a tejcsi. Mármint a nagykönyv, meg szerinte sem....
Bosek!!!!!!! Örülök neked, írj sokat. A márciusi topikot hanyagolom, valahogy most jobban izgat a fogyásom, mint az ottani semmilyen témák. Meg akiket igazán bírok, nem írnak, én sem erőlködöm. Beussal pont ma beszéltem, jövő héten randizok vele a Mammutban, nem akarsz csatlakozni???
Szerdán szülői értekezletre kell mennem, de asszem passzolom a férjemnek....hülye anyukák, ááááááááááá, ne tudjátok meg, milyen puncsolások mennek. fúj, de utáltam mindig is az olyan szülőket, akik nyalnak, mindenhol volt ilyen, emlékszem, még gimiben is.
Méhem állapota: azért nem bírtam ki és persze sexeltünk már egyszer-kétszer. Annyira nem vészes. No meg nem szedtem be a Cataflamot, mert 2 db után már elapadt szinte a tejem. Meg az az állatgyógyász barátnő azt mondta, hogy jujjjujj, semmiképp ne szedjem. Ajánlott homeós bogyót, persze ott meg nem volt a gyógyszertárban....maradt a cickafark tea, de mintha jobb lenne. Csak nem tudom, mit mondok a nődokinak, ha visszamegyek........ha visszamegyek...
na, megyek, de dobok magamról egy Hévízi képet. Na jó, nem egészalakos, de azért mintha a fejem nem lenne annyira hájas. Vagy csak én gondolom?????