Sziasztok!
Nemrég értünk haza az inszemről!
Hát ez olyan volt mint az első. Fájt picit és görcsben voltam. Lehet, hogy pont akkor repedt, mert furi érzések voltak a pocakomba. De ez attól is lehet, hogy előtte úgy megdögönyöztek az uhu-n. Azt hittem bepisilek! Már a torkomban éreztem a műszert!
Nagyon nem volt jó az egész. Végig fájt a derekam azon a szar ágyon, és úgy éreztem ki akar esni belőlem a kacsa. Hideg is volt, meg minden..........
Arról nem beszélve, hogy a papírra bal oldal van írva, hogy ott volt a tüsző, a doki meg jobbra emlékezett. A jobb oldalt csak egy 13 milist látott most, a bal oldalon meg asszem egy 24-est. Sztem az volt az, csak nem repedt meg!
A mnyh egyik részén 10 milit mért, egy másik részén 8.5, igy belőtte egy 9 milisnek!
Ezt sem tudtam idáig, hogy ez egyik helyen vastagabb másikon vékonyabb!
ÉVI
Sztem csúcs a pocid. Nagyon szép és kerek és hú de irigykedem!
MONIC
Hol a fotó az új szerzeményben?
NÉMÓCSKA
Akkor téged is megkínoztak az uhu-val. Remélem ebből KisNémó nem érzett semmit. Én a kép alapján úgy látom jól érzi magát nagyon a pocakban!
SZILVI
Drukkhegység! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KATA
Irigyellek, nekem eddig nem igazán volt szerencsém birkatürelmű pasit kifogni. Bár én is elég lobbanékony tipus vagyok!
Az én páromat mindennel fel lehet húzni, már régen javasolták, hogy menjen el az idegeivel dokihoz, de hallani sem akart róla! Pedig nem ártana!
Eléggé túlhajszolja magát és persze erre rámennek az idegei meg az egészsége!
LINÁCSKA
Remélem nálatok épek még a szekrények!