Új privát üzeneted érkezett!

zoldi. milyen volt az uhu? hogy van Hanna baba?

KépKép
KépKép
mush589

lbernuska: februárban töltöm a 28at.

Lányok, szépek ezek a pocakok. 8-9 kilónál tartotok?! Én 4nél és a dokim mindig figyelmeztet,hogy csak ésszel és óvatosan, és ha ezt így folytatom, elszaladhat velem a ló :shock: De akkor jó vagyok, mondjon bármit is. :wink: pláne, hogy először lejött rólam 5 kiló és erre a mínuszra jött fel a 4. Mondjuk a hasam nekem is hatalmasnak tűnik.

Mush, irigykedek az Aquanatal miatt. Itt Győrben nincs, lehet nem is mernék elmenni, félek a fertőzésektől, pedig nagyon vágyom a vízre, lévén Halak szülötte. Mondjuk babaúszás már van, úgyhogy arra biztos benevezünk Olcsival tavasszal.

Nézzétek mit szereztem be:

Kép

Kép

Kép
wruska

Sziasztok..

Zöldi a szekrény tetején levő üvegek üresek :lol: :lol: :lol: :lol:

pocak:én is imádom a nagy pocimat.

háát ez az átka ha csak ilyenkor jutok géphez. ingyenes uhut elfogadtam volna de hááát............ :cry: :cry:

na ma meghozták a kiságyat és sikerült elrakni. A fekete szekrény átkerült a másik oldalra mikor is kiderült hogy elmérték az ágyat és nem fér el arra a falra meg nem is nézett volna ki jól. Így vissza a szekrény és egy másik faltól raktuk a fekete szekrény mellé azt a másikat. így már okés. ,majd rakok fel képet.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Hát tényleg nem volt olyan nagy szám az ingyenes uh, az elején 1-2 percet 4D-ztek, aztán meg végig a szívét nézték, meg az aortákat. Végül dvd-t sem kaptunk, de így nem is lett volna sok értelme, csak 3 nagyon hasonló képet írtak ki, talán ez a legjobb, de mint látjátok itt is csak félig látszik a kis arcocskája.
Nadehát ajándék lónak...

Kép

Kép
trombibébi

Olivér ebben fog randizni Hannával? :wink:

Musi! Érdekes volt az UHU. Én éppen egy turnus végére jutottam, már nem volt sok érdeklődő doki a gép körül, úgyhogy egyedül vizsgált egy nagyon kedves kis dokibácsi. Az arcára próbált összpontosítani - Hanna eddig mindig elbújt, éls nagyon nem tisztán látszott - mást nem nagyon nézett. Persze áttekintette az egész gyereket, és mindent rendben talált. Mérésre most nem volt lehetőség - nem ez volt a cél, de nagyon örültem, hogy újra láthattam ŐT!

Kép
zölddisznó

Vera! Megittad őket? :lol: :wink:

Megpróbálok én is képet rakni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Csak bekukk.

Szépek a pociképek mindenki csini kismamami :)

Trombi:
Aranyos a kismanód!

Nálunk minden rendben, sikerült lejárni ma a lábunkat. Már nem is tudom hány kérót néztünk meg és hány km- t mentünk. Lehet én vagyok a pénzemért túl igényes. :roll:
Most kicsit elszonyolodtam, hogy mennyit kérnek és milyen állapotban lévő házakért.
Manóci szobája félek így tuti nem lesz meg mire kibújik. :(

Igérem holnap visszaolvasok, részletesen.

Most megyek aludni. Elfáradtam. Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Zöldi abból gondolom, hogy ha csak egy kicsit is örökölt a türelmetlenségemből, akkor előbb kibújik a vártnál.... nem sokkal pár nappal, de az igazat megvallva jó lenne, ha tényleg a nagyszakállú tenné a cipőbe.....

Kóros álmatlanságban, gyomorégésban, és teljes letargiában szenvedek, az utolsó a kilók miatt...

Kép
dcili81

Voltam délután dokinál.

Minden rendben, a csöppségem 1100 grammot nyom, és teljesen tökéletes :D :D :D

Méhszáj teljesen zárt, olyan boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

Holnap jutalomból megyek Bécsbe shoppingolni!! Juhéééééééé
mannababoca

Mannababoca, ott biztosan klassz dolgokat találsz, mi is voltunk jó múltkor és bár még akkor nem vásároltunk Olivérnek, fel tudtam volna tankolni szépen. Így csak magamnak vásároltam, de az se rossz, igaz? :oops:

Zöldi: hát részemről zöldlámpa a randinak. Csinos pofitok van :wink: De azért majd kérdezzük meg a fiatalokat is :lol:

Kép
wruska

Jóreggelt innen a nagyon hűvös Északnyugatról! :?
Brrrr, hideg van! De inkább ez, mint a 35 fok! :lol: :lol:

Trombi: Köszi az infót, tényleg rá fogok jövő héten kérdezni, mert valakinek a hanyagságára gyanakszom erősen.... :?

Bocika: :lol:

Csakegy: A második kocsi tök jóóóó! :lol:

Niki: Jó tetted, hogy elküldted a csajt melegebb éghajlatra! Kiakadok én is az ilyenektől! :evil:

Bkatalin: Ez SZUPCSIII!

Mannababoca: GRATULAAAAAAAA! :lol: :lol: :lol:
Most már aztán pihi és többet itt lenni! :D

Aida: Remélem, már jobban vagy!

Baba neme: Én csak a szívem mélyén éreztem, hogy fiú lesz, férjem meg volt róla győződve, hogy ő fiút "csinált". :lol: De amíg nem volt biztos, addig én nem mertem egyikre sem voksolni....Álmodni meg soha nem álmodtam ilyesmit.

Cili: Csini pocak! :D
Ilyen súlyingadozás nekem is volt, na jó, nem 4 kiló, de 2-3 kiló egyik napról a másikra. Szerintem is a víz.

Mágnes: Milyen volt a pizza? :D

Mi most itthon vagyunk szülőknél, úgyhogy fincsiiiiii házikoszt lesz. Nyaminyamiiiiiii! :lol: :lol:

Wruska: Nagyon vagány cuccok! Már én is alig várom, hogy ilyeneket vagyek Kistücsöknek! :)

Zöldi: Várjuk a képeket Hannababáról!

Szorsi: Kitartás! Együttérzek veled, mi hasonlón mentünk át néhány hónapja, de hidd el, meglesz az az álomkecó hamarosan!
Sok helyen én is elképedtem az ár-érték arányokon, tényleg abszurd, amit egyesek elkérnének egy "romért".... :? :x

Mannababoca: Ez nagyon jóóóó hír!!! :lol: :lol: Szuper!
Jó shoppingolást! Majd integess az autópályáról, itt vagyunk nem messze! :lol:
bébic

Én most elkocogok fodrászhoz, birkanyírás lesz mindkettőnknek.
Bár most is "csak" kb. 5-10 centis a hajam, de annyira kezelhetetlen, hogy majd megőrülök tőle. :? :evil:
Délután meg gó vissza, hogy holnap reggel megkuksizhassuk Kistücsköt, már annyira várjuk! :lol:
Majd jövök képekkel meg az ígért pocifotóval is! Pussz
bébic

Sziasztok,uh hát túl éltem a tegnapi napot!Nagyon rosszul voltam.Elrontottam a gyomrom éjjel meg még délelőtt kihánytam mindent,estére belázasodtam...Ügyelet.Olyan gyenge voltam a férjem rakott be a kocsiba,Én tudtam hogy gyomorrontás,de a doki a vérbő garat miatt garatgyulladást állapitott meg,írt antibiotikumot.Hát én meg ugyan nem váltottam ki a torkom a hányás miatt volt piros.Lezuhanyoztam bevettem egy fél algopirint,ettem egész nap után 2 szem főtt krumplit,aztán reggelre már jobban vagyok.Az a hüle meg se kérdezte mim fáj mit ettem stb.csak megnézte a torkom,hát még jó hogy az ember néha a saját megérzéseire hallgat.
Na aztán le is fogytam tegnap másfél kilót.Ma meg alig tudom majd utolérni magam házimunka-ügyileg.
Na most visszaolvasok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabilany, Sarmon: ejnye-bejnye, vigyázzatok, mit esztek!Amugy a csipős kaját én is szeretem, de kénytelen vagyok visszafogni magam...
Sarmon mivel rontottad el a gyomrod?
Gyógyulást nektek

Kép
galzsuzsa

Hű de uncsi ilyen esős időben dolgozni!!!!!

Kép
galzsuzsa

Szép jó reggelt!
Keservesen bár, de túléltem a tegnap estét, és reggel kicsikristóf ébresztett pár jól irányzott rúgással :D
Esküszöm, a Rennie a világ eddigi legeslegnagyobb találmánya, és tényleg nem fogok még egyszer ekkora baromságot csinálni, mert úgy görcsöltem, hogy azt nem kívánom senkinek (bár lehet, hogy csak rosszul bírom a fájdalmat 8) )
Most totál be vagyok sózva, úgy döntöttem, kicsit letojom a babonát, és apa elvisz hobbiboltba meg méteráruboltba bevásárolni, már alig várom, hogy turkálhassak a mindenféle festékek, szalvéták meg ilyenek közt :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt mindenkinek!

Megérkezett az ősz! Hüvi van.
Ragyogó napsütés és örült szél, az időjárási helyzetkép itt ÉK- n.
Ezzel együtt nálam iszonyú fejfájás. :cry: Sajna mindig ez van ha nagy szél van. :(

Sarmi: azért még ma szerintem óvatosan, nehogy nagyobb baj legyen.
Vendég

zsuzsa,hát én szerintem a kakaós csiga volt a hibás,anyu adott kettőt,hogy adjam a gyerekeknek,de kő kemény volt nem tudom mióta állhatott nála a szekrényben.Dícsérem a mohóságom,amiért én ettem meg és nem a gyerekeknek attam.Inkább én szandvedjek mint ők.És az egész családből csak én ettem csigát a többieknek nem is volt bajuk csak nekem.
Jó a rennié persze csak én ahogy bevettem,2 percre rá ki is hánytam.még a vizet is.Nagyon féltem attól mi lesz a babával,mert ö meg közben nagyon rugdalt,gondolom éhes is volt,meg biztos ő is érzett abból valamit ahogy nekem fájt a gyomrom.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

persze ,figyelek,ma vajas kiflit eszegetek,meg teát iszok.Köszi csajok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mai pocakom(kicsit összemenve):
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: jobbulást! Nálam szerencsére szerintem "csak" a gyomorsavamat dobta meg a tegnapi kaja, ezért vált be a rennie, és őszintén szólva megváltás volt...

Kép

Kép
gabilany79

hű csajok-.
most kezd el látszani hogy mennyire alakulunk pocakban..mindenkinek jo nagy már a pocija.és ahogy itt olvastam mindenkinek azt mondják hogy sokkal nagyobb....meg nem ikrek?...
hát ez a mi sorsunk.-de én nagyon imádom hogy egyre nagyobb.

sarmon:mekkora ha nincs összemenve?wow....szép poco....:D

súly:nekem minden mérleg mást mutat,de hivatalosan 79kg vagyok...73 rol indultam..a védőnő azt mondta egyáltalán nem sok ez a hizás..ugyhogy ahogy látom mindenkinél máshogy állnak ehhez a dologhoz.és mondta hogy nem azt nézi hogy összesen mennyit hiztam hanem hogy milyen ütemben...mázlim van vele...
lányomnál 5kg-nál tartottam amikor közölte velem a korházi védőnő hogyha nem fogyok le akkor befektet diétára..meg mondtam neki a magamét...kicsit megutált,de az orvosom jot nevetett amikor kijelentettem hogy egy olyan nő aki egyszer sem szült és nem szereti a munkáját nekem ne szoljon be.:Dminden kismama rémálma volt....kirugták 2 éve....főleg hogy nyár volt és dinnye szezon...meg hogy napi 1 almát és 1 zsömlét egyek....grrrrrrrrr....
de szerencsére a mostani nem ilyen. :wink:

Kép

Kép
nikianya21

jó kis poci igy összemenve is :wink:

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Ma voltunk 4D-n. Szóval kistücsök jól van, izeg-mozog meg láttuk alukálni is. A fejecskéje tényleg nagyobb, de most a pocija is utolérte. Nagy okos buksink van. :) Kicsit átszámolták a szülés dátumát és a dec.28-ból, dec.17 lett. Noli kb. 838 g.

Képek:

Kép Gondolkodom
Kép Cumizom
Kép Kacsókám
Kép
Kép Bizonyíték hogy kisfiú

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Méretek:

BPD: 66mm
OFD: 86mm
HC: 244mm
AC: 217mm
FL: 44mm

GA(LMP): 24w6d, EDD(LMP): 28.12.2008
GA(AUA): 26w3d, EDD(AUA): 17.12.2008

Itt látszik, hogy 26hét és 3 nap a számított és ez alapján 17-e a szülés dátuma. Bár van a leleten egy rész ahol a súlyát becsülik, hogy 838g és amellé meg az van írva, hogy age: 25w3d. Szóval nem teljesen tudom. :)

Lehet adatai alapján 26hetes és 3napos, a becsült súlya alapján meg 25hetes és 3napos. Ti tudtok erről vmit? Más aki már volt a genesisben. Miért van két becsült kor?

Annyit látott még hogy picivel több a magzatvíz, mondta, hogy majd említsem meg az orvosomnak. Elvileg hétfőn még átlagos mennyiségű volt. De én úgy tudom ez ingadozik.

Noli először fent volt izgett-mozgott meg imádja a törökülést. Smile Utána kezdett elpilledni, de köhögéssel mindig sikerült "felverni" az álmából. :D Édes volt szépen megmutatta magát. Bár volt amikor egy teljes 180fokos fordulattal hátat fordított nekünk. :? Ja és láttam, hogy a fülecskéjét tőlem örökölte, neki is le van nőve a fülcimpája. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Nagyon szép Noel baba!
És mondjuk nekem nem tünik fel hogy nagyobb a buksiaja a kelleténél. Olyan kis formás! :)
És nagyon aranyos ahogy megmutatta, hogy ottan van a bizonyiték is, hogy ő bizony kisfiú. :D
Vendég

Manna! Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Bébic! Képek nem sikerültek jól, az avi file-okat meg nem tudom sajna bemásolni.

Sarmi! Huh. Szerintem ma is csak pihenj. Csak óvatosan azzal a házimunkával.

Zsuzsi! Miért nem eszel csípőset? Nem tilos!

Gaby! Ha érdekel, tudok ajánlani egy teszveszes nénit, akinél nagykeráron lehet rendelni méterárut.
Kép
Ilyeneket. Ennek 320.- volt métere (duplaszéles)

Szorsolya! Fejfájás huss! Idő kiváló!

Aida! Nagyon király képek! Örülsz mi? :lol:

Aida! Minden mért adathoz tartozik egy becsült kor, de semmi jelentősége, mert spontán teherbeeséskor +/-2 hét eltérés simán belefér.
Tesóm mensi alatt kapta be a legyet!

Kép
zölddisznó

Igen Zöldi, azt látom, hogy minden mért adatához külön terhességi kor van, de aztán az összesítésnél is kettő van. Így nem tudom melyik a valós. Most tényleg 17-e a szülés dátuma inkább vagy Noli még nincs 26+3 csak 25+3. Ki tudja?:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Egyedül a Nagyszakállú tudja, de szerintem jól is van ez így! :wink:

Kép
zölddisznó

sziasztok!

sarmi jobbulast!!!! vigyazz magadra! vard a postast jovo heten! :wink:

aida nagyon cuki Noel. remelem megnyugtattak a genesisben. ne idegeskedj azon, hogy mit irtak a papirra. vedd ugy hogy 17 es 31 kozott majd szulsz valamikor.
nekunk is minden adathoz mas kort irtak. a hasa alapjan egy hettel idosebb, a combja alapjan par nappal kisbbnek "mondtak". ezek csak atlagok.

trombi. panka is nagyon edes.

zoldi. sajnalom, hogy a Hanna kepek nem lettek jok!

en meg annyira ugyes vagyok! :twisted: :twisted: ahogy ki akartam szedni a tokbol a genesises cd-t kette repedt. szoval mind a 124 kep a bebinkrol odaveszett!!! kiveve azt a parat, amit ide feltettem! nem gyengen vagyok kiakadva. :cry: :cry: :evil:

ja anyum a tenas bugyeszt 170ft/2db tudja megvenni a patikaban

KépKép
KépKép
mush589

holnap van anyosom szulinapja, ezert ma megyunk vacsorazni veluk egy kinai etterembe. nem sok kedvem van hozza.
vasarlasi utalvanyt kap meg egy parfumot. meg anyukam neveben vettem neki egy cserepes orchideat. nagyon szereti a viragokat.

holnap meg meadowhallba kell mennunk (bevasarlo kozpont). tonynak kell egy uj telcsi. az enyemet meg vissza kell vinni, mert meg 24 orat se bir ki. hiaba toltom fel reggel, estere lemerul, es csak egy honapja van nalam, szoval vmi gikszer van vele az tuti.
meg kaptunk kuponokat. pl ha veszek egy csomi pamperst, akkor kapunk egy kocsi taskat. a tescoban meg, ha veszunk egy csomi huggiest, akkor is kapunk vmit. mar nem emlekszem.
az elso meretbol mennyit erdemes venni? milyen hamar novi ki a bebi?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Akkor ez sem a te napod! Vazze!

Első méret pelenkából szerintem elég egy-két csomag, aztán majd elszalasztod Tonydat, ha nem elég.

Hol veszi 170-ért?

Kép
zölddisznó

Ja és azt nem is mondtam, hogy Noelnek szép, nagy 1.22 cm-es kukija és 5.7 cm-es talpacskája van. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida - a méretes-korbecslős kérdésedre válaszolva: a sz.gép memóriájában egy átlagos magzat méretei vannak betáplálva. Meg van adva hogy pl a 24. héten ekkora a feje, mellkasa, lába stb. Ehhez képest becsüli a testrészeket külön-külön "idősebbnek vagy fiatalabbnak". Ennek a világon semmi jelentősége. Max annyit szűrhetsz le belőle hogy picit nagyobb vagy kisebb a babád az átlaghoz képest. A szülés várható ideje marad amit a 12. heti uh-on mondtak. Ezután már egyre nagyobb eltérések lehetnek a babák méretei között. Születnek 2,5 és 5 kg-os teljesen egészséges babák, nyilván nem lehet egyforma a haskörfogatuk pl.... :wink:
Vendég

Aida, hűha, akkor biztos nagy nőcsábász lesz ilyen méretekkel ;)

Mush, ez a CD törés baromi idegesítő lehet! Még jó, hogy tettél fel ide képeket. És köszi a bókot Pankám nevében.

Manna! Gratulálok!!!

Kép
trombibébi

wera:
A 12. heti UH-n nem becsültek születési időt. :( De már akkor nagyobb volt a méretei alapján, azt hiszem 5-6 nappal. És sztem is hamarabb fogant. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

igen elegge elszontyolodtam a cd miatt, de ha a pozitiv oldalat nezem, akkor legalabb van egy par kepem, amit majd meg tudok mutatni NEKI, masnak meg annyi sincs, szoval felre kell tennem az onzosegemet! :D

zoldi. erzsebeten egy gyogyszertarban. ha kell szolj, megkerem, hogy kuldjon neked, en meg majd levasarolom a cocaturiban. :wink: :lol:

vegre sikerult eldonteni, hogy melyik babakocsit vesszuk meg(illetve anyosek).
Kép bebecar ip-op Kép bebecar ip-op mozes

tony fekete/szurket akart, en meg zoldet, igy lett piros. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

A piros szerintem király!

Oké, Musi, megnézem itt a patikában mennyi, és egyezkedünk! Zoknit még nem adom fel, itt a jövő héten jönnek az őszi cuccok a legtöbb boltban, van esély vastag zoknikára.

Kép
zölddisznó

Vasalom a bébiruhákat! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Kép
Etz az anyag hogy tetszik lányos anyucik?

Kép
zölddisznó

kiforditva kell vasalni a rucikat?

nekem tetszik az anyag!

KépKép
KépKép
mush589

Na, lejártuk a lábunkat, de vásároltam egy csomó mindent, és lett egy rakás ötletem is. :D

Zöldi: jó hogy érdekel, köszi! (teszvesszel még csak most ismerkedem :oops: de már apának is mondtam, hogy érdemes rajta böngészni) Viszont a varrással nem foglak terhelni :) , mert amikor megemlítettem apának, hogy milyen rendi voltál, hogy felajánlottad, emlékeztetett rá, hogy anyósom is szok varrni, és palotaforradalom lenne, ha nem rá bíznánk :twisted:

Aida: Noel baba nagyon-nagyon cuki! És a méretei is hibátlanok! Még a végén tényleg együtt szülünk :D

Kép

Kép
gabilany79

Mush:nagyon jó a kocsi, hóditani fog benne a csajszitok :wink:
Zöldi:tetszik az anyag, majd muti meg, hogy hogy varrod lépésről lépésre, hátha el tudok lesni valamit belőle én is...Mert nagyon megtetszett az a garnitura, amit mutattál képen a kiságy köré(a képen rozsaszin volt)

Kép
galzsuzsa

Halihó!
megjártuk az ingyen uh-t én szerencsére jó helyre kerültem.. :)
Egy angol csaj volt a főfő, a tanuló pedig magyar. Végig magyarázott, fordított :) El volt húlve az angol csaj, hogy nézzem, hogy mosolyog, és tényleg mosolygott :)
Persze szégyenlős kissé, mert amikor a kukit akartuk megnézni, odatette a kezét, amikor pedig az arcát, akkor oda.
Alapos szív uh-volt, azt mondta a csaj, hogy gyönyörű a szíve, aztán fordították, hogy mondta, hogy nagyon szép baba :)
Majd teszek fel képeket is, de nem tudom miért valahogy most egy kép sem jön be, amit ti feltettetek...

bébic:
A pizza szuper volt :) Most rizskók sül a sütőben.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

csajok lesz e ma valami jó néznivaló a tv-ben?Egyedül vagyok itthon, apuci elment valami céges buliba :(
Azt már kitaláltam, hogy főzök pudingot...

Kép
galzsuzsa

Musi! Ahogy jólesik. Szerintem nibóncs jelentősége, a forró az forró, és csírátlanít így is, úgy is. Amúgy csak az alsó ruhákat kell vasalni, a többit nem is.

Gaby! A világért sem venném el anyóskád elől a melót! :wink:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=7323630
Ismerkedj!

Zsuzska! Ha megérkezik az anyag, és nakiállok, majd fotózom a folyamatot, jó?

Kép
zölddisznó

Mági! De jóóóóó!

...én most ettem meg a tejberízs maradékát sok-sok nyuszival!

Kép
zölddisznó

Zöldi: köszi :)

Basszus, annyit beszéltek itt a különböző finomságokról, hogy muszáj leszek tejbegrízt főzni :x :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Ez a használt járgány mennyit ér meg szerintetek? Vízszintesig dönthatő, és 110 magas a tolókarja (görkorizni is tudnék vele). Van kézifékje és adnak hozzá esővédőt is.
Kép

Kép
zölddisznó

nem tudom. 20-30 ezer?

magi. szupeeeeeeeeeeeer! remelem sikerul majd kepet feltenni.

benyomtam ket cso kukoricat. nagyon finom volt.
tejberizst nem szeretem, tejbegrizt meg nem ehetek. zoldi milyen nyulakat ettel te?

gaby. miket vettel? mutiiiiiiiiiiiii!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?