Hello!
Újra itt!
Most olvastam, egy másik topicban, hogy a Blikkben mi jelent meg a babanetről! Felháborítónak találom az egész botrányt! Szomorú, hogy az emberek ilyenek, amilyenek. Mindenki ujjal mutogat, teljesen mindegy miről, miért és hogyan, csak legyen már bűnbak, szűnjön meg minden, ami valamennyire is demokratikus.
Nem tetszik, hogy ennyire eldurvult a helyzet...
Vojőr,
köszi a jelentkezést, sokkal okosabb nem lettem sajnos
A méhszájzselé és a MÁVos topicban elhangzott gyomorfekély elleni tabletta gondolom azért nem azonos.
Mindegy. sosem lehet bebizonyítani, mint ahogy semmit. Marad továbbra is a suttogás és egy jó darabig a rettegés, vajon velem mikor tesznek olyat, amiről nem tudom, hogy az mi?
Mert a közös ügy, azért a valóságban korántsem mindig közös ügyként működik. Remélem, Te, mint gyakorló szülés-nőgyógyász (?) mindig odafigyelsz és készséggel állsz a szülő nő bárgyú, bugyuta, esetleg nevetséges kérdései elé és még meg is válaszolod.
A közös ügy, nem tudom, hogy azt jelenti-e, megosztom az információim, elmondok mindent, vagy elmondom, ha kérdezi. Addig jobb, ha nem tud mindent mindenről, mert csak belekotyog nekem feleslegesen.
Bár hozzáteszem, sokkal rosszabb, ha laikusként utánajárok a dolgoknak, és a köv. talákáig rettegek, vajon igaz-e vagy sem, amit találtam.
Nem tudom, hogy a burokrepesztés előtt, már műszerrel a kézben feltett kérdés, miszerint most burkot fog repeszteni az orvos, az mennyire a közös szülésbe passzoló kép? Mindez nem (csak) negatív felhanggal írtam, mert én úgy gondolom, ha rábízom magam valaki szakértelmére, akkor ugyan ne kérje már ki a tanácsomat szakmai kérdésben. Azt megkérdezheti, hogy érzem magam és jól esik, ha elmondja mi történik velem. De a császár esélyeit ne velem, hanem a kollegáival beszélje meg.
A minisztérium intézkedése pedig sajnos a nevetségesség határát súrolja. Tényleg nem tudták eddig, hogy ez így működik? Miért kell még jobban beledagonyászni a sz*rba?
(Kedves újságírók,
ez a hozzászólás nem a jelen topic intézményéről szól. Általános véleményem, magánbeszélgetés.
köszi)
Solya